kavis olayı ve burnun kalkıklığı !!!!!

canımsın cok tesekkur edıorumsana ılgılendıgın ıcın benı hıc yanıtsız bırakmadıgın ıcın..buraya uyelıgım yenı oldugu ıcın buraya nasıl foto yuklencegını bıle bılmıorum:) ama dedıgın gıbı bırbırımıze msn adresımızı verelım oraya yukleyım bakarsın olurmu cnm? buarada ben sana özelden once yazdım yazı ama gelmedı sana cunku msj sayım henuz 100 olmamıs ozelden yazmam ıcın sistem kabul etmedı.. sana tekrar cok tesekkur edıorum cnm. buarada evet sanırım ben duz deıl kavıslı ıstıyomusum. ama sonucta ben doktora kalkık bı burun olsun demıstım o bı prof olarak ne demek ıstedıgımı anlamıs olması gerekmezmı aslı??

Tasarım yapılmamış herhalde, yapılsaydı ne ıstedıgını net olarak anlatabılırdın belkı de. Hastanın ne ıstedıgını tam olarak bılmesı ve bunu doktora anlatabılmesı önemlı gercekten. Mesela bazen de ınsan öncesınde özellıkle kemere taktıgı ıcın burun ucunu pek düşünmuyor, amelıyattan sonraysa ucu da kalkık olsaydı daha ii olurmuş dıyebılıyor, yani bunu öngöremeyebılıyor ama doktor iyi bir doktorsa burnu bır bütün olarak degerlendırıp bütünüyle uyumlu, yüze yakışan bir burun yapıyor... senın doktorunun da ısmını burada duydum cnm, memnun olanlar çok. mesaj sayın az oldugundan özelden yazamazsın evet. Ben özelden yazdım sana, görusuruz.

çok saol canım.. ılgın ıcın cvpladıgın ıcın.. aslıya yazdım dusuncelerımı oku ıstersen canım neden moralımın bozuk oldugunu.. kararımdan neden pısmanlık duydugumu:(( bır ısım verdım bak onun burnuna tam ıstedıgım bır burun .. benımkıde normal erkeksı bı burun.. oyuzden kotuyum ıstedıgımı meger dıger doktor tam yapıomus zaten dıger yaptıgı kısılerede baktım tam yanı benım ısteklerıme cvp veren bır doktormus meger..:(( sende bı baksan bana haber versen dusuncelerını olurmu canım??

canım dediğin gibi baktım ev güzel ama bana görede cok yapmacık ve yapay duruyor acık söylemek gerekirse burun delikleri minacık ve uzun burun ucu cok sivri ve cok kalkık ve burun altından kesilmiş yani ameliyatı acık olmuş burun altında kesi izi bariz belli sen begenmiş olabilirsin buna bişey diyemem ama bana göre cok yapay iki kilometreden ben estetiğimdiyor burun ben bu tarz burunları sevmiyorum. onun içinde 1 sene araştırdım ve cok doktora gitti.ve burun delikleri cok ince ve burun ucuna kadar cizgi gibi duruyor ama sahibine yakışmışş ..canım sende morilini bozma biraz zaman geçsin olmadı revizyon yaptırcan ne diyim belki düzelir bi ümit işte ama kendinide bu konuda yıpratma olan olmuşş üzmekle bi yere varamazsın artık sabretcen oldumu fıstık

arkadaşlar bugun tam 10 gün oluyor ameliyat olalı fakat şimdilik hiç beğenmedim diyebilirim burnumu doktorumda zaten beğenmiyebilirsin dedi ilk aylar ayna karsısında cok zaman gecirme dedi cevreden gelen yorumlara kulağını tıka dedi 2 ay içinde sekilini alacak dedi ameliyat öncesi sekil hakkında hiç bi bilgi verilmedi yüzüne giden en güzel sekli yapcam dedi ucunu baya kaldırmış bugun alcı cıktı nedendir bilmiyorum ama beğenmedim ameliyat olan arkkadaşlarda böyle bir sorun oldumu acaba? ve burun ucunun şişliği ne zaman inecek acaba

arkadaşlar bugun tam 10 gün oluyor ameliyat olalı fakat şimdilik hiç beğenmedim diyebilirim burnumu doktorumda zaten beğenmiyebilirsin dedi ilk aylar ayna karsısında cok zaman gecirme dedi cevreden gelen yorumlara kulağını tıka dedi 2 ay içinde sekilini alacak dedi ameliyat öncesi sekil hakkında hiç bi bilgi verilmedi yüzüne giden en güzel sekli yapcam dedi ucunu baya kaldırmış bugun alcı cıktı nedendir bilmiyorum ama beğenmedim ameliyat olan arkkadaşlarda böyle bir sorun oldumu acaba? ve burun ucunun şişliği ne zaman inecek acaba

