- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Jasse geçen gün konunu okudum ve ne kadar olgun bi kız olduğunu düşündüm ben hissediyorum nişanlım beni bırakıcak ama ben senin kadar güçlü olabilecekmiyim bilmiyorumsevdiğini elinle ellere göndermek böyle bişey işte.
anlayana...
Nasıl değiştin peki çok merak ediyorum bununişanlından ne istiyorsun onu anlamadım
adam sorunu kökten çözmüş niye takınlısın
eski halimi görüyorum sana bence çok bencilsin
bencilmişim
9 yıllık arkadaşım onlar benim açıklama yapmalıydım ben seni kötülemedim desede banada çok gereksiz bi tavır geldiYa belki kizarken abartmis olabilirsin ona bir sey diyemem yani tavirlarin abarti olabilir,ya da uzatmissindir belkide.Ama ne munasebet o seyleri paylasmka bence haklisin bu konuda.Ustelik seni kotu duruma dusurmus biraz yani ne gerek vardi milletin ogrenmesine.Kiskandiysan kiskandin o da gereksiz bir tavir sergilemis gruba yazarak
Ben tepki görmediğim için sanırım devam ediyorum o dayandıkça ben başka bişey buluyorum ama oda bunaldığını hissettiriyo artıkHaklısın çok haklısın:) Şaşırdım güldüm yani konu sahibinin kaçıncı konusunu okuyuşum nişanlısına maşallah dedim sadece aşırı abartma var. Ya bende nişanlıydım (nişan atmadan önce) ciddi bir konuda yüzüm asılsa anında tepki görürdüm bunu okuyunca şaşırıyrum çok. :)
2 yıldır rol kesiyosa helal olsun derim ancak,benim anormalliğim sürekli sorun çıkarmaya yönelik bi yapım var bundan önceki iki ilişkimdede öyleydim biri dayanamadı terketti, hep inişli çıkışlı oldu ilişkilerim,amin hepimizinde gönlüne göre versin inşallah..Valla sizin ilişkiniz bana çok garip geliyor.
Bir taraftan nişanlınızı da gözüm tutmuyor neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum. Adam rol kesiyor gibi bu kadar sabırlı iyi kalpli davranarak.
Sen de bir değişiksin normal değilsin kusura bakma. Yani biraz cool olmayı denesen?
Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim.
9 yıllık arkadaşım onlar benim açıklama yapmalıydım ben seni kötülemedim desede banada çok gereksiz bi tavır geldi
Geldim canım özletmiyim dedim :)) ilk önce haklısın yazmışsın ben onu kapıyorumHomeostaaaaasssssss
Gozumus yollarda kaldi nerdeydin kiz???
Geciktin ama, olmaz boyle.
Bi daha yapma bak.
Tam vaktinde konu ac.
Sonra óldumu kaldimi diye strese giriyorum.
Bil bakem yorumum ne?
haklisin homeostas/ haksizsin homeostas
Hehehe arada bi kendimi belli ediyorum :))) sen nasılsın canım daha iyimisin@homeostas sen de az zor değilsin hee..
Çocuğa üzülüyorum bazen..
Hehehe arada bi kendimi belli ediyorum :))) sen nasılsın canım daha iyimisin
Lütfen iyi şeyler düşün ve iyi ol,şurda ciddi ciddi üzüldüğüm bikaç insandan birisin çünkü çok naif birisin,nikaha kadar dayanacağımızı sanmıyorumkiPek sayılmam canım maalesef
Böyle basit şeyler için sorun çıkarma bence.
Bugün çeker ayrılma korkusuna.
Nikahtan sonra burnundan getirir..
Geldim canım özletmiyim dedim :)) ilk önce haklısın yazmışsın ben onu kapıyorum
arkadaşım asıl sen ne istiosun ben onu anlamadımDün nişanlımlaydık bütün gün,telefonuna sürekli whatsaptaki gruplardan mesaj geliyodu dur sessize alayım şunları dedi bende ver bi okucam dedim verdi birinin işiyle ilgili bi sorun vardı onu konuşuyolardı geçmişe doğru gittim komik resim videolar paylaşılmış bide dan bilzerian hakan hepcan capsi paylaşılmış, dan bilzerianıda bilenleriniz vardır kadın düşkünü bi adam,onun capsinin paylaşılmasına bile dayanamadım,dün tartıştık siz böyle kadın düşkünü adamlarımı konuşuyosunuz dedim onda bişey yok abartıyosun sadece güldük geçtik dedi ben devam ettim herşeye sorun buluyosun komik video izlerim içinde kız var diye kızarsın sana bişey anlatmaya veya bişey demeye çekiniyorum aşırı kıskançsın çıkıcam tüm gruplardan rahatla dedi,çıktı o gruptan ben çıkıyorum sorun oluyo arkadaşlar diyip çıktı,niye böyle yazdın şimdi dedim yazıp durcaklardı geri alcaklardı ondan yazdım dedi ama beni kötülemiş oldun dedim hayır kötülemedim üzerinde durmasınlar diye öyle söyledim dedi bu arada karışık bi grup hem kız hem erkek var onlarında sevgilileri kızıyodu zaten boşver iyi oldu dedi bende tanıyorum arkadaşlarını ama o muhabbete dayanamadım,neyse konuyu kapattık dün öyle bitti..Bugün ben yine konuyu açtım sen niye sorun oluyo diye gruptan çıkıyosun dedim ya biz o konuyu dün konuşup halletmedikmi kusura bakma çıkmak gerekiyosa sebebini açıklarım dedi mutlaka işyerinde benim canımı sıkacak bişey buluyosun işime odaklanamıyorum dün konuyu kapattık konuları kapatmayı öğreneceksin bi şekilde dedi o şekilde tartışma uzadı gitti şimdi konuşmuyoruz arkadaşlarına benden dahamı çok değer vermiş oldu bu durumda anlamadım
Jasse geçen gün konunu okudum ve ne kadar olgun bi kız olduğunu düşündüm ben hissediyorum nişanlım beni bırakıcak ama ben senin kadar güçlü olabilecekmiyim bilmiyorum
Yok kız allah korusun dün zaten öyle bi konu vardı korkudan uyuyamadım
ciddi ciddi bisey sorucam ya ben sana.
Araya sikistiriyim kimsenin dikkatini cekmez insallah, hemen kiblerler
Buyumu yaptirdin kiz sen bu oglana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?