- Konu Sahibi AnneyimBen
-
burak mine nereye gittiler ya
ya süper bir bölümdü çok güldüm
deniz ne kötü oldu dövmeyi görünce bi taraftan da mine iyice sorunlu oldu deniz garibim
ya bu minenin aklından zoru var heralde hakikaten büyü falan mı yaptılar ne yani
şirketini verdi buraka bu da yetmedi gitti evlendi bi de mineyi akıllı sanırdım ben hıh
efecim bugün formundaydı çok güldüm halilde diziye baya hareket kattı gibi sevdim ben ama yine de atakan dönsün yaa püfff
çok güldüm bu bölümde..
efe güldürdü baya yaa...
aslılar merve nin yüzüne diş macunu sürdüler o da yüzünü gerdi sonrada sabah sadece sarımsak geçirir yanak anemisi oldun dediler kızın yüzüne sarımsak sürdüler..o da babasıyla buluşacakmıs babası kızmış fln..aglayarak geldii kokuyorum die..sonrada aslı la su sölediler böle böle yaptık die...
mervele arkadası zayıflamak için kusuyolar..
efe yemekteyize katıldı her şeyi halil e yaptırdı sonra kovdu fln yarışmacıları diskalifiye oldu..
deniz aslı la efe yi uyurken görünce kötü oldu..bi de dövmesini görünce daha bi kötü oldu..
mine le burak paris e gidip evlendi..mine burak a vekalet verdi..
maç yaptılar kamera için..deniz kamerayı cok begenmişti ama cok pahalıydı..yarışmada tanju çolak vardı..efe konustu şu arkadaş için atma gol fln..
ölece maçıda kazandılar..kamera deniz in oldu..
izleyemeyenler için kızlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?