esasında doktorun cok doğru demiş ilk zamanlar yapay burun gibi gelir sana ve hiç begenmiyosun..2 ay zaten cok şiş olur burun esas oturup şekil alması yarı 6 aydır 1 yıldan önce burun oturmuyor burun kalkıklığına takılma derim cünki burun kalıpları yada alcı cıktığındaki şekli bayagı farklı olur kalkık durur sonra zamanla inecektir doğallaşacaktır ..burun ucu sertliği ve şişliğii en son iner burun altı kesin varsa biraz daha burun ucun geç iyileşir şişliği kesi olduğundan zamanla şişlik indikce ve masajlarını yaptıkca burnun değişir canım keske öyle hemen güzel olsa burundan olan herkes bu sıkıntıları yaşıyor tecrübeyle sabit:)

esasında doktorun cok doğru demiş ilk zamanlar yapay burun gibi gelir sana ve hiç begenmiyosun..2 ay zaten cok şiş olur burun esas oturup şekil alması yarı 6 aydır 1 yıldan önce burun oturmuyor burun kalkıklığına takılma derim cünki burun kalıpları yada alcı cıktığındaki şekli bayagı farklı olur kalkık durur sonra zamanla inecektir doğallaşacaktır ..burun ucu sertliği ve şişliğii en son iner burun altı kesin varsa biraz daha burun ucun geç iyileşir şişliği kesi olduğundan zamanla şişlik indikce ve masajlarını yaptıkca burnun değişir canım keske öyle hemen güzel olsa burundan olan herkes bu sıkıntıları yaşıyor tecrübeyle sabit:)

ağzından bal damlıyor resmen teşekkür ederim fakat bana doktorum masaj yapmamı söylemedi acaba unuttuğundanmı yoksaa gerek olmadığındamı?

ağzından bal damlıyor resmen teşekkür ederim fakat bana doktorum masaj yapmamı söylemedi acaba unuttuğundanmı yoksaa gerek olmadığındamı?

canım şimdi cok yeni burnun ondan vermemiştir ama zaten cok ödem şişlik varsa burunda direk verir yinede sen bi sor gidincee

cok teşekkür ederim 1 ay sonra randevu verdi doktorum umarım unutmam ve sorarım :)

naci çelik doktorunuz masaj vermemısse unuttugundan degıl, gerek görmedıgındendır demış sitesınde... acık amelıyat olanlarda masaj duymadım ben, kapalı olanlarda da bazı doktorlar verıyor bazıları vermıyor...

naci çelik doktorunuz masaj vermemısse unuttugundan degıl, gerek görmedıgındendır demış sitesınde... acık amelıyat olanlarda masaj duymadım ben, kapalı olanlarda da bazı doktorlar verıyor bazıları vermıyor...

soorunumu yanlış konu altınamı yazdım bilmiyorum ama benim doktorum naci calik değil ben gaziantepte farklı bir doktora ameliyat oldum

arkadaslarr ben estetık olalı 1 yıl olduu burnumu hıc gebenmedım dumduz ve uzun bır burun yaptı doktorum bana burnum zaten duzduu :( 2.kez amelıay oldumm kaldrmasını ve duzlugu gıdermesını ıstedım tamam dedı am aburnum gene aynııı suan 3.ayımdayım sıslık ındıkce burnun kalkıcak dıyoo hıc ınandırıcı gelmıyoo baska bı doktora amelıay olmayı dusunuorum ama 3.kez olcagı ıcın korkuyorum :(

arkadaslarr ben estetık olalı 1 yıl olduu burnumu hıc gebenmedım dumduz ve uzun bır burun yaptı doktorum bana burnum zaten duzduu :( 2.kez amelıay oldumm kaldrmasını ve duzlugu gıdermesını ıstedım tamam dedı am aburnum gene aynııı suan 3.ayımdayım sıslık ındıkce burnun kalkıcak dıyoo hıc ınandırıcı gelmıyoo baska bı doktora amelıay olmayı dusunuorum ama 3.kez olcagı ıcın korkuyorum :(

kime olmustun kı, ankaradaymıssın sanırım...

soorunumu yanlış konu altınamı yazdım bilmiyorum ama benim doktorum naci calik değil ben gaziantepte farklı bir doktora ameliyat oldum

sevil27 kullanıcısından alıntı

şeklinde daha onceden soru sormussun , ben de naci çelik adlı doktordan alıntı yaptıgımdan ismini belırttım,onun sitesınde doktorların masaj vermezse bunu unuttuklarından degıl masaj vermedıklerınden kaynaklandıgını yazdıgını cevaben soylemıştım:)

Seninle tamı tamına aynı kaderi paylaşıyoruz.Ben de üçüncü ameliyatı olacağım ama işte kime olmalı bilmiyorum.ameliyat oldukça sorunlar katlanarak büyüyor acil olmam gerekiylor artık zaten çünkü hiç nefes alamaz hale geldim

Benim bugün 17. Gün ucu kalkık geliyor bana morluk ve şişlikler tamamen geçti sadece çok az burnumda şişlikl var acaba bu kalkıklık zamanla inermi böyle kalsın istemem önden çok güzel ama yandan kalkık duruyo begenmiuorum

Back
X