- Konu Sahibi narkisos2002
Mrb arkadaşlar nerden başlasam inanin ki bilmiyorum daha önce birkaç konu acmıştım eşim ve ailesiyle ilgili. Ozet gecmek gerekirse manevi ve maddi oldukca vurdum duymaz bir ailesi var esimin. Hicbirseye elini surmeyip yapana laf eden hatir falan bilmeyen insanlar. Bugün çok şiddetli kavga ettik . Sebep ise çok basit bir şeyden çıktı ve büyüdü. Şimdi bizim 6 günlük bir tatiliniz var bir ilçede yaşıyoruz 7 gün çalışıyoruz . Gezmeye tozmaya ne zaman kalıyor nede fırsat var. 6 gün tatil olunca bende ailemin evinin olduğu Büyükşehir gidelim 1 buçuk saat uzakta ailemde memlekette şu anda orada değil ev bos.biraz gezeriz falan dedim.ve bugünden kavga çıktı. Sürekli orası kalabalık berbat biyer ben oraya adımını attım söyle böyle. Bu konuda eşimi ailesinin doldurduğu adım gibi eminim oraya gitme evlerine uğrama gibi .bugünden aramızda tartışma çıktı. Evlendigimizden beri ailemin işi gücü evi barki yaşadıkları yer dert oldu bunlara .ailem Büyükşehir lerden birinde yaşıyor ailem. Sürekli bir eleştiri meslekleri ile ilgilide. Tabiiki bunların altında yatan temel sebep maddi ve kültürel farklılıklar. Tabii sürekli ailem eleştirilince bende ailemin bize olan desteğinden bahsediyorum biraz saygı istiyorum attık nereye kadar gider bu iş bilmiyorum sinirlerin alt üst.