- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.581
yeni sezon tanıtımları dönmeye başladı kızlar...
kaza olayından sonra yıllar geçmiş herkes farklı hayatlar yaşamaya başlamış
mineyle suyun saçlar kısalmış bu arada :)
herneyse yeniden urlada buluşuyorlar ve güneyi görüyorlar şaşkın şaşkın bakıyorlar ona :)
güneyde enteresan bir tip...kıyafetlerini değiştiriyor takma bıyığını çıkarıyor falan esrarengiz bir tip
tanıtımlarda da seferihisar,urla,çeşme,izmir,tüm ege hatta tüm Türkiye asla eskisi gibi olmayacak bu herif yüzünden diyor...bakalım efenin yerini alabilecek mi güneyCADIARZU
evet ben de grdüm bugn..dizi sarp apak ın etrafında dönmeye başlıcak gibi bi his uyandırdı fragman ben de...
Vallahi bende önyargılı olmak istemiyorum, ama Efe'yi cok arayacagım ve özleyecegım orası kesin.
Fragmanı henüz görmedim, aksam denk gelirim belki. Baileysarkadasımız cok güzel anlatmıs ama, cok sagol canım. opuyorumnanaktan
Dizi sezon finaline girdigindede dedim halada diyorum,
Efe'siz bir Kavak Yelleri eski Kavak Yelleri gibi asla olamaz.
Dizi yeni sezondan itibaren yepyeni bir yöne girdi artık.
Tesekkürler Daghan Külegec hersey icin alkisalkisalkis
baileysim saol canımm
izlememiştim ama izlemiş kadar oldumm opuyorumnanaktan
evet canım...önceleri nasıl efenin etrafında dönüyorsa şimdi de güneyi halkın sevgilisi yapmaya çalışacaklar
bakalım merak ediyorum bana sempatik mi antipatik mi gelecek bu güney
dağhan külegeçi sevmezdim ben zaten eskilerden beri...ama sarp apak bütün rolleriyle beni kendine hayran bırakan biridir...eğer ki vaktim olursa sırf sarp apak için izlicem...yoksa ne pelin karahan ne ibrahim kendirci izletiyo kendini...aslı enver dışında diğer 3ünü sevmezdim zaten..[/QUOTE
aynen katılıyorum sana arkadaşım. aslı ve deniz çok soğuk geliyor bana . efe desen eh işteydi ben de mineyi çok beğeniyorum. oyunculuğu kesinlikle aslıdan daha iyi- dizideki isimleriyle yazdım ben karışmasın.
sarp apak ı beğenerek takip ediyorum sanırım dizi ilk bölümlerindeki başarıyı tekrar yakalayacak. efeyle aslının ilişkisi falan saçma gelmişti bana çok değişmişti herşey zaten.ben bu kadar değişime açık değilim.:)
sabırsızlıkla bekliyorum biranönce başlasınnn
wauw baileys süpersin canm çok thanksopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?