- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Ayrıca senelerce yurtta kaldım, bu kadar saçma sapan birşey görmedim duymadım.
Yok kalan öğrencilerle işbirliği yapmalar da, milleti tehdit etmeler de.
Üniversite gençliğini ezik büzük, hakkını koruyamayan insanlar gibi yansıtmalarına mı yanayım.
Bilen bilmeyenin bunları izleyip izleyip kızlarını okutmaktan vaz geçmelerine mi....
Tamam dizi sadece ama...
Bu kadar izlenen bir dizide bunların hep düşünülmesi lazım, hadi biz dizi deyip geçiyoruz.
Televizyondan izledikleri hayatları gerçek sanan o kadar insan var ki...
bu dizilerin amacini hic anlamiyorum hala bu tür seyler yapiliyor mu diye soru isareti birakiyoar ki hala demem bile yanlis cünkü hic duymadim bugüne kadar liseye giderken her sene cikardi bu bakirelik testi yapilacak diye ama hicte olmadi gördügüm kadariyla heryerde bu cikmis..
bu bir dizi insalara verdigi mesajlari olamali ama yok Allah yok...
suanda günümüzde bakirelik kimi kesimlerde cok önemli ama bu bile azinlik yani neyin kandirmacasi bu..dizilerde evlenmeden ayni evi paylasiyorlar ki bu bize artik normal geldi simdi bakireligimi gözümüze sokuyorlar o kadar sinirliyim ki...bi yurt müdürü bakirelik testi yaptiramaz birakin liselerde bile cikan dedikodularda bile yapilamazdi bu ne sarilik tetsi gibi birsey mi?haa bi bakayim bakiremisin deigl misin cokta umurlarinda yaaa..bu kandirmacalardan nefret ediyorum ayip ya böyle bir dizide bunu katmalarina
ben uzun zamandır izleyemedim diziyi(.
kızlar bence efenin testi istemesinin nedeni kadının yüzüne tokat gibi çarpabilmek bence
bilmem bakalım izleyip görelim ama efecim yanlış bişey düşünmez inanır o kuzusuna :asigim:
oyy toz da kondurmazmısss yerimseniben Şeniz
kondurmam biliyosun kaydirigubbakcemile3 aşkım o benim :asigim: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?