D
dharman
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
slm kızlar mınenın kocası nasıl minenın herseyini nasıl cansuya devredebılıyo ?
artık aslıyla efenin oyunculuğunu çok beğenmemeye başladım.biraz şeyler sanki ııııı abatılı.eski oyunculukları daha iyiydi gibi.diğerleri hep aynı ama onlar değişti.
Ben bu bölümde Burak ve Nimet hanıma sinir oldum...
Oysa Burak ne efendi çocuktu, nasıl böyle canavara dönebiliyor anlamış değilim...
Bu arada Mine sadece ona iş için vekalet vermişti, mirası için değil...
Yani hak hala Mine de olması gerekir... Devredemez buda dizinin azizliği işte...
Nimet hanım dersen o zaten tam bir cani, kendi çıkarları için kadının yapamayacağı yok gibi...
Aslıya kurduğu tuzak onun için tam bir felaket...
Bence ilerleyen bölümler de o testi yaptıramayacak, Aslı çok kötü bakıyordu ona...Çok üzgünüm çoook
bütün herşey için vekalet verdi. hatta vekalet verirken avukatı uyarmıştı Mineyi. minede umursamamıştı.Ben bu bölümde Burak ve Nimet hanıma sinir oldum...
Oysa Burak ne efendi çocuktu, nasıl böyle canavara dönebiliyor anlamış değilim...
Bu arada Mine sadece ona iş için vekalet vermişti, mirası için değil...
Yani hak hala Mine de olması gerekir... Devredemez buda dizinin azizliği işte...
Çok üzgünüm çoook
ya cok saçmaladılar bence..
yurtta kalıo die bakirelik testi yapmak gibi bi zorunluluk mu varr cok saçma oldu yaa
evet yaa yazdıklarımızı biri okusada senarist fln saçmalamasalar
Aslinda cok sacmaladilar nerde ilk baslardaki Kavak Yelleri nerdee simdiki Kavak Yelleri. Diziyi seviyorum her nekadar senaryo kisir döngüsü olmaya basladiysa yinede birakamiyorum ama bu gidisle ömrüde uzun olmaz herhalde böyle yapcaklarsa bitirsinler en kisa zamanda, genclik dizisinden cikti entrika dolu pembe dizilerine döncek gibi ne yazikki :1ninca:
gercektende nerede ilk baslarda olan kavak yelleri ve simdiki kavak yelleri
ben aslinin denize karsi olan o masum askini özledim....
urlayi özledim
kizlar ya atakan nolduuu bu arada gitti birdaha da ne adi anildi ne baska birsey....
canannin kizi deva... canan hic mi özlemez kizini?
gercektende nerede ilk baslarda olan kavak yelleri ve simdiki kavak yelleri
ben aslinin denize karsi olan o masum askini özledim....
urlayi özledim
kizlar ya atakan nolduuu bu arada gitti birdaha da ne adi anildi ne baska birsey....
canannin kizi deva... canan hic mi özlemez kizini?
dizinin senaristi değiştikten sonra dediğin gibi kısır döngüye girdi dizi ve hiçbir şekilde konuyu toparlayamıyorlar bence bu sezon biter eğer bitmezse de hiç izlenecek bir yanı kalmaz bunun en büyük nedeni senaristlerin böylesine güzel bir konu karşısında açıkça başarısız olmaları...
ya arkadaşlar dizinin sonunu izleyemedim malum maç vardi.. ne oldu sonunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?