aslı ondan ona savrulup dururken herkesin dizinin başından beri peşinde koştuğu aslı sonunda kocasız kaldı!!haketti tabikide güvenle evliliğin eşiğine gelmişken tekrar efeye döndü,efe ölünce bu sefer güveni istemedi hatta güven bunun için 5 sene hapislerde yattı ama kız yine istemedi ne yapsın güvende kabak tadı verdi yani,bu öyküyü aslında hiç sevmedim çünkü dizinin sonunu hiç böyle hayal etmemiştim en azından güvenle aslı beraber olurlar diyordum ama olmadı,bide öykünün babası çok zengin onca şey yaptı kızı dönsün diye tehtitler savurdu şimdi güven bunlara kafa tuttu diye nasıl kim olduğu belli olmayan bi adamın yanında kızını bırakıp gidecek onuda anlamıyorum,asıl anlamadığım su ve atakandan bi daha hiç bahsedilmedi bunlar o kadar iyi arkadaşlardı hatta hepsi birden onların evinde yaşıyorlardı en azından onların akıbeti hakkında bi konuşma geçmeliydi ama o bile olmadı,finali hiç güzel olmayacak gerçekten bunca sene izlediklerimle şimdi arasında dağlar kadar fark var bide bayram gününe koymuşlar,kaynanamlara gideceğimiz için finalinide izleyemeyeceğim büyük ihtimalle ama bitmesinden dolayı çok mutluyum..