kuzenim gecen sene oldu ve hic kavis istemediğini söyledi doktoruna. doktor bakın tüm hastalar kavis olmasın diyor ama düz isteyenlerde coğunlukla ameliyat sonrası keşke biraz daha kavisli olsaydı diyor de se de o düz istedi. kendisi sözde memnun ama bana sorarsanız o da biraz kavis istiyor olduğunun farkında. ben bu hafta sonu ameliyat olacağım insallah cok kavis istemiyorum burun ucum çok kalkmasın doğal olsun dedim doktorum sen hiç merak etme istediğin gibi olacak dedi. çok iyi bir enerji ile başladık doktorumla inşallah iyi olur hersey. cok heyecanlıyım dorusu
bence dümdüz burunlar çok erkeksi duruyor ama çok kavisliler de doğal olarak biraz uzun ve yapmacık duruyor. en güzel belli belirsiz hafif bir kavis ve çok az kalkıklık bence
Canım sen hangi doktora olacaksın? Evet bende kavisli beğeniyorum aynen katılıyorum söyediklerinize,kalkıkta hafif olmalı geçende gördüm kızın biri amma abartmış kaldırmış ,öyle normalinde şekil olarak güzeldi ama çok kalkıktı,o zamanda sanki hem dişlek gibide duruyo ağız çok fark oluyo dudakla arada
ayy sen de gatadamı oldun canm ya ne zaman oldun sen ve kime? kesıınlıkle haklısın herkese kavıslı burun gıdecek degılya cok kavıslı burunlar bencede doğallığını yitiriyor ..benım ucu cok az kaldırıldı fınallerım bıtsın sadece ekli arkadslarm ıcın bıkac foto paylaşcam o zman bakıp yorum yaparsın burnuma senın yorumların cok hoşuma gidiyo
Ben İsmail Bey e ameliyat oldum, burnum kavisli değil çünkü ailem ve dr dahil ortak fikrimiz buydu. Benim burnum o kadar doğal oldu ki, gerçekten ameliyat olduğumu kimse anlamıyor.( bakabilirsin)
Bnece kavis değil,düz burna biraz kalkıklık olması güzel oluyor.dümdüz değil yani,düz burun ama ucu kalkık en ideal ve doğal olanı
kesinlikle fataldanger'cim aynen yorumuna katılıyorum çok kavıslı burunlar inanılmaz cocuksu duruyo ve sahte bı ıfade kazandırıyo yüze..bence
aynen ya kavisli burun kaydırak gibi duruyor çoğu zaman,ve gözlerdeki ifadeyi alıp götürüyor ,çekicilik falan hepten gidiyor.benim durumum öyle oldu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?