Konuyu takip ediyorum, konu sahibinin verdiği cevaplar doyurucu değil, kararlı hiç değil. Hala onu ben ittirdim vs yazıyor, ayrılacağını ya da ayrılmaktan da öte herhangi bir çaba göstereceğini sanmıyorum.
Ailesiyle de konuşsa bu anlatım tarzı ile hatanın kendisinde olduğunu düşündürecek gibi. Demem o ki 30 sayfa daha yazılsa da sonuç belli, aynen devam etmek.
Umarım çocuk sahibi olmayı düşünmezsiniz.
cocuktan tamamen vazgectim suanda, o sorumlulugu ben tek basima alamam, esimin zaten umurunda degil bugun evden kovuyor yarin aile kurma plani yapiyor, ona guvenipte cocuk yapamam.
olayi dogru anlatmak icin bahsettim ittirdigimden bende kiskirttim yani durduk yere elini kaldirmadi diye.
ama benim ittirmemde onun ettigi terbiyesiz laflar yuzundendi, bir cay icin beni asagiladi benimde tahammulum kalmadigi icin tepki gosterdim.
annemle konusucam ama once kendi icimde cozmem gerekiyo sanirim. ona tam olarak anlatmazsam oda cok anlamayip olur oyle hep kavga edip barisiyosunuz zaten falan dicek . ama anneme o laflari anlatmayada utaniyorum iste.
cok rezilce geliyo..
hep beni sevdigine inandim sinirle soledigini dusundum, hangi kismi kacirmisim veya nasil bir oyun icinde kendimi seviliyo sanmisim idrakta zorlaniyorum.