kavisli burun mu düz burun mu ?? sizce??

kavisli burnu o kadar abarttılar ki artık en ufak bi kavis bile sevemez oldum .. düz daha doğal duruyor bence... belki burun ucunda belli belirsiz bi kavis olabilir...

ayen yolda carsıda her yerde kaydırak gıbı burunlar hemen belli ediyo kendını artık dogal kalkık burunları bıle estetık sanır oldum

ben doğal burundan yanayım eğer göze çok batan bi yönü yoksa yaptrmayada gerk yok bi ssürü eziyet valla

bence dümdüz burunlar çok erkeksi duruyor ama çok kavisliler de doğal olarak biraz uzun ve yapmacık duruyor. en güzel belli belirsiz hafif bir kavis ve çok az kalkıklık bence

aynen öyle...

iki göz arasındaki kemiğe müdahalede bulunulabiiyor mu peki?

Benim burnumda yok yok,deviasyon,geniz eti,egrilik,yüzüme gore buyuk... olmusken güzel yakışan bir şey olsun.çekici ve sexy bir kavis istiyorum mesela ama is doktorda bitiyor yakismasi da önemli.ameliyattan değilde sonucunda hayal kırıklığına uğramaktan daha çok korkuyorum açıkcası umarım hepimizin istediğimiz gibi olur

kavıs ınsanı daha gençleştırıyor,ama kalkıklık normal olmalı yanı burun ne aşağı ne cok yukarı bakmamalı aynaya bakınca ucu hafıf yukarda olmalı..o zaman hos duruyor ve bebegımsı ve genç hava verıyor....
ama tabı kısısıne gore dumduz burunda gerekebılır,bence en ıyı doktor bılır

Sadelina kalkiklik konusunda tam aklımdan geçenleri yazmissin sana katılıyorum,çok kalkik olursa domuz burnu gibi hiç hoş gözükmüyor ve içerde ne var ne yok gözüküyor:) tam ortası olmalı böyle tatlı bı hava katmalı insana...inşallah burnum istediğim gibi olur Aralıkta ancak ameliyat olabilirim.beklemekte zor

Estetik olcaksa düz olmalı bence çünkü doğala en yakın o, mesela Tuğba Büyüküstün gerçi onunki doğal ama güzel duruyor.. Çok gerekmedikçe de olmamalı bence.

Canım sen hangi doktora olacaksın? Evet bende kavisli beğeniyorum aynen katılıyorum söyediklerinize,kalkıkta hafif olmalı geçende gördüm kızın biri amma abartmış kaldırmış ,öyle normalinde şekil olarak güzeldi ama çok kalkıktı,o zamanda sanki hem dişlek gibide duruyo ağız çok fark oluyo dudakla arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…