kavisli burun mu düz burun mu ?? sizce??

Önemli olan senin yüzün'e hangisinin en çok yakışacağı.. düz'ü de kavislisi de herkese yakışmaz.. İkisi arasında tercih yapacak isem kavisli burnu tercih ederim.

Bu arada goz damarlarina zarar wermwk gibi bsy soz konusu degil ben ozelkikle sordum dr a güldü hic alakasi yok dedi eger digru solediyse tabii

kucuk yuze nasıl burun yakısır sızce kızlar

Dr unla karar ver cnm.. Ama çok kavislide çok yapmacıl oluyor.. Hem oymak için kıkırdak çok törpüleniyor, düşme riski daha çok..güzel olsun doğal olsun bence

Bence kavisli burunlar güzel duruyor ama her yüze gider mi bilmem. Benimki kavisli değil mesela doktorum ben senin yüz sekline gore cikaricam modelini dedi gördüğüm kadarıyla kavis yok.
Yuzunuz küçükse minyonsaniz kavisli güzel duracaktir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insanın yüzüne n eyakışıyorsa o. kalkık burun güzel kabul ediliyor diye illa da kalkık olacak diye bir şey yok, yoksa fabrikadan çıkma gibi aynı ünlüler gibi hepimiz aynı yüze sahip oluruz

Benimki böyle. Daha 26 gün oldu ucu şiş kusuruma bakmayin göz zevkinizi bozdum:):)
Bu kavisli mi simdi? Ben düz diye biliyorum ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407344474239.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 2.675
Ben kesinlikle doğal bir burun istediğim için kavis istemedim fakat çenem çok küçük olduğu için doktorum kavisli yapmazsam hoş durmaz dedi yani bu senin yüz yapına göre değişir canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle düz burun diyorum
Kavisli burum tatli duruyor ama düz burun cekici duruyor
Cekicilik tatli olmakdan daha iyidir bence
Benim hafif kemerli burnumu kavisli yapmis doktorum, ne cekicilik kalkdi ne baska bsy
Burnunuzda cok büyük aorun yoksa ztn hic yaptirmayin derim..

bencede kavisli olmalı ama burun uçu küt olmalı yani düz. Bazılarının burun ucu kalkık oluyor onu sevmiyorum. Mesela angelina nın burnu çok iyi. Kavisli ama burun ucu küt.

Bence tamamen yüz şekline bağlı. Bazılarına düz bazılarına kavisli gider. Benim doğuştan kavisli ameliyat olmayı düşünüyorum ve çok korkuyorum ya düz olursa diye. Ama şuna cidden katılıyorum düz burun sanki daha çekici yapıyor insanı.

Doktorunun adını öğrenebilir miyim acaba?seneler olmuş ama

Bu kavis olayi tamamen yuz tipine ve kisinin begenisine bagli bende hayatta dum duz sevmiyorum bugun 17 gun oldu daha ucunda yanlarin baya odem var ona ragmen cok begendim memnunum tam boyle tarif etmistim saolsun oyle yapmis doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…