Kavga ettik

Yorumlarin hepsini okuyor musun bilmiyorum ama umarım benimkini okursun.

Hayatta bazı pişmanlıkları yaşadığında, güzel şeyler elinden gitmiş oluyor bazen. Gerçekten sevdiğin birini bulduğunda ona tutunman, ve onu anlaman gerekiyor. Gereksiz kıskançlık yapmış biri olarak anladım ki bu oldukça gereksiz ve çok büyük bir hata!

Angelina Jolie olduğumuzu düşünmüyorum hiçbirimizin. O kadar güzel olsak bile, güzellik göreceli bir şey. Bazen bakıyorsun çok yakışıklı erkek orta halli bir kızla birlikte. Neden? Çünkü aşk sadece yüz ya da vücut güzelliğiyle alakalı değil. Hatta güzellik insanın kaşının gözünün orantılı olması da değil. Güzellik ve aşk, sevdiğinin hayatını kolaylaştırmak, yükünü hafifletmek, onunla arkadaş olmak, onunla eğlenebilmek, ağlamak, gezmek, tozmak, hatta "caps paylaşmak" bana göre.

Hayat zaten zor, o yüzden bizi bu dünyada ufak şeylerde bile gülümseten insanları seviyoruz. Sürekli konuşmalarımızı didikleyen ya da telefonumuzu kurcalayıp trip atan, azarlayan, kavga eden bir insan yukarda saydıklarımla karşılaştırınca ne kadar kötü değil mi? Bunu sadece elinizdekilerin değerini bilmeniz için yazmak istedim..

Kadınlar ve erkeklerin sevgi anlayışı farklı..Erkekler kaybettiklerinde belki hayata daha hızlı tutunabilirler ama bir kadının yaslandığı ağacını kaybetmesi çok ağır bir şey.

Umarım sevdiğiniz şeyleri gereksiz hatalar uğruna kaybetmezsiniz..

Şaka mı bu? Hem adamın telefonunu alıp msjları okuyorsun. Hem kendi espiri anlayışlarını saçma bir şekilde yargılıyorsun. Sanki adam karı kız resmi paylaşmış. Fenomen olan, herkesin dilinde dalgasını geçtiği bir adam. Üstüne sen rahatsız olma diye ya da artık senden bıkmış uğraşmamak için gruptan çıkmış. yetmemiş alttan alıp konuyu kapatmış. Ertesi gün birdaha açıyorsun. Derdin ne? İyi adam çekiyor hala seni..

9 yıllık arkadaşım onlar benim açıklama yapmalıydım ben seni kötülemedim desede banada çok gereksiz bi tavır geldi

Ben tepki görmediğim için sanırım devam ediyorum o dayandıkça ben başka bişey buluyorum ama oda bunaldığını hissettiriyo artık

2 yıldır rol kesiyosa helal olsun derim ancak,benim anormalliğim sürekli sorun çıkarmaya yönelik bi yapım var bundan önceki iki ilişkimdede öyleydim biri dayanamadı terketti, hep inişli çıkışlı oldu ilişkilerim,amin hepimizinde gönlüne göre versin inşallah..

9 yıllık arkadaşım onlar benim açıklama yapmalıydım ben seni kötülemedim desede banada çok gereksiz bi tavır geldi

9 yıllık arkadaşlarıyla çoğunlukla kıllatmak için açtıkları gruptan hiçbişey demeden çıkamazdı kusura bakmayın bizim de bi arkadaşımız çıksa bişey demeden noluyo der sorarız zaten bunun sebebi %90 sevgilidir genelde. Hiç değilse görceğiniz şekilde yazmış çıkmış. O an çıkıp sonra arkanızdan da sallayabilirdi arkadaşları bozulmasın diye. Yani o söylese de söylemese de herkes anlardı sizi anlamsız bir çıkışınız olduğunu.

Homeostaaaaasssssss
Gozumus yollarda kaldi nerdeydin kiz???
Geciktin ama, olmaz boyle.
Bi daha yapma bak.
Tam vaktinde konu ac.
Sonra óldumu kaldimi diye strese giriyorum.

Bil bakem yorumum ne?
haklisin homeostas/ haksizsin homeostas
Geldim canım özletmiyim dedim :)) ilk önce haklısın yazmışsın ben onu kapıyorum

Pek sayılmam canım maalesef
Böyle basit şeyler için sorun çıkarma bence.
Bugün çeker ayrılma korkusuna.
Nikahtan sonra burnundan getirir..
Lütfen iyi şeyler düşün ve iyi ol,şurda ciddi ciddi üzüldüğüm bikaç insandan birisin çünkü çok naif birisin,nikaha kadar dayanacağımızı sanmıyorumki

arkadaşım asıl sen ne istiosun ben onu anlamadım
adama tlfndan msjlar gelio ver okucam diosun verio okuosun
kadın düşkünü olmakla meşhur bi adamın caps ini görüp ağrıza çıkarıosun
gruplardan çıkıyim rahatla diyip çıkıo bu sefer de beni kötülemiş oldun diosun
ben dayanamadım okurken erkek arkadaşına sabırlarrr

Jasse geçen gün konunu okudum ve ne kadar olgun bi kız olduğunu düşündüm ben hissediyorum nişanlım beni bırakıcak ama ben senin kadar güçlü olabilecekmiyim bilmiyorum

teşekkür ederim, çok üzülüyorum hala da üzgünüm o ayrı.sevgi,saygı,aşk o kadar zor bulunan şeyler ki..
bak şimdi bu çocuk seni seviyor, yazdığın kadarıyla da herşeyine "he" diyor.
az kıymet bil rica ediyorum.nişanlanmışsın,adam senin..gerçekten de seviyor.ama sen çok kasıyorsun, kıskançlıkların çok tuhaf çok cocukça..yahu kurtul şu kasıntılıktan.
dan bilzerian ı mı konu etmişler? adamda deli para var,yanındaki hatunlar da taş ha ha deyip gül geç mesela..
son pişmanlık fayda etmez. 1000 nasihat aldın, 1 musibet getirme rica ediyorum

ciddi ciddi bisey sorucam ya ben sana.
Araya sikistiriyim kimsenin dikkatini cekmez insallah, hemen kiblerler
Buyumu yaptirdin kiz sen bu oglana?
Yok kız allah korusun dün zaten öyle bi konu vardı korkudan uyuyamadım değişik bi çekim gücüm var kopamıyo çocuk benden şaka biyana oda bıktı artık hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…