Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Evlendikten sonra edinilen mallar boşanma halinde yarıya bölünür diye biliyorum.Madem 4 günlüğüne gidiyormuş.Kapının kilidini değiştirin bence.Birde fiziksel şiddet uyguluyorsa darp raporu alıp uzaklaştırma kararı çıkarttırırsanız evin yakınana bile yaklaşamaz.Ama evden çıkmanızı tavsiye etmem .Tapu onun üzerindeyse sizden habersiz satmaya kalkar falan tam hakim değilim bu konulara ama iyice araştırın.

Bosuna konusuyosunuz ya kadin derdini anlatmis bos bos konusuyonuz. Gidebilse gider zaten durmaz. Tutunacak dali yok belli. Calismiyorum diyo zaten. Benim sana diyecegim guzel kardesim. Saglikli dusunmeye calis. Ani kararlar verme...

Cesaret bulmaya calisiyorum bunun icin.
4 senedir evliyiz, hep sevdigini dusunup sinir aninda soyluyor diye gecistirdim inanmak istedim.
Yani sinir anında adamın ne hale geldiğini siz görüyorsunuz. Adam bu yani.. bu evlilik uzun yılları bulur mu? . Bu yuvada mutlu evlatlar yetisir mi? Düşünün lütfen.
Ya da git demiş adam gidin uzun bir ara verin . kendinizi dinleyin kendi degerınızın farkına varın.

Ben evli değilim kimseye de boşan demem ama sizinki tam bir fecaat.. Dua edin çocuğunuz yokmuş aklınızı başınıza alın güzelce düşünün ve kendinize bir yol çizin. Bugün bir çay için böyle hakaret eden biri yarın ciddi bir şey için kim bilir ne yapar. Bi de seviyor demişsiniz insan sevdiğine bu kelimeleri nasıl söyler? Bence soğumuş sizden ve kurtulmaya çalışıyo şu an kimse yoksa bile bulduğu anda sizi kovmaktan beter yapar. Allah yardımcın olsun. Bu arada yaş kaç?

Ah canim okuyunca cok üzüldüm ki suan bende ayni durumdayim. Hergun bir kavga hergun bir kavga. Hayattan bezdiriyolar insani. Tutunacak dalin yok mu. (Ailenden bahsediyorum). Onlara soyleyip yanlarina gitsen. Bak cocukta yokmus. Bu senin hayatin. Hayatini kimsenin mafetmesine izin verme. Bu senjn hayatin dik dur. Kendine gel saglikli dusun. Senin durumunu tam olarak bilemedigimden duzgun bisey diyemiyorum ama derin nefes alip saglikli dusunmen gerek.

Var ailem destek olur soylesem, arada bahsediyorum anneme ve kardeslerime anlasamiyoruz diye ama kufur hakaret boyutunu ne laflar ettigini bilmiolarki.
hayattan bisey anlamadim bu 5 senede yasadiklarimdan dolayi, benim basima gelmez diyodum ne dediysem hepsi geldi. giyimimden herseyime karisan bi esim oldu, herseyede tamam dedim. ama saygisizliktan biktim

Ne çocuğu ya sakın çocuk yapma bak! Biran önce bu manyaktan ayrılmaya bak!

her ne olursa olsun bu sozleri haketmis olamam dimi?
benimde hatalarim var ve oldu bu iliskide, ustune dusmek aramak, cok ilgi beklemek, gibi gibi. yani o kismi pek yazmadim bugunki konumda ondan soruyorum size, tek tarafli gormeyin diye, bu uslubu hakedermi bi kadin kendi hatalarindan dolayi? esim hep benim yuzumden boyle oldugunu soyluyorda..

Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.

cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.

ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Siz de eşiniz kadar anormalsiniz, hala ne yapacağınızı düşündüğünüze göre...

her ne olursa olsun bu sozleri haketmis olamam dimi?
benimde hatalarim var ve oldu bu iliskide, ustune dusmek aramak, cok ilgi beklemek, gibi gibi. yani o kismi pek yazmadim bugunki konumda ondan soruyorum size, tek tarafli gormeyin diye, bu uslubu hakedermi bi kadin kendi hatalarindan dolayi? esim hep benim yuzumden boyle oldugunu soyluyorda..
İyi de herkes ilgi ister. Ben de eşimin üstüne düşerim, ilgi beklerim, çok ararım kalkıp bana bu lafları edemez yok artık! Kendinizde hata aramayın adam hasta!

