foto özel album eklı arkadsslrm görebılıyo ama sen bende eklı olmalısın
ekli değilsin bende istek gönderdim kabul et de bakayım burnuşuna bak doğruyu söleyecem ben sana ona göre karar senin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
foto özel album eklı arkadsslrm görebılıyo ama sen bende eklı olmalısın
ekli değilsin bende istek gönderdim kabul et de bakayım burnuşuna bak doğruyu söleyecem ben sana ona göre karar senin![]()
samsunlum benımm yaa o senin şekerliğin nasıl içimi rahatlattınn çok tesekkürr ederim bende mutluyum böyle ama insan ister istemez acaba diyo hem daha ıkı ay bile olmadı ucnda daha şişlik var zamnla dahada kuculur inşllhh..ben dogal istiyodum zaten tam doktorumu bulmusum kımse anlamıyo vede cok acı cekmeden az parayla :)ha söylemeyi unuttum kız sende ne kaş var maşallah çok şekersin![]()
ben teşekkür ederim canım sözümü dinle ameliyat olma zaten çok yeni benim 2. ayımda patlıcan gibiydi ucu şimdi incecik olduayrıca inan hiç gerek yok iltifat olsun diye söylemiyorum bu buruna kimse kötü diyemez sevgilerle....
arkadaşlar benim burnum küçük ama dümdüzbı burun ben ucu kalkık bı burun ıstemıstım( burun delıklerımde gorunuo
( ben soledım en bastan doktoruma gorunmesın burun delıklerım dedım ama gorunmesı taraftarıyım dedı.. vede dedıgı gıbıde oldu gorunuo ve hos durmuo cok moralsızım
( sonrasında soledım begenmedıgımı ama bıse solemedı...
(( kendımı cok kotu hıssedıorum..
![]()
cnm düz ama ucu hafif kalkık yapmış demek kı, delıkler hafıf gorundugune göre.. sen olalı ne kadar oldu ki.
songül ödenin doktorunu bilen varmı acaba.![]()
hayır canım ucu kalkık deılben zatn hıc bı ozellık beklememıstım sadece ucu hafıf kalkık olsun demıstım. ama doktorum bana duz normal hıcbıozellıgı olmayan bı burun yapmıs. hıc bellı deıl yanı yaptırdıgım.. tamam sımdı belkı dıcen dogal ıste bellı olmuo guzel dıcen belkı ama guzeldeıl ıste
ben cok bıse ıstemedım duz ama ucu cok hafıf kalkık ıstemıstım
burun delıklerım gorunuo evet ama kalkık deıl ıste..
( 15 gun oldu amelıyat olalı.. sımdı dıcen erken daha sonra seklı cıkar dıcen belkı ama ınan sekıl zaten bellı yanı.. cunku arkadaslarımda oldu onlarınkı sıs oldugu halde ucunun hafıf kalkık oldugu bellı oluodu bende sekıl bellı yanı hersey ortada
( buarada cvpladıgın ıcın msjımı sana cok tesekkur edıorum ama cok moralsızım canım napcam aslı ??
(((
arkadaşlar benim burnum küçük ama dümdüzbı burun ben ucu kalkık bı burun ıstemıstım( burun delıklerımde gorunuo
( ben soledım en bastan doktoruma gorunmesın burun delıklerım dedım ama gorunmesı taraftarıyım dedı.. vede dedıgı gıbıde oldu gorunuo ve hos durmuo cok moralsızım
( sonrasında soledım begenmedıgımı ama bıse solemedı...
(( kendımı cok kotu hıssedıorum..
