Kavak Yelleri - Kanal D

asli niye ziyaret etmedi güveni orayi atlamisim. güvenin disrida olup asliyla oturup konusurlarken acmistim. aslida pek yüzsüzmüs yani sen hem cocugu hapse sok hemde yanina gitme :19:

Klasik aslı işte, kendini beğenmiş huysuz sinir bozucu :37:

Ben öyküyü sevdim yaaa, Aslı ile olmasın. O Güveni hiç mi hiç haketmiyor soğuk şey...
Güven ve Mine mutlu olsun yeter :69:

Yaaa ben rüyamda hep sarp apak ı görüyorum yaa bu gece gene gördüm sevgiliydik :26: :9: bayılıyorum ona yaaa :31:

son bölümleri izleyim bari dedim tekrar izlemeye başladım
Güven neden aslının yüzünden hapse düştü orayı anlamadım kızlar

son bölümleri izleyim bari dedim tekrar izlemeye başladım
Güven neden aslının yüzünden hapse düştü orayı anlamadım kızlar

alp ve ali hapisteydi ya..ali biri tarafindan agir yaralandi hastanede oldu..alpte aslidan intikam almak icin kacirdi oldurmek icin guven onlari takip etti silahi elinden almak icin bogusurken alpi vurdu 5 yil hapis yatti :)

alp ve ali hapisteydi ya..ali biri tarafindan agir yaralandi hastanede oldu..alpte aslidan intikam almak icin kacirdi oldurmek icin guven onlari takip etti silahi elinden almak icin bogusurken alpi vurdu 5 yil hapis yatti :)

Sağol canım beni aydınlattığın için :71:

amann oyku yu bende hic sevmedim pek bir sevimsizz geldi bana...
yeni fragman yokmu nilimm....????
final kacinci bolumde olacak haberiniz varmi????:50:

evet bencede final hic kimseyi hosnut etmeden küt diye sacma olacak. bence herkese aman bunun icinmi izledim bu kadar yil dedirtecek. bi kere bu güvenle asli isinden belli zaten. cocuk o kadar asikti asliya nasil unutup baskasina asik oluyor hemen anlamadim.bari yavas yavas olsaydi alistira alistira. asli tek kalacak.

ayyy bu kabak yelleri beni deli etmeye başladı heeeee:47: minenin kızı kayboluyor maaşallah o gece yani kızın dışarda kaldıgı gece ojelerini bile değiştrmiş haaayrettt:37:

bu dizi sürekli yıl atlayıp duruyor yaa ama ne hikmetse okadar yıl atladılar yinede 2011 arabaları kıyafetlerini giyinip kullanıyorlar.ilginç değil mi!!!!

aslı ondan ona savrulup dururken herkesin dizinin başından beri peşinde koştuğu aslı sonunda kocasız kaldı!!haketti tabikide güvenle evliliğin eşiğine gelmişken tekrar efeye döndü,efe ölünce bu sefer güveni istemedi hatta güven bunun için 5 sene hapislerde yattı ama kız yine istemedi ne yapsın güvende kabak tadı verdi yani,bu öyküyü aslında hiç sevmedim çünkü dizinin sonunu hiç böyle hayal etmemiştim en azından güvenle aslı beraber olurlar diyordum ama olmadı,bide öykünün babası çok zengin onca şey yaptı kızı dönsün diye tehtitler savurdu şimdi güven bunlara kafa tuttu diye nasıl kim olduğu belli olmayan bi adamın yanında kızını bırakıp gidecek onuda anlamıyorum,asıl anlamadığım su ve atakandan bi daha hiç bahsedilmedi bunlar o kadar iyi arkadaşlardı hatta hepsi birden onların evinde yaşıyorlardı en azından onların akıbeti hakkında bi konuşma geçmeliydi ama o bile olmadı,finali hiç güzel olmayacak gerçekten bunca sene izlediklerimle şimdi arasında dağlar kadar fark var bide bayram gününe koymuşlar,kaynanamlara gideceğimiz için finalinide izleyemeyeceğim büyük ihtimalle ama bitmesinden dolayı çok mutluyum..

öykü babamla konuşulmaz hiçbir laftan anlamaz diyordu adam bi serçe kuşu hikayesinden etkilendi.çok güldüm ya.aslıyı da sevmezdim ama acıdım ortada kaldı en sonunda.güvende onca yıl hapiste boşuna yatmış.bari güvenle aslı birleşseydi de finalin bi anlamı olsaydı.gerçekten suyla atakandan bahsedebilirlerdi bi kere bu dizide de gözükmeyen kişiden bi daha bahsedilmiyor.efeyi arada bir en azından sünnetinde babannesiyle dedesi telefonla arasa falan.neyse ne desek de sonunda bitti.

ilk baslarda hanım kızımızdı Aslı bizim, Mine de tam tersi.
Aslı bir güven bir efe bir baskasıı.. Güveni yiyip bitirdi. Onun için hapislerde yattı. Simdi Güven öyküyle mutlu olsun istiyorum.

Mine tam bir hanımefendi profili çiziyor giyimi saçları kızıyla konusmaları çok tatlı. Annelik Mineye ne kadar çok yakışsada Aslı ya da bir o kadar yakışmamış.. Oğlum oğlum durr efeee oğluuum ıykk :37:

Son bölümde,
MineDeniz barışsın güzel bir yuva kursunlar. :123:
Güven Öykü mutlu olsun. :69:
Aslı da tek basına kalsın haspam :23: :47:

Bu arada son bölüm tanıtımda neden Güveni koymamışlar :31:

Son düzenleme:
Back
X