bence değil yatakları ayıracak kadar kavga edip sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranmak en azından bana göre deil. hata hanginizde bilemem ama eşinizdeyse eğer tepkinizi koyun belli bir zamanda sonra hep öyle gider. arada ne sevgi kalır nede saygııı
canım eğer kavga edip ertesi gün birşey olmamış gibi davrandıktan sonr yine aynı konuyla ilgili sorun yaşıorsanız bu kötü bir şey.bazen bizde de aynı şey oluyor ve ben çözmediğimiz üstünü kapattığımız sorunları büyüyüp büyüyüp karşıma çıktığını gördüm.o hiçbir şey olmamış gibi davransada sen eve gidince küslüğü sürdürmeden anlayışlı bir şekilde konuşup sorunu çözmeni gerektiğini anlatın ve çözmeden asla üstünü örtmeyin.ama gerginliği de sürdürmeyin çünkü bu sizin huzurunuzu kaçırmaktan bir işe yaramaz.
bu sorunun üstünü kapatmak için yapılan bişey..
erkekler yaqpıyo bunu genelde...
benim fikrim konuşularak çözülmesi yönünde..
ne kadar kapatılabilirki sorunlar...
cok haklisiniz. dün aksam bende eve gidince önce biraz nazladin ve tatli dille "dün yaptigin yanlisti biliyorsun dimi" dedim. o da hakli oldugumu kabul etti ve ben ne kadar kirildigimi dile getirince özür diledi. hic özür dilemesini bilmeyen adam ilk defa özür diledi. hepinizin dedigi gibi demek ki sakinlesince tatli dille konusmak en iyisi. neyse ki hal oldu ve bundan sonra sakinlesince tatli dille nazlana nazlana hatasini anlamasini saglayacagim :)
bende kavgadan sonra küs kalmayı hiç sevmem hiçbişey olmamışgibi davranırım
bence normal olmayan sizin ayrı yatakta yatmanız. yatakları ayırmak bu kadar kolay olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?