kavis olayı ve burnun kalkıklığı !!!!!

kesinlikle bağlantı var

mrb, ben yorumlarim 25 e gelmesi icin ugrasiorum Allah sana bol sanslar versin :))

ameliyat olalı tam iki hafta oldu ve bende bırakın kavisi, kemer gibi çok hafif bi çıkıntı var... ama doktorum burun üsütne değil burun yanlarına masaj verdi.o şişlikler ödem mi yoksa kemer mi kaldı, kapalı operasyon oldum.. ((

canım bende de aynı durum söz konusu seninki ödemmiymiş indi mi o kemer?

Ben ataşehirde bi doktora burun ameliyatı oldum.Ameliyatımdan yaklaşık 6 ay sonra burun ucu düşüklüğü yaşadım.Ameliyat olmasaydım daha iyiydi dedim yani...Sonra Göztepede Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a burun ucu dolgusu yaptırdım(kaldırmak için).Çok memnun kaldım.Burun ucu kaldırma için ameliyat olucam kendisine fakat yeni ameliyat olduğum için aradan biraz daha zaman geçmesini tavsiye etti.

dolgudan memnunsan niye ameliyat olcan canım anlamadım dolgu ile burundaki düşüklük düzeltilebiliyo mu? ataşehirde nerde ameliyat olmuştun canım

dolgudan memnunsan niye ameliyat olcan canım anlamadım dolgu ile burundaki düşüklük düzeltilebiliyo mu? ataşehirde nerde ameliyat olmuştun canım

Sonuçta dolgu eriyen bişey.Ömür boyu seninle birlikte kalmıyo.Bu yüzden kesin çözüm ameliyatı tercih ediyorum .

kızlar selam..ben ameliyat olalı 7 hafta oldu ve burun kavisim çok yok şişlikler inince ortaya çıkarmı acaba bide alın kısmım yani gözlerimin ortasındaki kemikte kalın duruyor oda inermi acaba

var tabiki.burnun duzse yani asagi bakmiyosa kavis verilerek kalkik gosterilebiyor.ucuna mudahale bile gerkmiyo boyle olunca

Son düzenleme:

Bende 1.5 ay önce ameliyat oldum çok az kalkık ve az kavisli istemiştim ne kalkık ne kavis hiç bişi yok burun ucum yine aşağı bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…