• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Kesinlikle yeni mi evlisiniz bilmiyorum ama bu paranoya durumu zarar verir ben de kıskançtm törpüledm zamanla ve tartısmalarmz bitti o konuda🤫🥰
Yeni evli değiliz 4 sene bitirdik bizim de yok aslında normalde böyle tartışmalarımız ama ara ara geliyorlar 😂

Bunlar normal şeyler ki meslektaşından yardım istiyor ama diğeri özel bir konu ile ilgili mesaj atıyor gecenin bir vakti ikisi aynı şeyler değil ki siz böyle bir durumda kıskanırsanız zaten abes olur
Ben mi yanls anladım işle ilgili okumuştum.😅 Emin olun samimi olmadgı hoca arkadssları da var. Mesela azonce anlattm kadn şak dye geldı tokalastı eşimle eşim geri cektıgı halde. Dger ogretmen de Eşim de şok. Uyarablr ama bukdr büyümesi sacma olmuş. Kadın akıllı olmalı olay cıkararak degl yolundan yapmalı😅

Ben mi yanls anladım işle ilgili okumuştum.😅 Emin olun samimi olmadgı hoca arkadssları da var. Mesela azonce anlattm kadn şak dye geldı tokalastı eşimle eşim geri cektıgı halde. Dger ogretmen de Eşim de şok. Uyarablr ama bukdr büyümesi sacma olmuş. Kadın akıllı olmalı olay cıkararak degl yolundan yapmalı😅
Yok ondan bahsetmedim ben mesaj atıyorlarmış ya hocam şu soruyu çözer misjnjz diye bunlar normal şeyler

İlki değil ama ikincisinde çok haklısınız panik ata gecirilecek bir konu göremedim ben burada gecenin bir vakti X beyciğim diye bir kadından mesaj geliyor valla iyi sakin kalmışsınız bu işte bir terslik var sizin panik atak geçirmeniz lazımdı
Aslında ilkinde de hiçbir şey yapmadım ve sinirimi kendi halimde dizginlemeye çalıştığım için resmen bir kahve keyfimi de elimden aldı ona çok üzüldüm. İkinci konuyu da işte artık uzamasın diye sessiz kaldım adam hık diye gitmeseydi ağzına.... De 😂

Ayyy anam ayyy ben demekki hepten erkekim o zaman 🤣 bu arada ne köyü bu yani dağ köyü mü ova mı neden 2 ayda bir gidiyorsunuz şehre
Buranın kış şartları ağır, kışın genelde yollar kapalı olur. Yolların kapalı olmadığı dönemde eşimin en yoğun işlerinin olduğu zaman ve mesai saati bitse de bulunduğu yeri terk etmesi yasak. Anca iki ayda bir ihtiyaç için izin alabiliyor. Haftasonu köyden dolmuş sabah 5 te çıkar, öğlen 1 de gelir bu yüzden sosyalleşmek için horozları tercih etmediğimden tek başıma da gidemem. Okul çıkışımda ilçeye ya da il merkezine dolmuş yok. Aracımız var ama yollar berbat, sadece okula gidip gelmek için kullanabiliyorum

Kasiyer oayın sinirlenirdim bende sanane kokusundan vs. İnsanlar iyice aptallaştı, iş arkadaşı mesajına kızmazdım ama eşimi uyarırdım bu samimiyet nedir diye eşinizin de panik atağı garip olmuş 🤷‍♀️siz yinede takipte kalın bence

Buranın kış şartları ağır, kışın genelde yollar kapalı olur. Yolların kapalı olmadığı dönemde eşimin en yoğun işlerinin olduğu zaman ve mesai saati bitse de bulunduğu yeri terk etmesi yasak. Anca iki ayda bir ihtiyaç için izin alabiliyor. Haftasonu köyden dolmuş sabah 5 te çıkar, öğlen 1 de gelir bu yüzden sosyalleşmek için horozları tercih etmediğimden tek başıma da gidemem. Okul çıkışımda ilçeye ya da il merkezine dolmuş yok. Aracımız var ama yollar berbat, sadece okula gidip gelmek için kullanabiliyorum
Öğretmen jandarma evliliği mi kız bu 🤣

Back
X