- Konu Sahibi AnneyimBen
-
burağın iyi biri olmasını ve minenin de mutlu olmasını istiyorum, bir oyuncu her bölüm ağlar mı ya...minenin mutlaka bir ağlama sahnesi oluyor...
valla benim icin farketmiyor ben nedense sevemedim o kizi cok uyuz oluyorum -tatlicadiarzu-
Kavak yelleri değilde başka bir dizi olsaydı inanırım Burak'ın kadın satıcısı falan çıkabiliceği ama bence mümkün değil ki tekrarlıyorum Mine'ye ne kadar illet olsamda Burak'ın Mine'ye olan aşkı gerçek bence
yok yaa mine iyi kız aslında çok acı çekmiş çok sorunlu çok olgun biri hatta çok dobra hayatındaki bütün güzel şeylere sırt çevirmeyen sahip çıkan biri hatta aslıya göre daha düzgün biri ve gel gitleri olmayan bir karakter bence...
valla benim icin farketmiyor ben nedense sevemedim o kizi cok uyuz oluyorum -tatlicadiarzu-
ozunde en ıyılerı Mıne aslında..
o kadar dobra kı ve kımı zaman haklı oldugu halde yersız konusmalarda bulunması onu ıtıcı yaptı cogu kısının gozunde:1closedeyes:
sevılmeye en ıhtıyac duyan ve sevıldıgını hıssettıgınde herseyıyle baglanan bır kız..
mutlu olsun ıstıyorum:1rolleyes:
bilmem bana cok kendini begenmis geliyor bir ihmal ediyor sonra pisman olup yine gidiyor arkadaslarinin yanina, ne bileyim
güzel seylere sirt cevirmiyor diyorsun anneannesini bile bir kere dinlemiyor kendi kafasindaki düsünceye devam ediyor .... neyse
aslında anneannesini çok seviyor ve dinliyordu taaki cansuyu teyzesine verene kadar...
bu yüzden anneannesine kırgın mine ve o yüzden dinlemiyor onu
aslında tek istediği biraz ilgi ve sevgi
burakı tercih etmesindeki sebepte bu zaten
bır arkadas vardı senaryolardan haberdar olan..:jeyyar:
o nerelerde yaa..kaydirigubbakcemile3
buyuk ıhtımalle evlenmeden once Burak ın gızemı cozulecek :1closedeyes:ve Mıne yı tesellı eden Denız olucak..
ilgi ve sevgi konuunda hak veriyorum sana
ama yinede bir kere bile olsun dinlemesi gerekiyor anneannesini, yoksa hic cözülmeyecek ve hep böyle kalacak
evet biraz asi ve hep kendi bildiğini okuyan bir tip
bu da hayatı boyunca yanlız olmasından ve kendi kararlarını hep kendi vermesinden kaynaklanıyor sanırım
başkalarının fikirlerindense kendi bildiğini okuyor her zaman
Dün geceki bölüm çok güzeldi,ama burak gittkçe gizemli bir hal almaya başladı,mine tokat yediği halde yalnızlığından dolayı yine burağı affetti,aslı minenin efede kalmasına sinir oldu bende sinir olurdum açıkçası çünkü mine daha öncede denizi ayartmıştı o kızdan herşey beklenir gerçi şimdilerde biraz düzelme var ama olsun,atakanın ailesi çok zengin ve atakanın aşçılık yapmasını istemedikleri için atakanın ailesiyle görüşmediğini düşünüyorum bu benim fikrim tabi bakalım neler olacak umarım haftaya olur..
Mıne mı Denızı ayarttı..:roflol:
neden Denızın aklı nerdeydı..
bes yasında cocuk mu kı Denız Mıne onu kandırsın..sırnaşık şey
kaldı kı Mıne nın bır ılıskısı yoktu o sırada ılıskısı olan Denız dı..:dilcikar:
ne yasadıysa Denız kendı hataları yuzunden yasadı ..
bence tabıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?