kavga ederken kullandığınız kelimeler??

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
evet arkadaşlar sevgılınızle esınızle kavga edrken yada trıp atarken=) en çok hangı kelımelerı kullanıyorsunuz baslayalım=) mesela ben i derım sadece yada keyfın bılır:82: ya sızlerrrrrrrrrrr***

iyi
ne halin varsa gör
çok beklersin
beni ağlatmak hoşuna gidiyorsa söyle ben kendim de ağlarım bunun için beni üzmene gerek yok (bu en sevdiğimdir hep işe yarar )

Ben sadece tek kelimelik 'iyi' derim, Bi de aşkım dediği zaman sadece efendim derim efendim aşkım demem ona çok kızar :)

ben sadece tek kelimelik 'iyi' derim, bi de aşkım dediği zaman sadece efendim derim efendim aşkım demem ona çok kızar :)

aynen aynen katılıyorum.. Efendim diyince bi aşkım daha gelir ama ilki gibi değil aaaşşkııım diye bak kızıyorum dercesine :) yine bi efendim daha.. Aşşşkıııımm diyoruuuummm olur bu seferde :)
off be efendim aşkım dersin zorla istemeye istemeye.. Sonra göz göze gelip sırıtırsın çift taraflı olaraktan... Sonra yurttan sesler korosu gibi aynı anda aaşkııımmm ya olur Ve barışılmış olur böylece :)

aynıı aynıı=)kesinlikle kızdıgımda guzel ifadeleri kullanmıorumm sadce efendim diyip suratına bakıorumm soylediği ilk sey efendimm???devamı yok mu bunun? oluyor=) direk isimle hitap etmeye baslıyorum canımlar cicimler bianda kayboluyor__

Hiiç Umrumda Olmaz..
İt Dalaşına Girmem..
Mutfağa Gider, Bir Şeyler Kurcalarım..
5 Dk. Sonra Eşim Gelir Hemen..

bu konuda herkez ayni galiba :))
ve canimlar cicimler gidince yine niye kizdirdim seni derr canim benim yaa

genelde hep konusmak ıster konusarak cozelım ister, ama bndekı de inat hayatta birşeye kızdıysam o an onu konuşmam önce kendi içimde sindirip rahatlayıp daha sonra konuşmayı tercih ederim,ama yok inatla konuş neden konuşmuyorsun diye üzerime gelince o anda patlıyorum,'efendim'le başlıyorum,canım cicimle bitiriyorum=))

Sen zaten beni hic sevmiyorsun hep üzüyorsun diyip duygu sömürüsü yapip kocamin vicdanini sizlatip hemen öpücügümü aliyorum tartisma fln kalmiyor, tabi bu cogu zaman ama is gercekten cok ciddiyse hic yazmim en iyisii :))))))

susarım....susarım....susarım...olmuyo mu? sonra adabıyla saydırırım

Son düzenleme:
yeter ya .. patladım artık yeter

bıktım artık seni uyarıp durmaktan..

ben artık bişi demiyorum sana.. nasıl biliyosun öyle yap. ben uğraşmıcam artık

''üff.. defol git ya''
çok sinirlenmişimdir kesin

ama laf dalaşı yapamam elim ayağım titrer:18:

ben genelde ters ters konusup beni germe derim ben daha asabiyimdir..esim bana bulasmaz

cok kizarsamda sulaleni mixletme bana derim :))

masallah esim ne kufur eder ne sesini yukseltir ne bana uyar..ben bagirmaya baslayinca susar benimle ilgilenmez yokmusum gibi davranir..benimde sinirim gecer bi zaman sonra beraber oturup dedikodu yapar cay iceris.....

en son ''gerizekalı'' dedim
off çok sinirliyim.
hakaret ediyorum,bağırıyorum.
biliyorum çok yanlış çooook

En önemli belirti gülücük atmam + öpücük atmam
Sık kullandığım şeyler:

İyi
Peki
Tamam
Öyle olsun
Hıhhh
Püffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…