- Konu Sahibi AnneyimBen
-
acaba burak mıneye parası olduğu için mi yanaştı sonrada aşık oldu
sengözlerimebaksanab
varbunda bi tuhaflık:mymeka:
Fıstığım, Burak zaten zengin bildiğim kadarıyla, bence öyle bir ihtimal yok, daha pis şeyler çıkıcak bu işten bence
acaba kadınları kandırıp parasını alan tiplerden olmasın burak şekerim hiç belli olmaz var bu adamda bi dengesizzlk
hem niye eski kız arkdaşı ikide bir uyarmaya çalışıyorr mineyi :uhm:
O taraftan bakmadım ama onuda sanmıyorum bana daha çok kadınları döven bir tipmiş yada mafyavari bir adammış gibi geliyor nedense, eski sevgilisinin çok canı yanmış belli, ayrıca sadece ayırmak içinde olabilir, Burak'ın Mine'ye duyguları uydurmasyon değil bence
bence burak kadın pazarlamacısı cıkcekşutarafagitti su yla konusrken dedi ithalat ihracat gibi bişey ukrayna falan dedüü
evet olabilir yani neden olmasın eski sevgilisi bu kadar uğraştı mineyi uyarmak için fisfisfis
kızlar ama olaylar gittikçe gizemleşiyor meraktan çatlamak üzereyim ya lüfen burak çözülmeye başlasın artık mine canım ya benim dizideki favorim o zaten
peki neden evlenmek isiyor mineyle
herşey geldi aklıma ama bu hiç gelmemişti...
işte evlenme vaadiylen kandırıogerdek gecesi otel odasına burak deil sattığı adam giricek:jeyyar: öff amma türk filmi gibi oldu dimi yazdığımdelikafadulden ama o satıcı gibi.büyük ihtimal sedatıda annesiyle tehdit ettiCADIARZU
benimde gelmemişti aklıma... bu burak tam bir pislik...sedata kim bilir neler dedi nasıl tehdit etti..gerçekten korkulur buraktan....mine burak ı iyice tanımadan evlenme teklifini kabul etmemeli bence... bu kadar kişi içinde en çok darbe yiyen hep mine oluyor oda mutlu olsun artık :çok üzgünüm:
işte evlenme vaadiylen kandırıogerdek gecesi otel odasına burak deil sattığı adam giricek:jeyyar: öff amma türk filmi gibi oldu dimi yazdığımdelikafadulden ama o satıcı gibi.büyük ihtimal sedatıda annesiyle tehdit ettiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?