Kavgacimiyim olması gereken mi

Adam kumarda evi damı yedi ayol, adamı akrabalarından birinin memintolarına bakarken bile yakaladın, daha neleri var da yazmaya üşeniyom, ne üç beş çapkınlığı Allasen?
Ben konu sahibini tanımıyorum ama böyle bir adamla evliyse ve ondan hakkını alamıyorsa ya da hesap soramıyorsa muhtemelen dışarıdaki insanlarla didişerek eşinden alamadığı hakkını almaya çalışıyor olabilir gibi geldi bana.

Ben de onu diyorum, iyi bile dayanıyor tam delirmelik bir koca.

Yazinizdan bisey anlamadim, konusma tarziniz ve karsinizdakileri anlama kapasitenizde boyle ise surekli kavga çıkarmaniz normal gibi.

Aslında olaylarda haklısınız. maalesef pek çok kişi pasif ve vurdumduymaz. Ancak böyle durumlarda kavga etmek yerine polis çağırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Anlattığıniz olaylarda kavgacı değil hakkını arayan biri olarak görünüyorsunuz. AVM'de olan olayda kızınız yanınızda olmuş olmasına birşey diyemem. Ama Türk toplumu olarak söyleniriz ama sesimizi çıkaran ilk kişi olmaktan da çok korkarız diyorum.

Ben sizi duyarlı buldum. Bahçıvan konusunda karşı tarafa da az da olsa hak vermemin yanında çevrenizde bir haksizlik görünce çok sessiz kalmıyorsunuz belli. Kavga edilmesi gerekiyorsa da edilir. Bunda bir sorun yok. Aksine keşke herkes hamile eşine bağıran koca ile kavga edecek cesarete sahip olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…