Kavak Yelleri - Kanal D

Bu bölümü izlemeyen arkadaşlar hiç bşy kaçırmadınız hala. Ölü bölümdü gereksiz konular işlendi kaydirigubbakcemile

ya süper bir bölümdü çok güldüm
deniz ne kötü oldu dövmeyi görünce bi taraftan da mine iyice sorunlu oldu deniz garibim
ya bu minenin aklından zoru var heralde hakikaten büyü falan mı yaptılar ne yani
şirketini verdi buraka bu da yetmedi gitti evlendi bi de mineyi akıllı sanırdım ben hıh
efecim bugün formundaydı çok güldüm halilde diziye baya hareket kattı gibi sevdim ben ama yine de atakan dönsün yaa püfff

çok güldüm bu bölümde..
efe güldürdü baya yaa...
aslılar merve nin yüzüne diş macunu sürdüler o da yüzünü gerdi sonrada sabah sadece sarımsak geçirir yanak anemisi oldun dediler kızın yüzüne sarımsak sürdüler..o da babasıyla buluşacakmıs babası kızmış fln..aglayarak geldii kokuyorum die..sonrada aslı la su sölediler böle böle yaptık die...
mervele arkadası zayıflamak için kusuyolar..
efe yemekteyize katıldı her şeyi halil e yaptırdı sonra kovdu fln yarışmacıları diskalifiye oldu..
deniz aslı la efe yi uyurken görünce kötü oldu..bi de dövmesini görünce daha bi kötü oldu..
mine le burak paris e gidip evlendi..mine burak a vekalet verdi..
maç yaptılar kamera için..deniz kamerayı cok begenmişti ama cok pahalıydı..yarışmada tanju çolak vardı..efe konustu şu arkadaş için atma gol fln..
ölece maçıda kazandılar..kamera deniz in oldu..

izleyemeyenler için kızlarr :)

saçmasapan bi dizi kimin eli kimin cebinde belli kaydirigubbakcemile3 .mineyle deniz çıktı sonra denizle aslı sonra aslıyla efe.. laelaelaelaelae çok garip yani en yakın arkadaşının kardeşim dedgin insanın sevgilisine yazılırmı hiçççç
ayp ayıp valla .:1no2:.cok sapıklaştı film ilk bölümleri güzeldi artk hiç izlemiyorum bile..:1closedeyes:

Ya mine şimdi o psikopatla evlendimi yani deniz çok bozuldu yalnız,bide deniz kamerayla efeyi çekerken efenin göğsündeki aslı dövmesinede çok bozuldu niye hala bozuluyoki bu çocuk anlam veremiyorum,efe çok komikti hele atakanın yerine gelen tip aşırı komik bişey,ama atakanın akıbeti hakkında hiçbişey yok kaynadı gitti resmen dizide bazı anlamsız şeyler oluyo benmi kaçırdım bilmiyorum ama burağın sedata ne söylediği ortaya çıkmamıştı sanırım,atakanında neden gittiğini ortaya çıkarmadılar neden böyle yapıyolarki

Hakkaten mine büyülenmiş gibi bi insan nasıl bu kadar kör olabilir deniz telefon kaydını bile dinletti ama kız hala inanmıyo nasıl olsa yakında çıkar burağın gerçek yüzü oda anlar hanyayı konyayı-tatlicadiarzu-

bu asliyla suda bir ayri manyak.... neden söyledilerki simdi görürler gününü salaklar o kizin eline düstüler birakmaz yanlarina

efe halile 'bu eller gol yemiycek' dedi ya yıkıldım orda hala hatırladıkça gülüyorum:roflol:
çok komikti bu bölüm keşke tekrarı olsada izlesem tekrar

uzun zamandır izlemiyordum diziyisaçmalamaya başladığı için ama bu son bölümnü merak ettim yazılanları okuyunca..
bu akşam netten izleyim en iyisi..
atakan diziden ayrıldı demekkk bilmiyordum

yaa bu hafta neler oluyor öyle..burak gerçek yüzünü gösterdi sonunda tokat atıp duruyor mineye sindirmeye çalışıyor..bekarlarıda korkutacaklar böyle insanları gösterip...öyle olmuyor kızlar korkmayın....evlilik çok güzel delikafadulden

75.Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x8ihv3_kavak-yelleri-75bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

Ben bu Burak'ı varya öldürürüm :mymeka: Yetti be ruh hastası :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…