Hala çocuk diyorsun tatlım adam seni sevse sınırlı iken bu cümlenin 10 da 1 ni söylemez bak çocuk yokken bitir çocuk olunca hiç birşey yapamiyorsun bu bağın oluyor çocuk yüzünden o adamla çocuk yaparsam düzelir modundasin sanırım :işsiz:

seviyorum, aile olmayi cocugum olmasini istiyorum, 27 yasinda evlendim 30 yasindayim simdi. hep bi sekilde gitti iliski. ama cocuga yazik olur kisminda haklisiniz.. cikmazdayim

Bunca igrenc sahneye ragmen adama hi yalvarmadıgınız kalmış böyle evli kalsan ne olur hiç mi kendine saygın değerin yok

:(
haklisiniz. en buyuk haksizlik benim kendime ettigim zaten.
hep boyle oldugu icin bi sekilde gormezden gelmeye calistim, ama her gecen kavgada saygisizlik bi ust boyuta tasiniyo..

Ben evli değilim kimseye de boşan demem ama sizinki tam bir fecaat.. Dua edin çocuğunuz yokmuş aklınızı başınıza alın güzelce düşünün ve kendinize bir yol çizin. Bugün bir çay için böyle hakaret eden biri yarın ciddi bir şey için kim bilir ne yapar. Bi de seviyor demişsiniz insan sevdiğine bu kelimeleri nasıl söyler? Bence soğumuş sizden ve kurtulmaya çalışıyo şu an kimse yoksa bile bulduğu anda sizi kovmaktan beter yapar. Allah yardımcın olsun. Bu arada yaş kaç?

Amin...

30 yasindayim, esimde 31. 4 seneye yakindir evliyiz. yardiminiza cok ihtiyacim var, cunku ben malesef guclu degilim.
egitimim, ailem olmasina ragmen, ekonomik olarak gecinebilecek olmama ragmen, cok duygusalim ve cok uzuluyorum bu durumda oldugum icin. kabullenemiyorum.

İyi de herkes ilgi ister. Ben de eşimin üstüne düşerim, ilgi beklerim, çok ararım kalkıp bana bu lafları edemez yok artık! Kendinizde hata aramayın adam hasta!

bana cok doldugunu soyluyo hep, o kadar biktirmisimki onu hayata karsi bi hevesi keyfi kalmamis, bugunde kendi olay cikarip bana kim pazar gununu bu sekilde geciriyodur benden baska dedi. ama kendi cikardi olayi, kendi agiza alinmayacak laflar etti ve sonra kendine uzuluyo kavga ettik diye.....

Amin...

30 yasindayim, esimde 31. 4 seneye yakindir evliyiz. yardiminiza cok ihtiyacim var, cunku ben malesef guclu degilim.
egitimim, ailem olmasina ragmen, ekonomik olarak gecinebilecek olmama ragmen, cok duygusalim ve cok uzuluyorum bu durumda oldugum icin. kabullenemiyorum.
Siz de eşinizi sevmiyorsunuz o zaman sadece bağımlısınız. Alışkanlık. Zeten kim kendine böyle hakaret eden birini sevebilir ki? Madem eğitiminiz var ayaklarınızım üzerinde durabilirsiniz niye çekiyosunuz bu adamı? Eşiniz yokken oturun düşünün ve kendinizi daha fazla ezdirmeyin. Hayat kısa zaman çabuk geçiyor, kimse için üzülmeye değmez.

bu ev kira zaten.
daha dune kadar cocuk sahibi olmayi konusan biz degiliz sanki. hayatimi mahvetti gercekten.
Kira olup olmaması değil mesele.
Verilmiş sadakaniz varmış ki çocuk işini aceleye getirmemişsiniz. Unutun çocuğu şimdilik.
Benim sorduğum başka bir şey. Kilidi değiştirip onu evden kovabilir mısınız diyorum.

terkedeceksin bosanma davanida acip ohh be dunya varmis diyeceksin
o kim ki seni assagiliyor birde kuduz kopek diyor

cok terbiyesiz cunku. daha onceden bana dol israfisin dedigi bile oldu, ise yaramaz malmisim.
surekli beni asagiliyor. gorucu usulude evlenmedik gayet flort ederek kendi istegimizle evlendik, calistigimiz yerde tanisipta.

Back
X