canımsın cok tesekkur edıorumsana ılgılendıgın ıcın benı hıc yanıtsız bırakmadıgın ıcın..buraya uyelıgım yenı oldugu ıcın buraya nasıl foto yuklencegını bıle bılmıorum:) ama dedıgın gıbı bırbırımıze msn adresımızı verelım oraya yukleyım bakarsın olurmu cnm? buarada ben sana özelden once yazdım yazı ama gelmedı sana cunku msj sayım henuz 100 olmamıs ozelden yazmam ıcın sistem kabul etmedı.. sana tekrar cok tesekkur edıorum cnm. buarada evet sanırım ben duz deıl kavıslı ıstıyomusum. ama sonucta ben doktora kalkık bı burun olsun demıstım o bı prof olarak ne demek ıstedıgımı anlamıs olması gerekmezmı aslı??
Tasarım yapılmamış herhalde, yapılsaydı ne ıstedıgını net olarak anlatabılırdın belkı de. Hastanın ne ıstedıgını tam olarak bılmesı ve bunu doktora anlatabılmesı önemlı gercekten. Mesela bazen de ınsan öncesınde özellıkle kemere taktıgı ıcın burun ucunu pek düşünmuyor, amelıyattan sonraysa ucu da kalkık olsaydı daha ii olurmuş dıyebılıyor, yani bunu öngöremeyebılıyor ama doktor iyi bir doktorsa burnu bır bütün olarak degerlendırıp bütünüyle uyumlu, yüze yakışan bir burun yapıyor... senın doktorunun da ısmını burada duydum cnm, memnun olanlar çok. mesaj sayın az oldugundan özelden yazamazsın evet. Ben özelden yazdım sana, görusuruz.