- 28 Ocak 2016
- 43
- 34
- 8
- 28
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bu adamın capslerini değil, sosyal hesabını ben bile takipteyim.Cünkü bu Dan Blizerian tehlikeli bir adam
Bu adamın capslerini değil, sosyal hesabını ben bile takipteyim.
Ve bir kadının kıskanacağı hiçbir şey söz konusu değil.
Şahsen kocam kıskansa, konu sahibinden daha fazla hak veririm.
Elin adamının cins cins ilişkilerine ne bakıyorsun, sürekli çıplak, kaslı, silahlı falan diye söylense bir nebze.
Ona bakma, buna gülme, şunu izleme.
Oho...
İnsan zihninin günümüzdeki görsellerden çok daha tehlikeli derin bir kuyu olduğundan bihaber kadınlar oldukça, bu konular bitmez!
evet tehlikeli bi tip,o capste kız falan yoktu sen nerden biliyosun o adamın öyle olduğunuda olay çıkarıyosun dedi,ben biliyorum dedim sende kendi kız gruplarından biliyosun dimi sizde neler neler konuşuyosunuz ama ben kötü niyetli olmadığını bildiğim için bişey demem sen çok abartıyosun dedi
Bende o adamı yeni öğrendim ya..o la maz dedim :) bence siz gereksiz uzatmışsınz ama oda ayıp etmiş..dan bilmem ne kısmını açmıyorum bileDün nişanlımlaydık bütün gün,telefonuna sürekli whatsaptaki gruplardan mesaj geliyodu dur sessize alayım şunları dedi bende ver bi okucam dedim verdi birinin işiyle ilgili bi sorun vardı onu konuşuyolardı geçmişe doğru gittim komik resim videolar paylaşılmış bide dan bilzerian hakan hepcan capsi paylaşılmış, dan bilzerianıda bilenleriniz vardır kadın düşkünü bi adam,onun capsinin paylaşılmasına bile dayanamadım,dün tartıştık siz böyle kadın düşkünü adamlarımı konuşuyosunuz dedim onda bişey yok abartıyosun sadece güldük geçtik dedi ben devam ettim herşeye sorun buluyosun komik video izlerim içinde kız var diye kızarsın sana bişey anlatmaya veya bişey demeye çekiniyorum aşırı kıskançsın çıkıcam tüm gruplardan rahatla dedi,çıktı o gruptan ben çıkıyorum sorun oluyo arkadaşlar diyip çıktı,niye böyle yazdın şimdi dedim yazıp durcaklardı geri alcaklardı ondan yazdım dedi ama beni kötülemiş oldun dedim hayır kötülemedim üzerinde durmasınlar diye öyle söyledim dedi bu arada karışık bi grup hem kız hem erkek var onlarında sevgilileri kızıyodu zaten boşver iyi oldu dedi bende tanıyorum arkadaşlarını ama o muhabbete dayanamadım,neyse konuyu kapattık dün öyle bitti..Bugün ben yine konuyu açtım sen niye sorun oluyo diye gruptan çıkıyosun dedim ya biz o konuyu dün konuşup halletmedikmi kusura bakma çıkmak gerekiyosa sebebini açıklarım dedi mutlaka işyerinde benim canımı sıkacak bişey buluyosun işime odaklanamıyorum dün konuyu kapattık konuları kapatmayı öğreneceksin bi şekilde dedi o şekilde tartışma uzadı gitti şimdi konuşmuyoruz arkadaşlarına benden dahamı çok değer vermiş oldu bu durumda anlamadım
Ben kavga etmek istiyorum gerektiği yerde ama o hep susalım sakinleşince konuşalım havasında bırakta tartışmamızıda doyasıya yaşayalım ya,gruba sorun çıkıyo demesi rahatsız etti beni kötülemiş oldu çünkü insanlar benden kaynaklı olduğunu anlıcaklar
Nisanlim neden yüzüğü atmiyor diye düşündün mü hiç ?
Şahsen ben düşünüyorum neden yüzüğü atmiyor
Bende bunu düşünüyorum şahsen.Bi insan bu kadar saçmalığa neden ayrılmazki. Benim 5 çocuğum filan olması lazım bu kadar garip abartıları çekmek için.Hiç alınma bana homeostascığım, tek kelimeyle şaka gibisin. Bazen Troll olduğuna inanmak istiyorum.
Sacmalamissin.erkek arkadasin iyi cekiyor seni. Masallah cocukta peygamber sabri varDün nişanlımlaydık bütün gün,telefonuna sürekli whatsaptaki gruplardan mesaj geliyodu dur sessize alayım şunları dedi bende ver bi okucam dedim verdi birinin işiyle ilgili bi sorun vardı onu konuşuyolardı geçmişe doğru gittim komik resim videolar paylaşılmış bide dan bilzerian hakan hepcan capsi paylaşılmış, dan bilzerianıda bilenleriniz vardır kadın düşkünü bi adam,onun capsinin paylaşılmasına bile dayanamadım,dün tartıştık siz böyle kadın düşkünü adamlarımı konuşuyosunuz dedim onda bişey yok abartıyosun sadece güldük geçtik dedi ben devam ettim herşeye sorun buluyosun komik video izlerim içinde kız var diye kızarsın sana bişey anlatmaya veya bişey demeye çekiniyorum aşırı kıskançsın çıkıcam tüm gruplardan rahatla dedi,çıktı o gruptan ben çıkıyorum sorun oluyo arkadaşlar diyip çıktı,niye böyle yazdın şimdi dedim yazıp durcaklardı geri alcaklardı ondan yazdım dedi ama beni kötülemiş oldun dedim hayır kötülemedim üzerinde durmasınlar diye öyle söyledim dedi bu arada karışık bi grup hem kız hem erkek var onlarında sevgilileri kızıyodu zaten boşver iyi oldu dedi bende tanıyorum arkadaşlarını ama o muhabbete dayanamadım,neyse konuyu kapattık dün öyle bitti..Bugün ben yine konuyu açtım sen niye sorun oluyo diye gruptan çıkıyosun dedim ya biz o konuyu dün konuşup halletmedikmi kusura bakma çıkmak gerekiyosa sebebini açıklarım dedi mutlaka işyerinde benim canımı sıkacak bişey buluyosun işime odaklanamıyorum dün konuyu kapattık konuları kapatmayı öğreneceksin bi şekilde dedi o şekilde tartışma uzadı gitti şimdi konuşmuyoruz arkadaşlarına benden dahamı çok değer vermiş oldu bu durumda anlamadım
Aynen ya kaç konuda çok basit geldi ama nişanlısı belli ki olağanüstü seviyor ki hala kalabiliyor :) Şaka bir yana ben yapı meselesi dayanamazdım bu tür şeylere. Sanırım yapı meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?