Kavak Yelleri - Kanal D

Şu merveye gıcık oldum bide efeye numarasını veriyo ama aslı iyi yapıyo bence,deniz onları görünce cidden kötü oldu yazık ya sonuçta aslıyıda çok sevmişti bi zamanlar çok şey yaşadılar şimdi en yakın arkadaşıyla birlikte olunca dokundu tabi ama kabahatin büyüğü denizindi o zamanlarda

arkadaşlar bana tuhaf gelen birşey var mine evlenmeye karar verince büyük tepki veriyorlar ama aynı evde kalıyor zaten aynı evde kalmalarına neden tepki vermiyorlar

belki de rüyadır diycem ama ayşegüle geçen bölüm yaptıkları
öfff adam harbi manyak çıktı yaa

rüya olsun ya burak o kadar da pislik biri değildir umarım
eğer rüya değilse de kahraman deniz kurtarır belki mineyi

ayy kızlar 2-3 haftadır izleyemiyorum..şimdi açtım..
neler oluyorr?? biri bana kısaca özet geçebilir mi?
Mine evleniyo mu neden kötü rüyalar görüyor

dizi tam gaz gidiyor arkadşlar hala dewam hiç gözümü kırpmadan izlioyrum..ah mine ahh tatlısın hoşsun favorimsin ama yanlış yoldasın be güzelim..

çok saçma yaaa
merve ye yaptıklarını ne die sölüolarsaaaklava:

amanin orayi kacirmisim kim ne dediki delikafadulden
ya bu kizlar zayiflamak icin kusuyormu, ben numara yaptiklarini sandim
yaaaa cok kötü örnek oluyorlar genc kizlaraklava:

kızlar özet geçin nolur yaa..ben en son burak mineye hazırlan dışarı çıkıyoruz dedi gece gece orda kaldım..bide aslılar merveye oyun yapacaktı..orda reklama girdi..annemin uykusu var diye dayanamadım sen yat dedim kadına...tv yattığı odada da o yüzden

tatlim efeye yemek programindan tlf geldi yarismaya katilacak baskada bisi olmadi, simdi basladi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…