kavgadan sonra birsey olmamis gibi davranmak

yeter82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
181
17
28
Avusturya
arkadaslar yine ben... yeni üye oldum ama icimde ne varsa döküyorum burda. belki dha önce esimle ve isimle olan sorunlarimi okuyan olmustur. olmadiysa da önemli degil. birsey fark ettim ve hatta dün ve bugün yine yasadam. sizce esinizle kavga ettikten sonra birsey olmamis gii davranip konusmak normal mi? biz dün acayip kavga ettik, bütün aksam konusmadik ve ayri odalarda oturduk. bu sabah da o uyurken evden ciktim ve az önce telefon etti bana havadan sudan bir sebeple ve normal sekilde konustuk yine. bu her seferinde böyle oluyor. normal mi bu?

bence değil yatakları ayıracak kadar kavga edip sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranmak en azından bana göre deil. hata hanginizde bilemem ama eşinizdeyse eğer tepkinizi koyun belli bir zamanda sonra hep öyle gider. arada ne sevgi kalır nede saygııı

tartıştığınız konunun ne olduğuna bağlı. sudan bir sebepse ve ikinizde gereksiz yere uzattıysanız, bişi olmamış gibi davranmak mantıklı.

ama ortada konuşulması ve çözülmesi gereken bir şey varsa ve birşey olmamış gibi yapıyorsanız sadece üstünü örtmüş olursunuz. hata eşinizdeyse bir süre sonra size şunu diyecektir: zaten barışıcaksın ne diye uzatıyorsun. eğer hata sizdeyse bu sefer de siz yüz bulup her seferinde eşinize olmadık tripler atıcaksınız. sonuçda kadın milleti :)

ben kavganın üstünün örtülmesi taraftarı degilim neyse eger aranızdakı sorun konuşun ve halledin şimdi böyle yaparsanız ilerde patlarsınız bi anda üstünü örtmek yerıne kavga anından sonra en az 5 dk ayrı odalarda olun ama sonra sakınlesınce sorununuzu konuşun halledin ama önemli bir konu degilsede konuşun hiçbirsey olmamış gibi..
benim eşim çok çabuk sinirlenır sonrasında anında sakınlesır o 5 dk ve sonrasında öpüşüp koklasıp yatarız ki 2 buçuk sene oldu hiçbir sebeble ayrı yatmadık belkı kavgalı uyudumuz oldu ama aynı yatakta yattık genede ve sabah uyundıgımızda yatakta sorunumuzu konuşup halledip öyle kalkarız benim tavsiyem:)

Eğer sorun ufak tefek bir şeyse sakinleşince hiçbir şey olmamış gibi konuşmak bence normal. Ama ciddi sorunların bu şekilde üstünün örtülmesi tabii normal değil. Biz eşimle tartıştığımızda genelde o hatalıysa ertesi gün ya da aynı gün içinde arar ve hiçbir şey olmamış gibi konuşurdu. Ama şimdi ciddi konularda konuyu asla örtmüyorum. 5-10 dakika farkı odaya gidip kafamı dinliyorum o da kafasını dinlemiş oluyor böylelikle daha sonra gelip sorunu tekrar konuşuyorum ve daha sakin bir konuşma oluyor. Çözüme ulaştırıyoruz genelde ve sonrasında tabii ki her şey normale dönüyor.

bence değil yatakları ayıracak kadar kavga edip sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranmak en azından bana göre deil. hata hanginizde bilemem ama eşinizdeyse eğer tepkinizi koyun belli bir zamanda sonra hep öyle gider. arada ne sevgi kalır nede saygııı

yataklari ayirmadik, sadece ayri odalarda oturduk ve o ben uyuduktan sonra gelip yatmis. sabah uyandigima yanimdaydi yani. ama tabi aslinda konusulmasi lazim. tek sorun: esim cok asabi. konuyu tekrar acarsam yine kavga eder benimle. hata onda ama ben trip atarsam da olay uzayacak atmayip konusmayi denesem de

canım eğer kavga edip ertesi gün birşey olmamış gibi davrandıktan sonr yine aynı konuyla ilgili sorun yaşıorsanız bu kötü bir şey.bazen bizde de aynı şey oluyor ve ben çözmediğimiz üstünü kapattığımız sorunları büyüyüp büyüyüp karşıma çıktığını gördüm.o hiçbir şey olmamış gibi davransada sen eve gidince küslüğü sürdürmeden anlayışlı bir şekilde konuşup sorunu çözmeni gerektiğini anlatın ve çözmeden asla üstünü örtmeyin.ama gerginliği de sürdürmeyin çünkü bu sizin huzurunuzu kaçırmaktan bir işe yaramaz.

