Benim de dünyam yıkılmaz. Ayrılır ben de yoluma devam ederim ayaklarım yere sağlam basıyor nitekim. Asla bu sebepli düşünmedim. Ama dünyam başıma yıkılmaz diye de kendi fikrime göre umursamaz olamıyorum. Benim de çocuğum yok.Diğer üyeleri bilmem ama benim aldatılma korkum yok. Asla aldatılmam demiyorum, insanız her şey başımıza gelebilir. Ama aldatılırsam dünyam yıkılmaz. Evliliği bitirir yoluma bakarım. Terkedilme, ayrılma korkularım da yok. Ayrılırsam düşünmek zorunda olacağım bir çocuğum da yok. O yüzden alttan alacağım, üstünü kapatacağım bir durumda değilim. Eşim de bunların farkında. O korksun aldatılırım, terkedilirim diye. Benim gibisini bir daha bulamaz çünkü
Bir senedir nerdeyse deniyordum, denemeyi 2 aydır bıraktım. Eğer öyleyse çok gülerim ama ihtimal sıfır gibi. Birkaç ayda bir regl öncesi yokluyor beni de bu çok garip ya anlayamadımHamile olabilir misiniz? Her şeye ağlıyorum dediniz ya.
Ya aslında gerekli gereksiz gibi değil. O an kendi içimde kendi sinirimi atmak için verdiğim tepkiydi o. Eşim hızlıca gelmeseydi görmezdi bile.İlk olayda eşinizle alâkalı bir durum yokmuş diyorum.Kadının hadsizliği.Zaten bence güzel karşılık verip, olayı söndürmüşsünüz. Ağlamaya ne gerek vardı diyorum. İkinci durumda ise eşiniz ve kadın birbirlerini tanıyorlar ve kadın samimi bir şekilde eşinize direktif veriyor su bile verme diye.Sen kimsin gerizekalı derler adama? İki durum çok ama çok farklı eşinizin etkisi olaylara etkisi sebebiyle.
Bence sen kendine bir randevu al. Algılarında bir sorun yoksa gözlerin görmediği için okuyup anlayamıyorsun belli kiBaşak dizer hariç Hiçbirimizin kocası değil. Kocasını Kıvanç görenlere de göz doktoru numarası verebilirim
Umursamaktan kendinizi alıkoyamıyorsanız korku vardır orda. Kendinizin bile farkında olmadığı, bilinçaltından gelen bir endişe var ki bu kadar etkileniyorsunuz.Benim de dünyam yıkılmaz. Ayrılır ben de yoluma devam ederim ayaklarım yere sağlam basıyor nitekim. Asla bu sebepli düşünmedim. Ama dünyam başıma yıkılmaz diye de kendi fikrime göre umursamaz olamıyorum. Benim de çocuğum yok.
İyide kadına o an deseydiniz ya hanımefendi eşimi mı kokladiniz ne biçim konuşuyorsunuz diye madem bu kadar abartılacak bir olayŞimdi evet yumuşatıcı ya da parfümü hoş koku yaysın diye kullanıyoruz da, elalemin adamı da gelip bana siz de şu parfümü kullanıyorsun demesin bir zahmet. Sapla samanı ayıralım değil mi?
Gerçekten haklısınız, ne kadar şanslıyım Kıvanç'tan daha dikkat çekici bir kocam var yihuu
Ek olarak esini kıskanıp belli edenlere söylüyorum bu şekilde eşeğin aklına karpuz kabuğu dusurursunuz bu bir, kendini çok yakışıklı arzulanan bişey sanar bu da iki. Hele bir kadını doğrudan ima ettiyseniz daha fena zira normalde o gözle bakmazkrn o gözle bakmaya başlar o kişiye , kadının ondan hoslandigini düşünür siz ima ettiginiz için vs vs . Kiskaniyorsan hobi olarak yine kiskan ama asla belli etme . Ha o mesaj olayında da bir bir yenigi var takibe al derim. Gece kimse evi birine yaa x cigim deyip saçma bir temada mesaj atmazİyide kadına o an deseydiniz ya hanımefendi eşimi mı kokladiniz ne biçim konuşuyorsunuz diye madem bu kadar abartılacak bir olay
Zaten kaybetmeyi göze alan korksun. Benimki de benim gibisini zor bulur açıkçasıÜyeyi tanımıyorum, ama böyleyse kıskançlığının sebebi korkularıdır muhtemelen. Yalnız kalma korkusu başı çekiyor.
