Kavga ettik

Bence hata sizin. Çok gereksiz yere tartışma başlatmışsınız o da sizi kırmamak için gruplardan çıkmış. Hala bir de çıkarken niye öyle dedin diye tartışma peşindesiniz. Adam ne yapsın.

Cünkü bu Dan Blizerian tehlikeli bir adam
Bu adamın capslerini değil, sosyal hesabını ben bile takipteyim.
Ve bir kadının kıskanacağı hiçbir şey söz konusu değil.
Şahsen kocam kıskansa, konu sahibinden daha fazla hak veririm.
Elin adamının cins cins ilişkilerine ne bakıyorsun, sürekli çıplak, kaslı, silahlı falan diye söylense bir nebze.
Ona bakma, buna gülme, şunu izleme.
Oho...
İnsan zihninin günümüzdeki görsellerden çok daha tehlikeli derin bir kuyu olduğundan bihaber kadınlar oldukça, bu konular bitmez!

Abartmışsın da abartmışsın. Nişanlın yine iyi davranmış kusura bakma ama çok triplisin.

Ay bu ne? Adam ne konusmus, izledigi video da kadin mi varmis? Nesiniz siz ayol? Adami sain mi aldiniz? Walla hic cekilmezsiniz he.

Iyy o adamın ne capsini paylaşırım ne takip ederim miğde bulandırıcı, o çıplak kadınların capsini paylaşsalar bende gıcık olurum, üstelik grupta kızda varmış. Gereksiz yani. Capsde kız var mı ben salladm ama

Ya zaten adam tehlikeli olsa bize ne, gelip bizi mi bastan cikartacak

Ya belki kizarken abartmis olabilirsin ona bir sey diyemem yani tavirlarin abarti olabilir,ya da uzatmissindir belkide.Ama ne munasebet o seyleri paylasmka bence haklisin bu konuda.Ustelik seni kotu duruma dusurmus biraz yani ne gerek vardi milletin ogrenmesine.Kiskandiysan kiskandin o da gereksiz bir tavir sergilemis gruba yazarak

Bende o adamı yeni öğrendim ya..o la maz dedim :) bence siz gereksiz uzatmışsınz ama oda ayıp etmiş..dan bilmem ne kısmını açmıyorum bile

1. söylediğinde haklısın bence, gerektiği yerde çiftler kavga etmeliler, kavgalar ilişkileri olgunlaştırır.

2. söylediğinde ise bence haklı değilsin, kimseden senin için yalan söylemesini isteyemezsin. doğru da olmaz. yaptıklarımız bedelini de ödemeliyiz.

Nisanlim neden yüzüğü atmiyor diye düşündün mü hiç ?
Şahsen ben düşünüyorum neden yüzüğü atmiyor

Bende bunu düşünüyorum şahsen.Bi insan bu kadar saçmalığa neden ayrılmazki. Benim 5 çocuğum filan olması lazım bu kadar garip abartıları çekmek için.Hiç alınma bana homeostascığım, tek kelimeyle şaka gibisin. Bazen Troll olduğuna inanmak istiyorum.

Aynen ya kaç konuda çok basit geldi ama nişanlısı belli ki olağanüstü seviyor ki hala kalabiliyor :) Şaka bir yana ben yapı meselesi dayanamazdım bu tür şeylere. Sanırım yapı meselesi

Sacmalamissin.erkek arkadasin iyi cekiyor seni. Masallah cocukta peygamber sabri var
:)

Aynen ya kaç konuda çok basit geldi ama nişanlısı belli ki olağanüstü seviyor ki hala kalabiliyor :) Şaka bir yana ben yapı meselesi dayanamazdım bu tür şeylere. Sanırım yapı meselesi

Evet bencede yapı meselesi galiba. Ama hangi yapı bu yahu bir ömür geçicek.Dan Bilzerian caps'i için tartışma çıkaran insanda ne bileyim. oda baya dertsizlik yani. Değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…