- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yok kız allah korusun dün zaten öyle bi konu vardı korkudan uyuyamadımdeğişik bi çekim gücüm var kopamıyo çocuk benden şaka biyana oda bıktı artık hissediyorum
yazık la çocuğaBen bunu sordum kendisine video izlemesine kızdığımdaki tartışmada,bazen bunu düşünmüyo değilim biliyomusun çok boğulduğumu hissediyorum dedi ama sonra barışıyoruz herşey güzel oluyo aynı frekansı yakaladığın birini bulmak çok zor ama sende beni çok zorluyosun bazen dedi
Lütfen iyi şeyler düşün ve iyi ol,şurda ciddi ciddi üzüldüğüm bikaç insandan birisin çünkü çok naif birisin,nikaha kadar dayanacağımızı sanmıyorumki
oo bu caps tartışması garip geldiyse bi de konu sahibesinin nedir videosu kıskançlığı konusuna bakEvet bencede yapı meselesi galiba. Ama hangi yapı bu yahu bir ömür geçicek.Dan Bilzerian caps'i için tartışma çıkaran insanda ne bileyim. oda baya dertsizlik yani. Değişik.
ya şu eski halim diyenlere çok özeniyorum o halden nasıl kurtulmayı başardınız acababen şu an o eski haldeyim çünkü ve hiç memnun değilim :/
Nasıl değiştin peki çok merak ediyorum bunu
9 yıllık arkadaşım onlar benim açıklama yapmalıydım ben seni kötülemedim desede banada çok gereksiz bi tavır geldi
Dün nişanlımlaydık bütün gün,telefonuna sürekli whatsaptaki gruplardan mesaj geliyodu dur sessize alayım şunları dedi bende ver bi okucam dedim verdi birinin işiyle ilgili bi sorun vardı onu konuşuyolardı geçmişe doğru gittim komik resim videolar paylaşılmış bide dan bilzerian hakan hepcan capsi paylaşılmış, dan bilzerianıda bilenleriniz vardır kadın düşkünü bi adam,onun capsinin paylaşılmasına bile dayanamadım,dün tartıştık siz böyle kadın düşkünü adamlarımı konuşuyosunuz dedim onda bişey yok abartıyosun sadece güldük geçtik dedi ben devam ettim herşeye sorun buluyosun komik video izlerim içinde kız var diye kızarsın sana bişey anlatmaya veya bişey demeye çekiniyorum aşırı kıskançsın çıkıcam tüm gruplardan rahatla dedi,çıktı o gruptan ben çıkıyorum sorun oluyo arkadaşlar diyip çıktı,niye böyle yazdın şimdi dedim yazıp durcaklardı geri alcaklardı ondan yazdım dedi ama beni kötülemiş oldun dedim hayır kötülemedim üzerinde durmasınlar diye öyle söyledim dedi bu arada karışık bi grup hem kız hem erkek var onlarında sevgilileri kızıyodu zaten boşver iyi oldu dedi bende tanıyorum arkadaşlarını ama o muhabbete dayanamadım,neyse konuyu kapattık dün öyle bitti..Bugün ben yine konuyu açtım sen niye sorun oluyo diye gruptan çıkıyosun dedim ya biz o konuyu dün konuşup halletmedikmi kusura bakma çıkmak gerekiyosa sebebini açıklarım dedi mutlaka işyerinde benim canımı sıkacak bişey buluyosun işime odaklanamıyorum dün konuyu kapattık konuları kapatmayı öğreneceksin bi şekilde dedi o şekilde tartışma uzadı gitti şimdi konuşmuyoruz arkadaşlarına benden dahamı çok değer vermiş oldu bu durumda anlamadım
A
Adam kesinlikle mazoşist bence
Acı cekmekten hoşlanıyor
Yada kaosla besleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?