Kavak Yelleri - Kanal D

slm kızlar mınenın kocası nasıl minenın herseyini nasıl cansuya devredebılıyo ?

daha öncede böyle bişeyi tahmin etmiştim ama ihtimal veremedim
sanırım cansunun teyzesiyle bir alakası var burak ın
yoksa neden herşeyi cansunun üzerine devretsin ki
hatırlarsanız teyzesi mineye demişti sana yedirmem bu parayı diye :bbo:

artık aslıyla efenin oyunculuğunu çok beğenmemeye başladım.biraz şeyler sanki ııııı abatılı.eski oyunculukları daha iyiydi gibi.diğerleri hep aynı ama onlar değişti.

katılmakla birlikte bu isimlere denizi de ekliyorum
nasıl konservatuar öğrencisi anlamadım :1closedeyes:

Ben bu bölümde Burak ve Nimet hanıma sinir oldum...
Oysa Burak ne efendi çocuktu, nasıl böyle canavara dönebiliyor anlamış değilim...
Bu arada Mine sadece ona iş için vekalet vermişti, mirası için değil...
Yani hak hala Mine de olması gerekir... Devredemez buda dizinin azizliği işte...

Nimet hanım dersen o zaten tam bir cani, kendi çıkarları için kadının yapamayacağı yok gibi...
Aslıya kurduğu tuzak onun için tam bir felaket...
Bence ilerleyen bölümler de o testi yaptıramayacak, Aslı çok kötü bakıyordu ona...
Çok üzgünüm çoook

hayır canım burak bu hakkı kullanabilir
mine vekalet vermişti yani onun yerine şirketle ilgili her kararı alabilir
kendi hakkını cansuya devretmekte dahil buna....

çok saçmaydı test olayı yaa vala tekrarı vardı bugün hiç mi hiç izlemek istemedim

bütün herşey için vekalet verdi. hatta vekalet verirken avukatı uyarmıştı Mineyi. minede umursamamıştı.
ya cok saçmaladılar bence..
yurtta kalıo die bakirelik testi yapmak gibi bi zorunluluk mu varr cok saçma oldu yaa

orda cidden saçmaladılar. ordaki herkes 18 yaşını geçmiş ve ayrıca özel bi yurt. kaldıki devlet yurdu bile olsa böyle bişeye kimse karışamaz. madem öyle bi test yapılacaksa önce merveye yapsınlar.

Genele olarak güzel bir bölümdü yalniz cogunuz gibi bende son sahneye cok kizdim kötükedihüso
Bir genclik dizisine yakismayacak bir sahneydi bence, cocuklarda izliyor bu diziyi aimeninde dedigi gibi ne dicez onlara sorduklari zaman? :uhm:
Mine sonunda dogru olani yapip bosanma davasi acti, korktu ürktü Buraktan ama sonunda dogruyu yapti, gerci bunun beraberinde herkes cok üzülecek ama yinede kurtulcak o pislikten. Efe ilk kurban olcak sanirim, malum dükkani bosaltmasi lazim. Sira simdi mirasta Mine birde bu miras yüzünden bi darbe yicek :bbo:
Umarim son sahnede olanlar fazla uzatilmaz bizde keyifle diziyi izlemeye devam ederiz :içelim:

evet yaa yazdıklarımızı biri okusada senarist fln saçmalamasalar

Aslinda cok sacmaladilar nerde ilk baslardaki Kavak Yelleri nerdee simdiki Kavak Yelleri. Diziyi seviyorum her nekadar senaryo kisir döngüsü olmaya basladiysa yinede birakamiyorum ama bu gidisle ömrüde uzun olmaz herhalde böyle yapcaklarsa bitirsinler en kisa zamanda, genclik dizisinden cikti entrika dolu pembe dizilerine döncek gibi ne yazikki :1ninca:

gercektende nerede ilk baslarda olan kavak yelleri ve simdiki kavak yelleri
ben aslinin denize karsi olan o masum askini özledim....
urlayi özledim

kizlar ya atakan nolduuu bu arada gitti birdaha da ne adi anildi ne baska birsey....
canannin kizi deva... canan hic mi özlemez kizini?

dizinin senaristi değiştikten sonra dediğin gibi kısır döngüye girdi dizi ve hiçbir şekilde konuyu toparlayamıyorlar bence bu sezon biter eğer bitmezse de hiç izlenecek bir yanı kalmaz bunun en büyük nedeni senaristlerin böylesine güzel bir konu karşısında açıkça başarısız olmaları...

cnm onlar normal bizim gibi düşünemiolar ki..
cocugunu görmeye bile gitmedi :))

atakan da gitti hiiç ses cıkmadı
ama halil cok komik ya :)) patrona halil isyanı :))

bende başta daha cok sevmiştim..
zevkliydi..
şimdi efe le aslı hiç aşık gibi değiller ölesine rol yapıolar adeta

Ben hic bi zaman Asli Denizci olmadim hep Mine Deniz askini savundum onlari daha cok yakistiriyordum birbirine :asigim:
Urla'yi bende cok özledim oranin havasi bambaskaydi, aksam sahil keyfi sabah okula beraber gitmeleri vs ne günlerdi ya :ecrin_bebek:

Atakan diziye cok yakismisti onun yoklugu az cok belli oluyor, Deva'da yok ortada dogru, Denizin annesiyle babasida yok, ama asil kafama takilan Gönül kac ay oldu hala doguramadi, hamileligin basinda karni nasilsa aylar sonra hala ayni, bekaret konusunu isleyeceklerine Gönülü dogurtsalar nasil olurdu acaba unuttularmi kizi ne :roflol:

Haklisin, senaristler degistikten sonra genclik dizisi diye biseyde kalmadi malesef dizi tanitimina uymayan sahneler canlandiriliyor acikcasi son sahnede cok rahatsiz oldum ben yanlis yaptilar orda. Kesinlikle bitirilmeli bu sezon iyice kabak tadi vermeye basladi. :1ninca:

bencede bu sezon bitirilmesi gerekiyor ama daha açıklama bekleyen çok soru var ortada...

Kanun var artık.
Artık anası, babası, kocası dahi olsa kimse kimseye izni dışında bekaret testi yapamaz.
Bunu yapan doktor da suç işlemiş sayılır.
Dilerim bunu dizide yanlış yansıtmazlar.

Ayrıca şunu da diliyorum ki bekaret yüzünden halen namus cinayetleri işlenen bir ülkede umarım umarım topluma yanlış, saçma sapan bir mesaj vermezler. Bekleyip göreceğiz.

ya arkadaşlar dizinin sonunu izleyemedim malum maç vardi.. ne oldu sonunda?

yurt müdürüyle merve aslıyı oyuna getirdiler efeyle aslıyı güya bastı müdire hanım aynı odada..sonra efeyi attılar aslıyı da depo gibi bi yere götürdü müdür(adı neydi yaffisfisfis) bekaret testi yaptırıcam sana dedi doktor çağırdı öyle bitti

bekaret testi mi yuhh yani bu kadar sacmalik olmaz yahu...
universitede yurt müdürü simdiye kadar kime bekaret testi yaptirmis yada ne bileyim böyle sacma bir konu yapmalari güzel olmamis...anlamiyorm bu tv dizilerdindede bekaret,kanli carsaf filan ne kadar insnain gözüne sokuluyor...sanki tr ne durumda bilmiyoruz...böyle sanki cok önem veriyorlar gibi sürekli ortaya cikariyolar gercekten sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…