Kavga ettik

ortada ciddi bir problem olsa bunu uzun uzun konuşmanız gerekir, ama bu öyle uzatılacak bir şey değil.evet, o adamı biliyorum ben de, yine de ortada tartışılacak bir şey göremiyorum.geyik yapmışlar işte.evlendiğinizde de saçma sapan şeyler için kavga ederseniz o evliliğin nasıl bir evlilik olacağını düşünüyorsunuz?orada dönen muhabbetten rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz zaten o da guruptan çıkmış, ne yapmasını bekliyorsunuz daha fazla?böyle küçük bir mevzudan dolayı kendini affettirmek için şekilden şekile girmesini falan mı?bir de beni arkadaşlarına kötü gösterdin mevzusu var, e siz gruptan çıkmasına sebep oldunuz zaten, yalan değil ki, söyleyebilir.söylenmesinden rahatsız olacağınız şeyleri neden yapıyorsunuz o zaman?

Her konunuzda ayrı daralıyorum.
Yazık ediyorsunuz kendinize de imajınıza da. Kendine güveni olmayan sürekli kıskanan zavallı bir kadın gibi mi görünmek istiyorsunuz?
Ortada mevzu dahi yok.
Ki en büyük hatanız adamın mesajlaşmalarını okumanız.
Ben kızkıza mesajlaşırken cozutuyorum bazen eşim görsün istemem kızlarla özelim. Biraz saygı ya.
Sevgilinize saygınız da mı yok ne demek özel yazışmaları okumak çok ayıp.
Kıskansanız da biraz daha dik durup kendinizi rezil etmemenizi öneririm.
Hoş duruma düşmüyorsunuz.
Lütfen bir silkelenin yani bu tavırla da sizi başkası çekmez bence bunu da düşünün ve adamı bezdirmeyin iyice.

Nişanlın haklı. Söylediği sözün meali şudur 'her geçen daha da çekilmez oluyorsun'. Sabır taşı çatlamak üzere sanırım.
Basit bir caps ten bile durup durup kavga çıkarırsan senin evlilik çok zor.

Yorumların tümünü okumadım ama bence siz abartmışsınız, adam siz üzülmeyin diye gruplardan çıkıyor, bir açıklama yapıyor ve yaptığı açıklamda size değer veriyor, kötülemekten öte, üstüne konuyu kapatıyor ama siz inatla konunun üstüne gidiyorsunuz, huzur dürtüyor dedikleri bu olsa gerek... Yapmayın büyütmeyin, erkek veya kadın bir caps sonuçta, böyle yaparak baskı uyguluyorsunuz bu her iki taraf içinde çekilmez hala gelir, kaybetmeyeyim derken sıkıp öldürmeyin adamı...

Bence çok abartmışsınız. Ben olsam o gruptaki yazışmaları okutmazdım bile mesela. İlişkide yaşanıyo olsa herkesin bi özeli vardır, olmalı. Adamda tribini çekmemek için gruptan çıkmış birde.
Bence sen bi titre, kendine gel. İlişki yaşıyosunuz sonuçta, hayatı dar etmeyin birbirinize...

Çok sıkıcısın. Öyle böyle değil yani baya sıkıcısın. Adam seninle nisanlandi diye bütün mülkiyetini,kullanım haklarını filan üstüne almadın ya. Arkadaşlarıyla konuşmalarınada müdahele etme bi zahmet.. Burda aklimda kalan 3 5 uyeden birisin. O kadar dertsiz basina dert ariyosunki benim bile beynime kazindin. Ki ben dün ne yediğini hatırlamayan bir insanım. Nisanlinda neden hala nişanı atmiyor anlamış değilim. Mazosistmidir nedir.. Neyse acilen degis,felakat sıkıcısın.

Bence biraz düşünsen durumun mantıksızlığını sende kabul edersin. Ama bi an geliyor elinde olmadan saçma saçma düşüncelere kapılıp hareket ediyorsun biliyorum. Ne yazık ki ben de senin gibiyim. Sürekli sevgilimin başına kakardım bişeyleri. Kapris bu kesinlikle, şımarıklık. Kabul edelim. Gözümüzü açıp olumlu şeyleri görmemiz gerek. Çünkü bu hallerimize katlanıyorlarsa cidden seviyorlar demektir :) O zaman sorun çıkarmak yerine bunu düşünelim ben öyle yaparak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Belki sende de işe yarar.

O adamı ben de görüyorum capslerini falan capsi mi kıskandın yani.

Nişanlın da çok iyi yapmış söylemekle durup dururken mi çıkacaktı. Koskoca insanlarsınız yani senin yüzünden whatsapp gruplarından çıkıyor falan.

Kendini niye küçük düşürüyorsun böyle ya, biraz kendine gel bence.

15 yaşında ergenler gibisiniz. Bu kıskançlık normal değil. Capslerden de kıskanıyorsanız sizin ilerinizi düşünemiyorum. Bazen erkeklere de acıyorum. Böyle takıntılı insanlarla neden uğraşırlar ki.

nişanlından ne istiyorsun onu anlamadım
adam sorunu kökten çözmüş niye takınlısın
eski halimi görüyorum sana bence çok bencilsin
bencilmişim
ya şu eski halim diyenlere çok özeniyorum o halden nasıl kurtulmayı başardınız acaba ben şu an o eski haldeyim çünkü ve hiç memnun değilim :/

Bana kızma lütfen belki bu tarz yorumlar seni bir silkeler diye düşünüyorum.

Şu yaptığınla kendini rezil ediyorsun haberin yok. Özgüvenin olmayabilir bunu ya kazanmaya bak ya da içinde yaşa çünkü karşındakinde kendini bitirirsin. senin konularını okuyunca na böyle kalıyorum . Kıskançlık sevgi belirtisidir dense bile bence bu kadar kıskançlık hastalık belirtisi.

Senin nişanlınada bir iki konuda helal olsun dayanıyor diyodum ama o da normal olsa katlanmaz zaten onda da var bi değişiklik.

Bu öyle bi huy ki hayat doğru düzgün gidiyosa orda bi problem var diye düşünüp sorun çıkartıyorum o kaprisimi çektikçe ben dahada abartıyorum ama oda artık bıktı bunu hissediyorum,bidaha yapmıcam kıskanmıcam desemde bi şekilde yine olay çıkıyo,onunda bıktığını hissediyorum diyorum çünkü bana sinyal vermeye başladı,yine bu tür mevzulardan kavga ettiğimizde neden benden ayrılmıyosun demiştim bazen düşünmüyo değilim biliyomusun bu hayat nasıl geçicek böyle demişti,bugün yine sordum aynı soruyu çünkü seni gerçekten çok seviyorum lütfen gereksiz sorun çıkartıpta aramızı bozma dedi,bunaldığını söyledi..Ben ona karşı iyiysem karşılığını çok fazla alıyorum ama böyle kıskançlıklarla yıpranıyoruz,nasıl bi psikolojim var bilmiyorum sanki herşey yolunda gidiyosa sorun olucak değişik düşüncelerdeyim,nereye kadar gönlümü alıcakki bigün bıkıp gidicek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…