Kavak Yelleri - Kanal D

evet ben de grdüm bugn..dizi sarp apak ın etrafında dönmeye başlıcak gibi bi his uyandırdı fragman ben de...

evet ben de grdüm bugn..dizi sarp apak ın etrafında dönmeye başlıcak gibi bi his uyandırdı fragman ben de...

evet canım...önceleri nasıl efenin etrafında dönüyorsa şimdi de güneyi halkın sevgilisi yapmaya çalışacaklar
bakalım merak ediyorum bana sempatik mi antipatik mi gelecek bu güney

Vallahi bende önyargılı olmak istemiyorum, ama Efe'yi cok arayacagım ve özleyecegım orası kesin.
Fragmanı henüz görmedim, aksam denk gelirim belki. Baileysarkadasımız cok güzel anlatmıs ama, cok sagol canım. opuyorumnanaktan

Dizi sezon finaline girdigindede dedim halada diyorum,
Efe'siz bir Kavak Yelleri eski Kavak Yelleri gibi asla olamaz.
Dizi yeni sezondan itibaren yepyeni bir yöne girdi artık.

Tesekkürler Daghan Külegec hersey icin alkisalkisalkis

kesinlikle haklısın cnm eski kavak yelleri olmayacak
umarım aramayız eski günleri ve herşey daha güzel olur
baileysim saol canımm
izlememiştim ama izlemiş kadar oldumm opuyorumnanaktan

rica ederim cnm az önce yine verdi tanıtımı
umarım kaçırmamışsınızdır bu defa kaydirigubbakcemile2

evet canım...önceleri nasıl efenin etrafında dönüyorsa şimdi de güneyi halkın sevgilisi yapmaya çalışacaklar
bakalım merak ediyorum bana sempatik mi antipatik mi gelecek bu güney

dağhan külegeçi sevmezdim ben zaten eskilerden beri...ama sarp apak bütün rolleriyle beni kendine hayran bırakan biridir...eğer ki vaktim olursa sırf sarp apak için izlicem...yoksa ne pelin karahan ne ibrahim kendirci izletiyo kendini...aslı enver dışında diğer 3ünü sevmezdim zaten..

kızlar sarpın adı güney değil güvenmiş :sinifsinif:

kavak yelleri sitesindeki özet kısmını ekliyorum:

Kavak Yelleri Final bölümündeki kazanın üsütnden geçen uzun zaman kimsenin acısını silmeye yetmedi. Artık kahramanlarımızın bazıları daha olgun bazıları daha sert. Hiçkimse aynı kalmadı bir dostun sevgilinin acısını unutmaya çalışmak hiç kolay olmadı.Uzun zaman birbirlerini bile görmek istemediler. Fakat hayat onlara oyunlarını oynamaya devam ediyor. Bir türlü kesişmeyen yollar yeniden Urla sokaklarında birleşiyor. Kavak Yelleri yuvasına dönüyor. Aşk dostluk ve sevgi yeni hikayelerle hayat buluyor.

Kaval Yelleri büyümeye devam ediyor. Yıllar sonra birbirlerini bulan gençlerimizin hayatları artık çok farklı. Aslı kendini adadığı derslerinden başını kaldırarak kaçırdığı yaşamın farkına varabilecek mi? Deniz yönetmen olma yolunda ilerlerken ailesinin ve sevgilisinin sorumluluklarını taşıyabilecek mi? Mine'nin Denizle ilgili hayalleri gerçek olacak mı? peki ya hayatımızı bir anda altüst eden bu adam da kimin nesi?

Geçen yıllar karşılarına çıkan sınavları gitgide zorlaştırıyor. Sürpriz karşılaşmalar yeni dostlar hayatımıza renk katıyor. Yeni sorunlar yeni cevaplarla alt ediliyor. Hayatın tüm zorluklarına rağmen mücadele sürüyor. En büyük sinavlar dostluğun gücüyle geçiliyor. Kavak Yelleri bazen ızmir'in ünlü meltem rüzgarı gibi bazen sert ve acımasız ama hiç durmadan esmeye devam ediyor. Artık özlem bitiyor Kavak Yellerinde yeni bir hayat başlıyor...

aradan epey zaman geçmiş olmalı ki efe unutulmuş olucak. alışabilinirmi bilmiyorum sonuçta birçok diziden ayrılan oyuncular oldu buna da alışılır Sarp Apak değişiklik getirecektir, ama ilk zamanlardaki Urla'daki günleri çok daha güzeldi bu dizinin.

mine saclarını niye kestirmiş yaa uzun daha iyiydi bu da fena deil gerçi neysefisfisfis
aslı karakterine okadar uyuz oluyorum ki.ilk sezon aslının eşi denizdi denize uyuz olurdum.
bunlar ayrıldı deniz mineyle falan yakınlaşınca denize olan antipatim de geçti :roflol:

bu arada yaprak dökümü şevket olayıyla bunun bi alakası yok bence.
çünkü sarp efe karakteri olarak karşımıza cıkmıcak anladığım kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…