kavisli burun mu düz burun mu ?? sizce??

kuzenim gecen sene oldu ve hic kavis istemediğini söyledi doktoruna. doktor bakın tüm hastalar kavis olmasın diyor ama düz isteyenlerde coğunlukla ameliyat sonrası keşke biraz daha kavisli olsaydı diyor de se de o düz istedi. kendisi sözde memnun ama bana sorarsanız o da biraz kavis istiyor olduğunun farkında. ben bu hafta sonu ameliyat olacağım insallah cok kavis istemiyorum burun ucum çok kalkmasın doğal olsun dedim doktorum sen hiç merak etme istediğin gibi olacak dedi. çok iyi bir enerji ile başladık doktorumla inşallah iyi olur hersey. cok heyecanlıyım dorusu

hadi hayırlısı canım şimdiden geçmiş olsun,gelişmeleri yazarsın artık,hangi doktora olacaksın bu arada?

bence dümdüz burunlar çok erkeksi duruyor ama çok kavisliler de doğal olarak biraz uzun ve yapmacık duruyor. en güzel belli belirsiz hafif bir kavis ve çok az kalkıklık bence

evet gerçekten de düz burunlar çok erkeksi oluyor fazla kavis ise doğallığı bozuyor. ben 15 gün önce ameliyat oldum. ameliyattan önce doktorum nasıl bir burun istediğimi sorduğunda siz nasıl uygun görüyosanız öyle olsun dedim ve iyi ki de öyle demişim.. herşeyi o kadar tadında yapmış ki 15 günlük ödemli hali ile bile çok ama çok doğal.. izmir de ameliyat olacaklara yiğit tiftikçioğlu nu şiddetle tavsiye ederim..

Canım ben uç tane doktordan randevu aldım.Emre İlhan,Naci Çelik ve Yakup Avşar .hepsiyle yuzyuze görüşmek istiyorum.Emre Bey hakkında forum ve sagolsun kızlar sayesinde bilgi edindim ama herkesin tarzı istekleri farkli o yüzden beni en iyi ifade edebilecek doktora olmayı düşünüyorum.açıkcası revizyon olanları gordukcede çok korkuyorum o yüzden iyice emin olmakta fayda var.seninde dediğin gibi doktorun hastayı anlaması ve hastanin kendini nasıl görmek istediğini buruna yansıtması lazım.yoksa kalkik dersin dislek yapar bişeye benzemez:))sen ne düşünüyorsun kime karar verdin?

yüze göre değişir o kiminin yüzü kavis kaldırabilir kimininki kaldırmaz ve yapay olur bence işinin ehli olan doktor bunu göz ardı etmez ve ona göre yapar açıkçası doktora bırakılması gerektiğini düşünüyorum...

Son düzenleme:

Merhaba canım ; İsmail Bey derken İsmail Kuran'ı mı kastettin ? Eğer öyle ise ben de 21 gün önce İsmail Beye ameliyat oldum .İsmail Beye ameliyat olan herkes sonucun inanılmaz doğal olduğunu söylüyor ancak ben çok mu erken davranıyorum bilmiyorum ama seninle aynı tepkileri almama rağmen ( doğallık konusunda) hala kocaman bir byrnum varmis ve eskisinden pek de farkı yokmuş gibi hissediyorum Belki de psikolojik bilemiyorum , senin ameliyattan ne kadar süre sonra son şeklini aldı burnun ?

Bnece kavis değil,düz burna biraz kalkıklık olması güzel oluyor.dümdüz değil yani,düz burun ama ucu kalkık en ideal ve doğal olanı

Bnece kavis değil,düz burna biraz kalkıklık olması güzel oluyor.dümdüz değil yani,düz burun ama ucu kalkık en ideal ve doğal olanı

kesinlikle fataldanger'cim aynen yorumuna katılıyorum çok kavıslı burunlar inanılmaz cocuksu duruyo ve sahte bı ıfade kazandırıyo yüze..bence

kesinlikle fataldanger'cim aynen yorumuna katılıyorum çok kavıslı burunlar inanılmaz cocuksu duruyo ve sahte bı ıfade kazandırıyo yüze..bence

aynen ya kavisli burun kaydırak gibi duruyor çoğu zaman,ve gözlerdeki ifadeyi alıp götürüyor ,çekicilik falan hepten gidiyor.benim durumum öyle oldu mesela

aynen ya kavisli burun kaydırak gibi duruyor çoğu zaman,ve gözlerdeki ifadeyi alıp götürüyor ,çekicilik falan hepten gidiyor.benim durumum öyle oldu mesela

en guzel örnegı yer gök asktakı bade eskıden gözlerı bana cok cekıcı gelıyodu sımdı cok bos bakıyo gıbı burnu güzel ama ne bılıym o eskı cekıcı gözlerı yok yada bana öyle gelıyo bılmıyorum

düz burun tabiki, kavislilerin çoğu domuz burnu gibi malesef böyle deliklerden içerisini göreceksiniz neredeyse. düz burun seksilik de katıyor yüze bence.

bence kavisli şeker tatlı ve çocuksu bi ifade katıyor beğenmiyorum ben açıkcası. düz olanlar daha çekici geliyor ama öyle dümdüz değil de çok azıcık bi kavisle inen düz mü güzel olur ki kararsız kaldım

Son düzenleme:
doktor gözüne dudağına çene yapına alnının şekline hepsine bir bütün olarak bakıyor.
eğer sadece güzel bir burun yapacaksa tabiki kavisli ve hafif kalkık
ama yüz ile bütün halindeolacak ise gerçek estetik doktorunun dediğini dikkate almalıyız
mesela benimgözler iri.. ve doktor bana dedi ki kavis yaparsak gözler daha da irileşir. o yüzden düz
yaptı. bütün halinde iyiki de düz yapmış diyorum....
gözünüz dudağınız kavisi kaldırıyorsa kavisli burun candır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…