Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Şu kadar aksi konuşacak ne okudun su an merak ediyorum.
Aksi konuşmuyorum ki. Yakışıklı mı bilmem ne mi Kerimcan Durmaz yok o bu şu, dün de KYK kızları dalgası geçiyordunuz konuda ne bileyim ya
Yanlış anladıysam da kusura bakmayın

Kocamı yakışıklı bulmasam neden evleneyim? Bunun aşkın gözü kör etmesiyle ne ilgisi var? Siz kimlerle evlisiniz de böyle saçma sapan konuşuyorsunuz ya
Herkes kocasını beğenir elbette ama herkes kocama hasta oluyor çok yakışıklı diye de düşünmez. Ne bileyim tek kriter tipi değil neticede karakterine göre de hislerimiz oluyor. Mesela sadık, güvenilir, merhametli falan gibi niteliklerini de sevdiğin bir insana biri iki sohbet etti diye bu kadar üzülmezsin.
Allah var ben de eşimi beğenirim, ama herkesin peşinde koşacağı biri değil yani onun da farkındayım. Ona yürüyen birileri olabilir tabii ama yürüseler de eşimin tepki vereceğini sanmıyorum. Soğuk nevale bir tip çünkü. Ondan ne sosyal medyada kimi beğenmiş kimle arkadaş takip eder bilirim, ne kasiyerle konuşmaları dikkatimi çeker ne iş arkadaşlarıyla konuşmasını umursarım.

Ne güzel. Harika olgunlaşmışsınız. Bana da nasip olur inşallah bir gün

Kasiyer eşimle flört etmeye çalışıyor diye hüngür hüngür ağlayıp kendimi deli etmedim.
Evet aydınlattınız beni sağolun problem tamamen benim
Anlıyorum hüngür hüngür aglamadiginizi. Sadece belki de ufak olayları sürekli büyüttüğünüz için eşiniz o tepkinizin ardından daha fazlası da gelecek diye korkmuştur diyorum. Farkındaysanız kesin bi yargıda da bulunmadım, ihtimallerden bahsettim. Ama siz kendinizle ilgili şu anki tavrınız gibi kendini asla sorgulamayan ve sürekli tartışmaya hazır vaziyette biriyseniz, belki de düşündüğüm şey ihtimal değil de gerxektir. Zira benim yorumumun cevabı, hayır çok kıskanç değilim ya da evet, çok kıskancım vs olmalıydı. "He he tm sorun benim" değil.

Yani aslen eşiniz suçluluk psikolojisi ile Kasiyer muhabbetinde üstünüze gitmese gider o kahvenizi yine içer belki sakinleşince bu konu üstüne konuşabilirdiniz ama eşiniz sizin o bi kaç damla gözyaşınızın aslen sinirlerinizi boşalması olarak görmemiş farklı yorumlamış. Ben inanmıyorum ağladın üzüldüm diye o tepkiyi verdim demesine. Ben ki çok sulugöz bi tipim. Cidden kendimi ifade edemiyorsam, anlaşıldığımı hissedemiyorsam hemen ağlarım. Hüngür hüngür değil ama ağlarım yani. Ama aynı insan olan ben sinirlenince 10 saat car car kavga da ederim ağzımdan çıkanı kulağım duymaz eşimde (ya da başkası) asla üste çıkamaz. Şimdi ben zayıf mıyım? Asla öyle olduğumu düşünmüyorum. Eşim eşinizin kasiyer muhabbetinde verdiği tepkiyi ne zaman veriyor biliyor musunuz? Gözyaşım onu sinir ettiğinde. Bazen gözyaşıma inanmadığı anlar olduğunda, kavga sırasında sinirliyse. Ama mesela hamilelik etkisiyle şu sıralar çok ağlak oldum. Bi kere bu tepkiyi vermedi hatta tam tersi yumuşatıyor ortamı. Üstüme de asla gelmiyor. Benim kasiyere direk tepkim olmayabilirdi ya da keyfime göre oladabilirdi bilmiyorum, ama en azından poşetleme işini ben devralıp aralarına girerdim arabaya dönünce de kadını susturmayı beceremiyor musun diye de carlardım. Evet kasiyerin davranışı eşinizi bağlamaz ama eşinizin kasiyere davranışı da hiç doğru değil. Size saygısından en azından susturmalıydı.

Gece mesajı konusunda benim eşimin etrafında kadın yoktur aile bireyi olmayan. Onun yerine bekar çevresi var ve evli olmayanları anlayamadıkları için gece 2-3-5 mesaj yazabiliyorlar. Ya eşim cevap vermiyor ya da kısa kesiyor. Ben eşimle vakit geçirecek güzel bi an bulmuşken zaten ertesi gün göreceği birinin acil olmadıkça mesaj ya da aramayla bu zamanı bozmasına zaten sinir olurdum. Bence eşiniz konuyla ben ilgilenmiyorum diye bi mesja değil, saatin çok geç olduğunu, konunun muhattabı kendisi olmadığı gibi bu tür haberleşmeler için daha erken saatleri tercih ettiğini belirten bi mesaj atmalıydı. Bunun sizle değil kişisel sınırlarla alakası var. Ne demek her dediğimi yapsrsın? Kimsin sen yani eşinizin başka bu üstten bakışa tepki vermesi gerekirdi ama neysssee...

