Kavak Yelleri - Kanal D

bence yurt olayını abartmışlar..bütün arızalar bir yerde,insanlık yok yardım yok...saçmalamışlar orda...

Ben bu Merve'yi ve ekibini parçalarım :mymeka:

Mine hiç bir zaman mutlu olamıcak bence. Anneannesi ve dedesini bu kadar üzmeye hiç hakkı yok. Yazık ya nasıl ağladı dedesi. Şu hayatta kesinlikle kabul edemediğim bişeydir yaşlı insanlara bu şekilde davranılması.

Burak beyinde gerçek yüzünü gördüğümüze pek memnun oldum

kızlar işler iyice karıştı mineye ne oldu anlamadım:1shok: burağın niyeti gerçek karakteri ne :jeyyar:
bu merve de efeye takıcak kafayı heralde şimdi 2 hafta bekliycez yeni bölüm için

burak hayal kırıklıgına ugrattı yaa mine ye yazıkk mutlu olacaktı ilk defaa..klava:
atakanın yerine gelen aşçıda matrak bi tipti...
ama sonunda bayılmasının başka sebebi yoktur inşallah hastalık fln gibi..
mine garibim bayılırken fena carptı kafayıı :roflol:

oo mervede efe yi elinden almaya calıscak heralde ama avcunu yalar

eee mine niye bayıldı...o çocuğun derdi ne ne yapmaya çalışıyor..atakanın yerine gelen aşçı çatlak eccük :))

eee mine niye bayıldı...o çocuğun derdi ne ne yapmaya çalışıyor..atakanın yerine gelen aşçı çatlak eccük :))

araba çarptı yaa yok artık dedimm yaa :roflol::roflol:

mine de garibimm cocuklarına aslı ve su adlarını vermişş delikafadulden

bence denizin gördüğü rüyayla minenin bayılmasının bi baglantısı var... buragıda henüz çözebilmiş degilim.. aşçıları çok sevimli bence..

Atakanınn geri gelmesi lazım.çünküü herkes evli zannediyor onu.
Mine bence stresten düştü bayıldı.aşçıyada araba çarpınca çok güldüm yahuu töbe töbee :))

mine evlilik fikrinin onu germesinden bayıldı
bi sedat gitti bi merve geldi bu arada
ne gıcık kızlar onlar öyle sinir oldum
atakan kesin dönecek açığa çıkmayı bekleyen bi sürü şey var

ayrıca burak ın foyası ortaya çıkıyor
ayşegül onun bu tehdit eden konuşmasını kaydetti telefonuna
denize dinletecek

mine evlilik fikrinin onu germesinden bayıldı
bi sedat gitti bi merve geldi bu arada
ne gıcık kızlar onlar öyle sinir oldum
atakan kesin dönecek açığa çıkmayı bekleyen bi sürü şey var

kızın saçıda uzun yaaagamyoncuiremsu
tuuuuuuuuut çek yaniii o derece gıcıkkk :mymeka:
ama çamaşır sırasında ii yaptılar yaaa ohhhhh delikafadulden

burak ayşegülün çok kıskanç olduğunu, kendi bileklerini kestiğini sonrada suçu kendisi üzerine attığını söyledi ya. bence ayşegül değil burak çok kıskanç ve ayşegülün bileklerinide burak kesmiştir. şimdide ayak yapıyo, kendisi kestide benim kestiğimi söyledi falan diye.

bence yurt olayını abartmışlar..bütün arızalar bir yerde,insanlık yok yardım yok...saçmalamışlar orda...

Hem de nasıl abartmışlar, çüş yani.
Onca yıl yaşadım yurtlarda, hani insan oralarda birine gıcık olur, pislik yapmak ister anladık da öyle dallasvari bi kişiliğe bürünüp, sevgilisini ayartmaya falan da çalışmaz. Sue Ellen kaçmış kızın içine resmen. Az daha gerçekçi olsalar çok daha şık olacak ya... neysssee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…