canım eğer kavga edip ertesi gün birşey olmamış gibi davrandıktan sonr yine aynı konuyla ilgili sorun yaşıorsanız bu kötü bir şey.bazen bizde de aynı şey oluyor ve ben çözmediğimiz üstünü kapattığımız sorunları büyüyüp büyüyüp karşıma çıktığını gördüm.o hiçbir şey olmamış gibi davransada sen eve gidince küslüğü sürdürmeden anlayışlı bir şekilde konuşup sorunu çözmeni gerektiğini anlatın ve çözmeden asla üstünü örtmeyin.ama gerginliği de sürdürmeyin çünkü bu sizin huzurunuzu kaçırmaktan bir işe yaramaz.

cok haklisiniz. dün aksam bende eve gidince önce biraz nazladin ve tatli dille "dün yaptigin yanlisti biliyorsun dimi" dedim. o da hakli oldugumu kabul etti ve ben ne kadar kirildigimi dile getirince özür diledi. hic özür dilemesini bilmeyen adam ilk defa özür diledi. hepinizin dedigi gibi demek ki sakinlesince tatli dille konusmak en iyisi. neyse ki hal oldu ve bundan sonra sakinlesince tatli dille nazlana nazlana hatasini anlamasini saglayacagim :)

bu sorunun üstünü kapatmak için yapılan bişey..
erkekler yaqpıyo bunu genelde...
benim fikrim konuşularak çözülmesi yönünde..
ne kadar kapatılabilirki sorunlar...

bu sorunun üstünü kapatmak için yapılan bişey..
erkekler yaqpıyo bunu genelde...
benim fikrim konuşularak çözülmesi yönünde..
ne kadar kapatılabilirki sorunlar...

evet örneğin benim kocammm...
bizimde cok şiddetli kavgalarımız oluyordu ve daha sonra hiç bişe olmamıs gibi o yanıma geliyor ve bende hemen affediyordum bu durum dafalarca tekrarladı ve bişe fark atdim sounda eşim benim yanıma geliyordu gönlümü alıyordu tamam senin dediğin olsun deyip geçiştirerek olayı kapatıyordu fakat daha sonra gene de onun dediği oluyordu. artık değiştim bende öğrendim umursamazlığın ne olduğunu kavgamız olguğu zaman eğer şiddetli bir kavga ise onu hemen affetmek yerine o olayın üstüne gidiyorum taki ben kazanana kadar haklıysam ayrıca birde eskisi gibi ona pek ihtiyac duymuyorum her işimi kendim yapmaya calışıyorum taki çok zorlanıncaya kadar oda anlayınca göü kara olduğumu .......................

cok haklisiniz. dün aksam bende eve gidince önce biraz nazladin ve tatli dille "dün yaptigin yanlisti biliyorsun dimi" dedim. o da hakli oldugumu kabul etti ve ben ne kadar kirildigimi dile getirince özür diledi. hic özür dilemesini bilmeyen adam ilk defa özür diledi. hepinizin dedigi gibi demek ki sakinlesince tatli dille konusmak en iyisi. neyse ki hal oldu ve bundan sonra sakinlesince tatli dille nazlana nazlana hatasini anlamasini saglayacagim :)

işte bu :46:
orta yolu bulmak her zaman iyidir bence

Evli değilim ama benim nişanlım da boyle..
Maalesef biz uzağız birbirimize..Telefonda gorusuyoruz ve sık sık kavga ederiz:1:
Ama ben çözmek isterim o anki sorunu..O konuyu kapatmak ister..
Bazen kavga ederiz telefonu kapatırız..
Ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi konuşur..
Sinir oluyorum ben de bu huyuna..
Sanırım erkekler hep böyle:47:

bende kavgadan sonra küs kalmayı hiç sevmem hiçbişey olmamışgibi davranırım

bence normal olmayan sizin ayrı yatakta yatmanız. yatakları ayırmak bu kadar kolay olmamalı

banada aynısını yapıo hıc bıse olmamıs gıbı dawranıo bu benı daa cok sınırlendırıo daa cok yıpratıo cok sıkıntılıyım offfffffffffff

tartıştığınız konu sonuca bağlanmadan geçiştiriliyorsa aranızda ciddi bir iletişim problemi var demektir, istediği kadar asabi olsun sen kavga etmeden sakince konuş ve sesini yükseltirse aynı sakinlikte sesini neden yükselttiğini sor. ancak ne olursa olsun bir konu konuşulmadan kağanmamalı.

bende kavgadan sonra küs kalmayı hiç sevmem hiçbişey olmamışgibi davranırım

bence normal olmayan sizin ayrı yatakta yatmanız. yatakları ayırmak bu kadar kolay olmamalı

sanirim bir yanlis anlasilma var. yataklari ayirmiyoruz. ayri odalarda oturduk aksam sonra ben yattim ve o da ben uyuduktan sonra gelip yatmis. yani hic ayri yatmadik simdiye kadar ne olursa olsun hep beraber uyuruz

Back
X