Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Yeni konu actim 2 gun once, sanirim ordan sonra eski konuma yorum gelmeye basladi...
Senin tüm mesajlarini okudum ve şunu cikardim sen adami resmen bunaltmissin çok üstüne dusmussun çok kiskancsin kocan çok yakışıklı da senin özgüven problemin mi var buyuzden mi boylesin bilmiyorum adam senin bu tavrindan bıkmış muhtemelen kavga sirasinda sende ona cevap veriyorsun sen yapsaydin banane gibisinden bu da adami daha cok cildirtiyor ve belkide kaç kere arkadaslarina rezil olmustur kiskanclik meselesinden aslında adam bu hakaretleri inanarak soylemiyor seni kendinden sogutmaya calsiyor ya degismeni istiyor yada cekgit diyor o da seni biktirmaya calisiyor sende farkındasin bunu bu yüzden cokta takilmiyorsun soylediklerine ama yinede ister istemez zoruna gidiyor senin terapi filan görmen lazım azalttım bunlari diyorsun ama bence hiç degismedin tutamiyorsun kendini farkindayim çünkü son mesajindan biliyorum sen tutamadikca kocanda tutamiyor hakaret ediyor içini böyle kusuyor önce sen tedavi ol sonra eşin duzelicektir ve söylediği herşey icin özür dileyip unutturucaktir

Senin tüm mesajlarini okudum ve şunu cikardim sen adami resmen bunaltmissin çok üstüne dusmussun çok kiskancsin kocan çok yakışıklı da senin özgüven problemin mi var buyuzden mi boylesin bilmiyorum adam senin bu tavrindan bıkmış muhtemelen kavga sirasinda sende ona cevap veriyorsun sen yapsaydin banane gibisinden bu da adami daha cok cildirtiyor ve belkide kaç kere arkadaslarina rezil olmustur kiskanclik meselesinden aslında adam bu hakaretleri inanarak soylemiyor seni kendinden sogutmaya calsiyor ya degismeni istiyor yada cekgit diyor o da seni biktirmaya calisiyor sende farkındasin bunu bu yüzden cokta takilmiyorsun soylediklerine ama yinede ister istemez zoruna gidiyor senin terapi filan görmen lazım azalttım bunlari diyorsun ama bence hiç degismedin tutamiyorsun kendini farkindayim çünkü son mesajindan biliyorum sen tutamadikca kocanda tutamiyor hakaret ediyor içini böyle kusuyor önce sen tedavi ol sonra eşin duzelicektir ve söylediği herşey icin özür dileyip unutturucaktir

yine ben suclu oldum yani :)
cok bunaltmiyorum valla.
su yeni actigim konudaki olay 1 senede ilk yasandi. ne telefonunu karistiririm, ne sorarim napti diye. guveniyorum genel olarak. bos bos kiskanclikta yapmiyorum uzun zamandir. ilk evlendigimiz zamanlar yapiyodum, belkide mimliyim yine ayni seyi yapiyo diyo olabilir.
sebebi ne olursa olsun esimin konusma tarzinda sorun var. bu onun kendi sorunu , herhangi bi tartismada bana boyle hakaret edicek asagilayacak kadar ileri gitmesi onun sorunu. diyosunuz ya sen degis o degisir, ben baya degistim son 1 senedir , ondaki degisimde iste gunluk , boyle stres oldugu anda ayni oluveriyo.

Ne mi yapacaksınız😂😂 yahu bu kadar onursuz gurursuz olmayı nasıl beceriyorsunuz çok merak ediyorum. Kadınlığımdan utandım. O adama hizmet etmeye devam edin sizden sıkılınca bir veterinerin kapısına bırakır merak etmeyin. Çocuk da yapmayın. Sizin yetiştireceğiniz çocuk da sizin gibi olur.

Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.

cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.

ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Bizim ne yapacağımızı Bırakta seni sevmeyen saygı duymayan bir adamla sen niye evli kalasın ?birde çocuk yapıp tüy dikesin?

Bizim ne yapacağımızı Bırakta seni sevmeyen saygı duymayan bir adamla sen niye evli kalasın ?birde çocuk yapıp tüy dikesin?
bu konu eski aslında geçen sene açmıştım.. 2 gün önce bi konu açtım aslında cok bısey degısmedı ama bugun olanlarla ılgılı yorumunuzu merak ettım yenı konumda sımdı guncel mesaj yazdım son sayfaya..

yine ben suclu oldum yani :)
cok bunaltmiyorum valla.
su yeni actigim konudaki olay 1 senede ilk yasandi. ne telefonunu karistiririm, ne sorarim napti diye. guveniyorum genel olarak. bos bos kiskanclikta yapmiyorum uzun zamandir. ilk evlendigimiz zamanlar yapiyodum, belkide mimliyim yine ayni seyi yapiyo diyo olabilir.
sebebi ne olursa olsun esimin konusma tarzinda sorun var. bu onun kendi sorunu , herhangi bi tartismada bana boyle hakaret edicek asagilayacak kadar ileri gitmesi onun sorunu. diyosunuz ya sen degis o degisir, ben baya degistim son 1 senedir , ondaki degisimde iste gunluk , boyle stres oldugu anda ayni oluveriyo.
O zaman eşin senden kurtulmaya çalışıyor sen çek git diye ugrasiyor

Back
X