kavga

narkisos2002

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
152
168
303
İstanbul
Mrb arkadaşlar nerden başlasam inanin ki bilmiyorum daha önce birkaç konu acmıştım eşim ve ailesiyle ilgili. Ozet gecmek gerekirse manevi ve maddi oldukca vurdum duymaz bir ailesi var esimin. Hicbirseye elini surmeyip yapana laf eden hatir falan bilmeyen insanlar. Bugün çok şiddetli kavga ettik . Sebep ise çok basit bir şeyden çıktı ve büyüdü. Şimdi bizim 6 günlük bir tatiliniz var bir ilçede yaşıyoruz 7 gün çalışıyoruz . Gezmeye tozmaya ne zaman kalıyor nede fırsat var. 6 gün tatil olunca bende ailemin evinin olduğu Büyükşehir gidelim 1 buçuk saat uzakta ailemde memlekette şu anda orada değil ev bos.biraz gezeriz falan dedim.ve bugünden kavga çıktı. Sürekli orası kalabalık berbat biyer ben oraya adımını attım söyle böyle. Bu konuda eşimi ailesinin doldurduğu adım gibi eminim oraya gitme evlerine uğrama gibi .bugünden aramızda tartışma çıktı. Evlendigimizden beri ailemin işi gücü evi barki yaşadıkları yer dert oldu bunlara .ailem Büyükşehir lerden birinde yaşıyor ailem. Sürekli bir eleştiri meslekleri ile ilgilide. Tabiiki bunların altında yatan temel sebep maddi ve kültürel farklılıklar. Tabii sürekli ailem eleştirilince bende ailemin bize olan desteğinden bahsediyorum biraz saygı istiyorum attık nereye kadar gider bu iş bilmiyorum sinirlerin alt üst.

Para mı yok acaba

Hani aileniz olsa da gitmek istemese anlatım da onlar yokken neden istememiş

Bir de dost tavsiyesi birisi ailenizi eleştirince bize bu yardımları oldu vs demeyin çok itici olur başa kakar gibi algılar karşı taraf

Para mı yok acaba

Hani aileniz olsa da gitmek istemese anlatım da onlar yokken neden istememiş

Bir de dost tavsiyesi birisi ailenizi eleştirince bize bu yardımları oldu vs demeyin çok itici olur başa kakar gibi algılar karşı taraf
Hayır hiçbir maddi sıkıntımız yok oldukça iyi bir gelirimiz var bazı şeylerin başa katılmaması gerektiğinin farkındayım ama işte karsimdakilerde saçma sapan eleştirilerde bulununca insan söyledi veriyorum. Dedigim gibi maddi bi sıkıntımız yok mesele karşı tara f gitmek istemese sebebi eşimin ailesi

Eşinin ailesine ne

Sizinle aynı şehirdeler mi

Eşiniz çocuk mu hesap verecek

Aileniz olsa gitme deseler yine anlarım da zaten onları hörmeyecekmişsiniz ki

Eşinin ailesine ne

Sizinle aynı şehirdeler mi

Eşiniz çocuk mu hesap verecek

Aileniz olsa gitme deseler yine anlarım da zaten onları hörmeyecekmişsiniz ki
Hayır eşimin ailesi bu şehirde değil eşimin ailesinin bazı konularda ona duygu sömürüsü yaptığını düşünüyorum. Benim aileme daha yakin bir yerde yasiyoruz 200 km ama bu is geregi daha once 1800 km otedeydik. Bu nu kullaniyolar eşime annesi daha önce nisanda geldiğinde bizi yazdıklarını davet etmiyorlar diye bir şey soylemis sanki mecbur benim ailem bu yılda bizim yazliga gittiğizde yok evini ozlemiyomusun bilmem ne derken duydum eşime yani biz davet etsek sorun yok ama eşim gelince sorun

Evde oturalim istediği bu yanlış anlamayın bende bir hafta kalalim demedim zaten 1 gün gidelim tiyatroya gideriz mesela dedim bulunduğumuz yerde böyle şeyler yok o sebepten

Bence cok iyi fikir... Ailesi iyice doldurmus! Sor bi zoru neymis?
Bu kv'ler neden bu kadar kiskanc fesat oluyor ... Anlamiyorum....
Yani ne var bunda evdede kimse yokmus ohh fistik ...

Ailenizin yaptığı iyiliklerden bahsediyorum dediniz ya belki eşiniz iyilik yapıp bide anlatıyorsunuz diye gitmek istemiyordur.. Bak işte o tatilde yine ailemin evine gittik dersiniz ileride diye gitmek istemiyordur..

Bence ailelerden biraz sıyrılın.. Kendinizin bir aile olduğunuzun farkına varın..

Ailenizin yaptığı iyiliklerden bahsediyorum dediniz ya belki eşiniz iyilik yapıp bide anlatıyorsunuz diye gitmek istemiyordur.. Bak işte o tatilde yine ailemin evine gittik dersiniz ileride diye gitmek istemiyordur..

Bence ailelerden biraz sıyrılın.. Kendinizin bir aile olduğunuzun farkına varın..
Sanirim yanlış anladınız ailem şu anda o evde değil zaten memlekette bende ailemi en son ağustosta gördüm yani aile olduğumuzu farkındayım öyle haftada bir hatta ayda bir bile gitmiyorum is guc mesafe sebebiyle siyrilmamizi getekteren bir durumda yok ailemde evime haziranda gelmis birkac saat orurup gitmislwrdi ayrıca eşimin ailesinin de bir evi var yazın oralarda gidiyoruz aradaki tek fark kV oğlum geldi diye 1 kap doğru düzgün yemek yapmaz

senin adam evli oldugunu artık annesiyle aynı kafada olmaması gerektiğini bilmiyor galiba bir irkelede anlaasın :KK34:

Sanirim yanlış anladınız ailem şu anda o evde değil zaten memlekette bende ailemi en son ağustosta gördüm yani aile olduğumuzu farkındayım öyle haftada bir hatta ayda bir bile gitmiyorum is guc mesafe sebebiyle siyrilmamizi getekteren bir durumda yok ailemde evime haziranda gelmis birkac saat orurup gitmislwrdi ayrıca eşimin ailesinin de bir evi var yazın oralarda gidiyoruz aradaki tek fark kV oğlum geldi diye 1 kap doğru düzgün yemek yapmaz

Demek eşiniz farkında değil hala annesinin lafını dinlediğine göre.. Bide sıyrılmak derken görüşmemekten bahsetmedim Herkesin kendi kararları kendi fikirleri olmalı ailelerin etkisinde kalınınca kavga çok oluyor belki sizden kaynaklı değil ama eşinizle de oturup konuşacak yada onu sakinleştirecek olan sizsiniz..

Back
X