Biz ayrılırsak hele ki aldatılma sebepli ayrılırsak maddi manevi her şey bende kalır mesela. Ev, araba, kedi, ortak arkadaşlar, aileler (onunki de dahil) hepsi bende kalır, o ceketini alır çıkar
Valla üstüne bastıra bastıra da duygusal dönemimdeyim kimsenin eteklerinden tutup zırıl zırıl ağlamadım dedim ama, tamam sizin dediğiniz gibi olsun.Kasiyer kız iki muhabbet etti diye göz yaşınız pıt...Her olaya karşı böyle misiniz? Eğer cevabınız evetse sizinle yaşayan kim olursa olsun sinir krizi geçirir.Yok adamın bir halt yediğini düşünüyorsanız adam suç bastır için kriz numarası çekiyor olabilir.Her iki durumda da evlilik size göre değil,gidip ilişki koçu olur terapi tedavi olur karşılıklı eteğindeki taşları dökmek olur bir şeyler yapmazsanız işiniz çok zor.Bu durumu düzeltmeden hamile kalmayın çocuk düzeltmiyor tam tersi sıkıntı varsa daha çok işler çıkmaza giriyor...
Sizin için normal olmadığını daha önce yazdığınız yorumlarda tam olarak anlatamadığınızı mı düşündünüz de milyonuncu kez tekrarlıyorsunuzZaten kaybetmeyi göze alan korksun. Benimki de benim gibisini zor bulur açıkçası
Ben zaten kasiyer parfüm yorumu yaptı diye bu kadar üzülmeyi de anlamıyorum. Yürümemiş de diyelim ki yürüdü adama karısının yanında. Kocanın aklı mı çekinecek hemen? Cevap hayırsa bu kadar sinirlenmek normal değil bence.
Belli etmemek adına uzaklaştım ya zaten, ne kadar zor laf anlatmak ya anaaaaaEk olarak esini kıskanıp belli edenlere söylüyorum bu şekilde eşeğin aklına karpuz kabuğu dusurursunuz bu bir, kendini çok yakışıklı arzulanan bişey sanar bu da iki. Hele bir kadını doğrudan ima ettiyseniz daha fena zira normalde o gözle bakmazkrn o gözle bakmaya başlar o kişiye , kadının ondan hoslandigini düşünür siz ima ettiginiz için vs vs . Kiskaniyorsan hobi olarak yine kiskan ama asla belli etme . Ha o mesaj olayında da bir bir yenigi var takibe al derim. Gece kimse evi birine yaa x cigim deyip saçma bir temada mesaj atmaz
Evet aşırı yakışıklı görmek ister misinizEşin çok yakışıklı falan mıbaya popüler belli ki
Yok benim kocam bana yetiyorEvet aşırı yakışıklı görmek ister misiniz
Kadına da demedim, eşimin de ağzına etmedim, kendim iki dakika ZIRILDAYIP rahatlayacaktım anlıyor musunuz, aloooo? Sesim geliyor mu?İyide kadına o an deseydiniz ya hanımefendi eşimi mı kokladiniz ne biçim konuşuyorsunuz diye madem bu kadar abartılacak bir olay
Teşekkür ederimYok benim kocam bana yetiyor
Sadece yazdıklarınızdan gerçekten aşırı kıskanılacak , kadınların çok fazla ilgilendiği bi erkek profili ortaya çıkıyor. Yakışıklı değilse de dikkat çekiyor olabilir.
Ben de olsam ben de rahatsız olurdum kesinlikle
Umursamaktan alıkoyamıyorum değil, umursamaz olamıyorum. En asgari tepkileri verdim bu konuda daUmursamaktan kendinizi alıkoyamıyorsanız korku vardır orda. Kendinizin bile farkında olmadığı, bilinçaltından gelen bir endişe var ki bu kadar etkileniyorsunuz.
Bu yüzden zaten araca geçtim hızlıca. Koştur koştur gelmeseydi eşim görmezdi bile yansıtmayacaktım.Ekleyeyim sadece bunu ona bu kadar çaktırmamak gerek sanki
Açıkçası marketteki çalışan kıza takılmamak gerek tamam ama diğer kadının mesajında ben sanırım baya büyük kavga ederdim, yani kimki benim kocama o saatte yazacak kadar samimi davranıyor. Örneğin bilmiyor mi adamın bi eşi var o saatte görür rahatsız olur. İnan kadınlar gayet de her şeyin farkında , bilerek yapıyorlar. O yüzden en güzeli eşinin ona bi sınır koyması. Örneğin diğersi gün , mesajına geri dönüş yapamadım eşimle film izliyorduk diye seni vurgulaması , herkes alması gereken mesajı en kibar dille de alıyor almak isteyince emin ol. Bu konuda haklısın hiç geri adım atma. Bir daha da olmasın böyle bi şey. Evli barklı adama mesaj atıyorlar rahat rahat , oh valla. Yazarken kendi kocama yazılmış gibi sinir olup yazdım , gaza getirmiyim de seniBu yüzden zaten araca geçtim hızlıca. Koştur koştur gelmeseydi eşim görmezdi bile yansıtmayacaktım.
Diğer konu da basit bir kıskançlık değil, ilişki dinamiğimizde başkalarıyla (iş arkadaşlarıyla) gece yarısı bu şekilde mesaj gelecek kadar samimi değiliz. Bunun sorgulamasıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?