Panik atak konusu da üst üste sigara, gün içi stresi, zaten ritim bozukluğu ve dediğinize göre başka türlü stresli durumlar belki bi boşalma yaşamasına sebep olmuş olabilir ki bu ilk değilmiş zaten. Niye inanılmadı bilmiyorum ama erkekte olsa yetişkinde olsa o da insan sonuçta. Panik atak birşeyler ters gidiyor vücudun bi sinyali sonuçta.

He bana kalırsa eşinizin davranışlarına daha çok dikkat edin, o kadını da bi göz hapsine alın. İlla bişey çıkmak zorunda değil belki eşinizin bi yanlışı da yok ama en azından içiniz rahat eder.

Benim eşim esnaf ve yaşlı, genç, evli, bekar daimi müşterileri hep erkek. Bu kadar geniş skalada bile her yaştan sürekli eşimi dükkanda isteyen, hiç eve çıkmasın sürekli boşta otursa dükkanda durmasını isteyen densizler var. Buna da çok sinir oluyorum ben. Adam çocuğuyla vakit geçirmesin onlara göre. Ya da eşiyle. Benim yanımda gençlerden biri benimde merhaba merhaba muhabbetim var, bi gün akşam üstü marketten dönerken gördü op abi nerelerdesin yüzünü gören cennetlik dükkana uğramıyosun, ulan daha dün gece adam seninle oturdu kaç saat. Ayıp değil mi? Bende yapıştırdım lafı tabii xte hiç çocuğunu, eşini göremesin ha bire sizle çay içsin, nefes almasın seversiniz siz. Diye gülerek söylendim. Napıyım kaçtır söylüyorlar sinirim bozuluyor artık. Sabah gelen yaşlı müşteriler yine aynı nerdesin sen dükkanda dursana azıcık. Daha napsın adam yüzünü görmüyoruz doğru düzgün. 2 gün dükkan dışı işi olsun hemen başlarlar yolu unuttun demeye. Bakın kadın değiller ama bende buna sinirleniyorum valla utanmasam kıskanacağım müşterilerini benden daha çok görüyorlar adamı. Çok mu eziğim

Anladığınızı hiç sanmıyorum da ben sizi anladım merak etmeyin.
Ben sorunluyum dedim ya hala içiniz rahat edemedi mi? Ne desek beğendiremiyoruz.

Konu sahibi nördünnn düzeldi mi gı aranız
Ayy evet aramız düzeldi. Pazar günü bütün gün çalıştı zaten ikimizin de uzaklaşmaya ihtiyacı vardı iyi oldu, dün okuldan çıktım o da sabahtan gelmişti eve en sevdiğim tatlıyı yapmış baya baya güzeldik. Ben de ona bir şey sormuyorum biraz olayı unutalım ona hissettirmeden bakınacağım. Teşekkür ederim sorduğunuz için

Ben zaten eşimi kesinlikle haklı bulmuyorum. Ama kendimi de suçlu bulmuyorum karakterimin zayıf olduğu iddia edildi sayfalarca da aynen karakterim zayıf. Yaşadığım hayatı yaşamaya bir ay tahammül edemeyecek insanlar gelmiş ağlamamı yargılıyor. İnsan gibi cevap veriyorum hele bir tanesi var ki bin tane yorum yazdı, kendim ona cevap verdiğim yorumlara asla dönmeden diğer üyelerle çekiştirmeye devam ediyor. Ne diyim.

Siz de haklısınız yedi yirmi dört eşimizle olamayız evet ama evde kaliteli zaman geçirmemiz gerekir birlikte. Bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelsin

Kızlar eşim aradı az önce, bu kadının olduğu birime gitmeleri gerekiyormuş işleri çıkmış, eğer istersen çıkış saatine göre ayarlayayım birlikte gidelim sen de tanışmayı düşünüyorsan dedi.
Sen bilirsin uygun olursa gelirim tabii dedim ben de. Gidip bir tanışacağım.

Yolgeçen hanı mı burası? Nasıl bir şirket ki eşi etrafı kolaçan etsin diye çalıştığı ortama girebiliyor?
Ya kusura bakmayın ama buradaki cevaplarınızı sayfalar boyunca okuduk ve bana birlikte yaşaması çok zor bir insan izlenimi verdiniz.
Ayrıca eşinizin panik atağı da kurmacaydı.

Allah Allah karı koca çok değişiksiniz gerçekten.
Gidip tanışacaksınız yani velisi gibi.

Bende sizde suç bulmuyorum hatta daha da ciddi tepki verirdim diyorum. Kasiyeri de bozarım rahatsız olup, eşimi de hırpalarım neden müsaade ediyorsun ben yokken ne kadarına izin veriyorsun diye. He ağlar mıyım muhtemelen ikisini de yaptıktan sonra yine ağlarım siz takmayın her konuda bi tane mutlaka öyle biri oluyor konudan engelleme seçeneğiniz var istemediklerinizi engelleyin.

Teşekkür ederim

Demek ki o da unutmamış konuyu. Belki tanışınca kadının mizacını anlayıp eşinizin hatası olmadığını görecek ya da bişey farkedip daha çok üstüne düşeceksiniz. Gidin eğer oraya gitmeniz uygunsa. İçiniz rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…