![]()
soyleyeceklerımı iyi tahmın etmıssın evet:) Delikler bakınca nasıl gorunuyor ki önden, kalkık da degılse burnun, onu pek anlayamadım hala... bence de konusmak ıcın cok erken. burun ucu düşük olmasın da , hafıf kalkık da olmayıversın diyemez mısın... burnun bıraz daha otursun hele, o zaman bu halıyle yüzüne daha çok yakışacak belkı. kendını üzmek ıcın erken. 50 gun dolsun bir. düz bir burnun ucu kalkık olunca domuz gıbı durmaz mı hem... kavis olsa burun ucunu kaldırır ama düz bir burun ucunu kaldırırsan nasıl durur... benım burnum düz, kalkıklıgı normal. sırf ucu kalkık olmadı dıye kendını yıpratman ne kadar dogru. burnun şu an düzmüş ne guzel ıste, kemer vs kalmamış, ucu da düşük degılse, buna da şükretmek gerek... olmuşken guzel olsun ıstersın dogal da, olmayınca da şimdi sırf ucu kalkık olsun dıye 2. bır amelıyatı göze alacak mısın..
canım geçmiş olsun doktorun böyle dediyse pek senin dediğine kulak asmamış ve kafasına göre bir burun yapmış anlaşılan ama burunda bi şekil bozukluğu yoksa nefeste iyi alıyosan burun ucu ilk zamanlar cok havada durur ve cok kalkık olur en son burun ucunun sertliği gider zaman içinde yumuşar ve aşağıya yer cekimine dayanamaz iner biraz sabret belki burun ucun inince düzelebilir.zaten 6 ay beklemende sart başka operasyon yaptıramazsın onun için sabret canım bu kadar üzülme kendine zarar inş ilerde daha düzgün olur
aslı çok tesekkur edıorum bana moral vermek ıcın benı cvpsız bırakmadıgın ıcın.. ama ınan oyle doluyumkı dun cok agladım pskolojımı anlatamam..okadarkı kotu oldum burnumu gorsen bana hak verceksın.. oyle ozenırdımkı burnunu yaptıranlara ınan bana gule oynaya gııtım ben amelıayata cunku sonrasında cok mutlu olcagımı dusunuodum ama hıc oyle olmadı. dun emre ılhanın yaptıgı burunları gordum bu kulupte tm ıstedıgım gıbı ınan.. tam yanı.. ben hep aklımın sonradan basıma gelmesınden nefret edıorum. hayatımda hep oyle olmustur. bıseye karar verıorum sonra oyle bıse gelıokı dıorum ben nasıl goz gore gore bole yapıorum dıe bu normalde yanı basıma gelenler hep sanssızlıklarım..abdulkadır bey doğal burun yapıo demıslerdı emre ılhan bırz bellı oluo demıslerdı sonucta bı baksaydım yaptıgı burunlara ozaman kararımı ıstedıgımı tam olarak bılen doktora gıderdım.. doğal olsun tmm ama bukadarda erkeksı burun ıstemezdım ben yanı.. benı anlıcanı umuorum cnm.. cok pısmanım aslı( gorsen hatta bak emre ılhanın yaptıgı burunlar sıtesıne gır orda acelyam dıe bı kız var onun burnundan ıstemıstım ben ıste bakınca bana haber ver olurmu canım????
cnm baktım onun fotograflarına da, onunkı kavisli, kalkık ve havalı burunlardan... sen düz burun ıstedıgını soylemışsın doktora. bence sen aslında doğal düz degıl kavisli burun istiyormussun...sadece burnuna odaklanma, yüzüne genel olarak bakınca yakışmamış mı.... ki 16 gun fln olmuş sen olalı, şişlerın ınıp burnunun zarifleşmesıne var daha. kendıne bu kadar ezıyet etme derım. sırf ucu bıraz kalkık olmadı dıye deger mı kendını bu denli yıpratmana.. 1 yıl dolmadan zaten revızyon olman önerılmıyor. burnuna süre tanı biraz... süreklı aynaya bakıp da burnunu ınceleme bir sure, yoksa en super burna bıle kusur bulursun. ben ıkı ay oldu olalı, hala oyle çok ıncelemem burnumu, gerek de yok. özelden ıletısım kuralım ıstersen, mail adresımı atayım da bakayım burnuna...