Kavak Yelleri - Kanal D

hadi lise fln olsa neyse dicemmm
ama üni olunca yuhh diyorum başka bişey diyemiyorumm
umarım o sahneyi fazla uzatmazlar.. :dilcikar: :dilcikar:

Ayrıca senelerce yurtta kaldım, bu kadar saçma sapan birşey görmedim duymadım.
Yok kalan öğrencilerle işbirliği yapmalar da, milleti tehdit etmeler de.

Üniversite gençliğini ezik büzük, hakkını koruyamayan insanlar gibi yansıtmalarına mı yanayım.
Bilen bilmeyenin bunları izleyip izleyip kızlarını okutmaktan vaz geçmelerine mi....

Tamam dizi sadece ama...
Bu kadar izlenen bir dizide bunların hep düşünülmesi lazım, hadi biz dizi deyip geçiyoruz.
Televizyondan izledikleri hayatları gerçek sanan o kadar insan var ki...

kılarr özet cıkmıss sitesinde

kamil aslı yı bekaret testine götürüomuş sanırım aslı da bakire değil demesini isticek doktordan..

yurttakiler aslı ya büyük destek oluomuuşşş

bu zamanda hele ki ünv de bekaret testi mi kalmış çok saçma olmuş bence yuhh dedm
yurtta böle bişi asla istenmez
aslının bakire çıkmıycagı ortada........

haklısın valla!a.sbenimde izlerken tüylerim diken diken oldu:1shok:!ben yurtta kalmadım ama kalan arkadaşlarımdan da hiç böyle şeyler duymadım!:1no2:ben bile olabilir mi acaba diye düşünüyorum izlerken!CADIARZUşu bekaret testi artık yuh dedirtti bana!ben daha önce bunu liselerde yapıldı diye duymuştum ama kesin bir bilgim yok!tiksinçççççç!...kimse kimsenin bedeni üstünde hak iddia edemez ve zorlayamaz!bunu hiçbir kadın kabullenmemeli!...
aileler ise gerçekten çok etkileniyorlardır çünkü benimde bir kızım var ve duyduğum herşeyden çok etkileniyorum:çok üzgünüm:!umarım daha dikkatli olurlar bundan sonra!...a.s

bu dizilerin amacini hic anlamiyorum hala bu tür seyler yapiliyor mu diye soru isareti birakiyoar ki hala demem bile yanlis cünkü hic duymadim bugüne kadar liseye giderken her sene cikardi bu bakirelik testi yapilacak diye ama hicte olmadi gördügüm kadariyla heryerde bu cikmis..
bu bir dizi insalara verdigi mesajlari olamali ama yok Allah yok...
suanda günümüzde bakirelik kimi kesimlerde cok önemli ama bu bile azinlik yani neyin kandirmacasi bu..dizilerde evlenmeden ayni evi paylasiyorlar ki bu bize artik normal geldi simdi bakireligimi gözümüze sokuyorlar o kadar sinirliyim ki...bi yurt müdürü bakirelik testi yaptiramaz birakin liselerde bile cikan dedikodularda bile yapilamazdi bu ne sarilik tetsi gibi birsey mi?haa bi bakayim bakiremisin deigl misin cokta umurlarinda yaaa..bu kandirmacalardan nefret ediyorum ayip ya böyle bir dizide bunu katmalarina

[dailymotion]video/x8udom_kavak-yelleri-78-bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

kızlar cook güzell
efe de aslı dan şüphelendi heralde (

yani tüm kalbimle sana katılıyorum ve fragmanını gördüm biraz daha da sinirlerim bozuldu bu nasıl bişey ya!...

ya şaka gibi ayrıca yurt müdürü nasıl bir insandır ki ya hayatta böyle insanlar olduğunu

düşünmek bile korkutuyo beni.. saçma oldu allahım ya bugün kü bölümde toplanır umarım:)

bugünkü bölümdede babası yaptrcam die tutturuo cnm...
bu saçmalık devam edio yaniii klava:

cidden mi? ay saçmalık ya bide fragmanı şimdi gördüm

efe de şüpheleniyo sanırsam ne kadar mantıksız ya salak efe sanki aslı yurtta başka

adamla yakalandı kendisi değildi sanki efe beykötükedihüso

kızlar bence efenin testi istemesinin nedeni kadının yüzüne tokat gibi çarpabilmek bence
bilmem bakalım izleyip görelim ama efecim yanlış bişey düşünmez inanır o kuzusuna :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…