Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

nilayblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
973
275
53
35
Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.

cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.

ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler

Ya hu adam seni istemiyor istemiyor hem de saygı falan fora iyice insanlıktan çıkmış tek derdi senden kurtulmak hala napim mi diyorsun?

O zaman burdaki tavsiyeler seni çok açmaz belki biri "canım kocan sonuçta akşam süslen güzel bir yemek hazırla'' yazar sen de sadece o mesaji beğenirsin

Kendine neden bunu yapasın ki hayat insan olmayan birini insan olur diye bekleyecek kadar uzun değil

Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.

cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.

ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Kavga sırasında bu kadar terbiyesizleşen adama hayatta çocuk yapmazdım,sizi sevdiğine emin misiniz,ben anlattıklarınızda pek sevgi ibaresi göremedim de

Kendisini şikayet eder sonra da boşarım.
Lütfen sen de öyle yap. Şu ömrü bir kez yasıyoruz
Su kavgayı iki gün sonra unutup bu adama bi evlat verip bi çocuğun da sebebi olma

Cesaret bulmaya calisiyorum bunun icin.
4 senedir evliyiz, hep sevdigini dusunup sinir aninda soyluyor diye gecistirdim inanmak istedim.

Ekonomik özgurlügünüz var mı?
Bana ikiniz de hatalı geldiniz, saygi sinirları asilmış. Ayrilmak mantikli gibi görunüyor.

Evi terk eden siz olmayin.

Suanda calismiyorum, ama ise baslayabilirim tabi biraz surebilir bu surec.. saygi sinirlari malesef cok asildi...

Ya hu adam seni istemiyor istemiyor hem de saygı falan fora iyice insanlıktan çıkmış tek derdi senden kurtulmak hala napim mi diyorsun?

O zaman burdaki tavsiyeler seni çok açmaz belki biri "canım kocan sonuçta akşam süslen güzel bir yemek hazırla'' yazar sen de sadece o mesaji beğenirsin

Kendine neden bunu yapasın ki hayat insan olmayan birini insan olur diye bekleyecek kadar uzun değil

Sabah sarilarak uyandik, ben sevdigini mutlu oldugunu saniyodum, yanildim heralde yada cift karakterli bende anlamiyorum artik. 4 senedir hep ayni seyler bende tukendim.

:KK57:
Bunlar ne kadar iğrenç laflar aman Allah’ım!!
Hala ortamı ısıtmaya mı çalışıyorsunuz? Adam sevmiyor sizi :KK43:

Ben o bosanalim lafinin ustune konustum daha sabah nasi uyandik cocuk yapmaktan bahsediyoduk neden kavgada boyle konusup bosanmaya getiriyosun diye ama beni pek dinlemedi hatta suanda bi kopek havlamasindan farksiz afedersiniz seyime konusuyosun dedi.
bende sustum gittim bi daha konusmadik evdede degil.. sevdigini soyluyodu hep.. ama bu kadar acimasizlik bende anlayamiyorum

Ve sen de bu kadar sakinsin, hala o evde duruyorsun öyle mi?

Malesefki alistim. Asagilanmak normal gelmeye basladi. Uzgun ve yorgunum sadece, bunu hakedecek ne yaptim diye dusunuyorum.
Bide cayin agzini kapatmamisim diye bana ev duzeni icin kurs olsada gitsen keske dedi, kendisi suyunu almaz herseyi ben yaparim, evimize yeni tasindik tum bayram akrabalari geldi evi hergun temizledim ve onlara ben hizmet ettim. Boyle konusunca bende sinirlendim karsilikli siniri astik ve son noktayida o koydu.

Neden se eşinizin hayatında biri olduğunu düşündüm hızlıca sizden kurtulmak gibi bi çabası var bebek yokken ayrılın yolunuza bakın güzel bir ah ederek
Yok illa ben oturucam bu hayvan herife karılik edicem diyorsaniz size ne soylense boş
Boşanma avukatında varsa anlaşmalı değil. Çekişmeli olsun donuna kadar alman gerek ha bu arada evden ilk çıkan Siz olmayın git bi avukat la görüş ne yapabilecegini söyler sana

Size hem psikolojik şiddet hemde fiziksel şiddet uyguluyor ve sizde ne yapmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz ? Aileniz arkanızda durmuyor mu o yuzden mi bu duruma katlanıyorsunuz?

Ailem arkamda olur, ben onlara cok fazla yansitmadim hakaret ve kufur durumunu siddet bir iki kez yasandi bunlari bilmiyolar.
Evimize yeni tasindik bi duzen kurduk ben mutlu oluruz diye bekliyodum.

Back
X