Kavak Yelleri - Kanal D

fragmanı gösterirler die düşündüm ama göstermediler yaaaaa
burak teslim olmazsann gebertirim öldürürüm biçerim demiştir kesinnnn

acaba burak mıneye parası olduğu için mi yanaştı sonrada aşık oldu
sengözlerimebaksanab
varbunda bi tuhaflık:mymeka
:

Fıstığım, Burak zaten zengin bildiğim kadarıyla, bence öyle bir ihtimal yok, daha pis şeyler çıkıcak bu işten bence

ayy burak mineye daha bişy yapmasa bari..denizde bozula bozula bi hal oldu..mineyle burağı ayırıp yine denizle yapacaklar orası belli de nasıl gelişecek bakalım olaylar..
nasıl bir ikna yeteneği var nedediyse artık sedat el pençe divan oldu...ohh sedat sayfasıda kapandı artık

Son düzenleme:
Fıstığım, Burak zaten zengin bildiğim kadarıyla, bence öyle bir ihtimal yok, daha pis şeyler çıkıcak bu işten bence

acaba kadınları kandırıp parasını alan tiplerden olmasın burak şekerim hiç belli olmaz var bu adamda bi dengesizzlk
hem niye eski kız arkdaşı ikide bir uyarmaya çalışıyorr mineyi :uhm:

acaba kadınları kandırıp parasını alan tiplerden olmasın burak şekerim hiç belli olmaz var bu adamda bi dengesizzlk
hem niye eski kız arkdaşı ikide bir uyarmaya çalışıyorr mineyi :uhm:

O taraftan bakmadım ama onuda sanmıyorum bana daha çok kadınları döven bir tipmiş yada mafyavari bir adammış gibi geliyor nedense, eski sevgilisinin çok canı yanmış belli, ayrıca sadece ayırmak içinde olabilir, Burak'ın Mine'ye duyguları uydurmasyon değil bence

ne kadar gizemli bir tip burak yaaa
onunla ilgili herşeyi merak ediyorum bu kadar insanı nası ikna edebiliyor
atakanıda gizemli hale getirmeye çalışıyorlar ama çoğunu biliyoruz kardeşi olduğunu o adamında babası olduğunu falan ama neden gitti ve ailesiyle ilgili problem ne acaba

bence burak kadın pazarlamacısı cıkcekşutarafagitti su yla konusrken dedi ithalat ihracat gibi bişey ukrayna falan dedüü

görücezz şekerim ilerleyen bölumlerde:dilcikar:
kıskanmakla ilgisiyok bu olayı bu adam tehlikeli bi tip nerden ne gelceği belli olmayanlardan
sedatıda ıı korkuttuu mum oldu adam durduk yere çekılmezdi o sedat bakalım neler olcak CADIARZU

kızlar ama olaylar gittikçe gizemleşiyor meraktan çatlamak üzereyim ya lüfen burak çözülmeye başlasın artık mine canım ya benim dizideki favorim o zaten

kızlar ama olaylar gittikçe gizemleşiyor meraktan çatlamak üzereyim ya lüfen burak çözülmeye başlasın artık mine canım ya benim dizideki favorim o zaten

aynen yaa meraktan çatlamak üzereyim çok güzel bir bölümdü
denizle efe arası düzeldi efe çok mutlu
sedattan da kurtulduk hihoyyyt
atakan neden gitti acaba babası atakanın üzerinde nasıl bu kadar etkili
ailesinden neden kaçıyordu atakan hiçbişey anlamadım :sm_confused:

peki neden evlenmek isiyor mineyle

işte evlenme vaadiylen kandırıo gerdek gecesi otel odasına burak deil sattığı adam giricek:jeyyar: öff amma türk filmi gibi oldu dimi yazdığımdelikafadulden ama o satıcı gibi.büyük ihtimal sedatıda annesiyle tehdit ettiCADIARZU

herşey geldi aklıma ama bu hiç gelmemişti...

benimde gelmemişti aklıma... bu burak tam bir pislik...sedata kim bilir neler dedi nasıl tehdit etti..gerçekten korkulur buraktan....mine burak ı iyice tanımadan evlenme teklifini kabul etmemeli bence... bu kadar kişi içinde en çok darbe yiyen hep mine oluyor oda mutlu olsun artık :çok üzgünüm:

yuh amma kurdun senaryoyu kiz korktum resmen -tatlicadiarzu-

burağın iyi biri olmasını ve minenin de mutlu olmasını istiyorum, bir oyuncu her bölüm ağlar mı ya...minenin mutlaka bir ağlama sahnesi oluyor...

mineye olan aşkına inanıyorum burak ın...
dediğin gibi annesiyle tehdit etmiş olabilir gerçektende a.s

yaa bi benn burak ın kötü olcagını düşünmüyorum heraldee
mine yi sevioo gibime geldii yaaaa
bence psikobat dayak fln var öle satıcı matıcı diildir heralde

Kavak yelleri değilde başka bir dizi olsaydı inanırım Burak'ın kadın satıcısı falan çıkabiliceği ama bence mümkün değil ki tekrarlıyorum Mine'ye ne kadar illet olsamda Burak'ın Mine'ye olan aşkı gerçek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…