Kavgacimiyim olması gereken mi

Önceki konunuzda da 7 yaşında çocukla kavga etmiştiniz. Bende de öfke sorununuz var.
Ya of ben alantamiyorum kendimi kızıma aylarca mibing yaptı ses çıkarmadım kızım bana her söylediğinde kendin konuş hallet dedim kızım çağırdım beraber oyun kurduk ama duzelmedi sabah .yemin ediyorum size çevremde kaç kişi varsa herkes o çocuktan muzdarip ama ben düzelt meye çalıştım en sond apatladimters bı anımda kızımı defalarca ağlatıyor oyuncağını vermessen git diyor. Kural koyuyor ve uymasa cezalandırıyor

Bizim sitede de büyük çocuklar var, birinden özellikle hoşlanmıyorum ama çocukla muhattap olmuyorum. O varsa bahçeye inmesine izin vermiyorum mesela. Çocukla yetişkin denk değildir kavga etmez.

Ya of çapkınlık değil yani öyle olmadığına karar verildi kalkıp bunu açıklamak zorunda mıyım tensel bir şey yok iletisim yok vb konumuz bu değil
Nasıl karar verildi? Gereksiz ne kadar şey varsa açıkla ama bunu açıklama iyiymiş. Tensel birşey yok iletişim yok naptı bu adam havaylamı 'çapkınlık' yaptı?

Konu tamda bu neden biliyormusun?
Adalet hak hukuk diyorsan önce bunu kendi hayatında tanımlamalı ve önce kendin için yapmalısın sonra ulusa seslenişe geçersin.

yanımda kizimla gittim adamla birbirimize girdik

Yaninizda cocuk varken her buldugunuz tartismaya dalmamaniz gerek, cocukta korkar. Ya adam bir şey yapsa o an?
Yanimda cocuk olmasa da kimsenin kavgasinda araya girmem en fazla varsa guvenlik veya polis haber verir gecerim. Bana bu yaptiginiz cok abartili geldi.

Adam kumarda evi damı yedi ayol, adamı akrabalarından birinin memintolarına bakarken bile yakaladın, daha neleri var da yazmaya üşeniyom, ne üç beş çapkınlığı Allasen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…