- 8 Temmuz 2017
- 400
- 341
- 33
- 31
Sıkıntı var ama kabul etmiyo aile yapısı çok kötü. Sürekli dayak yiyerek büyümüş bazen öyle bi ailede büyüyüp de normal olmasını beklememek gerek diyorum ama sonra benim suçum neki neden acısını benden cikartiyo bu ömür boyu mu böyle sürecek diyorum. Hayır normal şekilde ikaz etse bişey yokta sürekli çocuk azarlarcasina konuşunca bende anne oldum bende bir bireyim sürekli onun kontrolünde yaşayacak çocuk değilim diyorum.Suan bu yazdıklarını şaşkınlıklar icerisinde okudum,ozellikle su trafikteki davranışlar kisminda kendimi gördüm esim gunduz vakti bile selektör yapar hızlı sürer bazen napiyorsun ya sen yapma sunu yavasla kontrollu ol birsuru bidi bidi yaparim bazen de yuksek sesle yaparım bunu benim esimde eskidrn crvap vermezdi susardi ama simdi masallah dillendi. Ben dun burdada bir konu açıldı bir hanimefendi acmis onun esi cok inatmis 1 sene kusse umrunda olmazmis ay dedim ayni ben ben galiba cok erkeksiyim bilemedim
Sizin adiniza da Üzüldüm siz sanirim yuksek sesten kavgadan gurultuden fazla ikaz edilmekten hoslanmiyorsunuz ki kim olsa hoşlanmaz zaten neden hoşlansın ki bir insan cocuk degilsin sonucta masallah cocugunuzuda Allah bagislasin size bazi insanlar yapi geregi böyleler herhalde esiniz ezelden mi asabiydi yoksa çalışma sartlari hayat kosturmasi derken mi boyle oldu ofke kontrol sorunu var belli