valla çok şanslısın canım bir de erkek arkadaşın almış bizimki nerdeeee heheben de bir siteden 4 seans aldım geçen hafta da erkek arkadasım baska bir yerden 2 seans almış. birleştirip iyi olan yer ile 8 seansa tamamlayacağım. yakın bir ark estetik cerrahı o da beni yönlendiriyor, işe yarayacak sanırım...
kızlar merhaba ben de kavitasyona bugün başladım.10 dakika sürdü seans.sonrasında yarım saat de power plate yaptım.oldukça zorlandım power plate yaparken tüm vücudun zangır zangır bir olay yani ama işe yaradığı kesin.kendimi süper iyi hissettim.tüm önyargılarıma rağmen gittiğim yerde çok iyi davrandılar çok nazik ve ilgililerdi.öyle ölçümü alırken çektire çektire de almadılar.seans sonrası ve öncesi aynı sıkılıkta ölçmem gerek gite özellikle söyledi bayan.ben çok memnun kaldım ve daha ilk seansta gerçekten sıkılaştığımı hissettim.
kaç santim inceldin ? bi de hangi bölgene yaptırıosun şekerim?bana da bugün çift seans yaptılar yani toplamda 4 seans oldu. ama 10 dk çok az bence. benim 30 dk. bugün çift olduğundan 1 saat sürdü(sadece kavitasyon, yarımşar saat de elektroterapi ve lenf drenaj). ben hergün 2 saat korse gyiyorum bide 3 litre su içiyorum. bide hanur işlerini kıssam baya bi işe yarıycak aslında ama...
ya bende öyle düşünmeye başladım acaba yapanda mı iş yok die? bugün gittim 100 tl sini ger aldım tabi 150 tl çöpe gitmiş oldu bu arada magrenta tatlım ben zaten sürekli yürüyüş yapıyorum haftada 3 gün spor salonunda da 20 dk koşuyorum öncesinde step,pilates ya da aerobik yapıyoruz ama tık yok bende sonunda endokrin e bi gitmeye karar verdim kayseri de bi fırsat yapılana kadarda almıcam kavitasyonu çok pahalı çünkü tabi kayseridede fırsat yparlar mı bilmiyorum :S
valla çok şanslısın canım bir de erkek arkadaşın almış bizimki nerdeeee heheişe yarıcak inşallah
10 dk mı? bir an evvel bende başlayayım çok merak ediyorum kimi 10 dk kimi 20 dk dio kimi yarım saatanlamadım bişi yaw işe yarar inşallah canım
aman aman iyi:)ebrulicim o 10 dkyı başkasına yapmışlar ben dün gittim 30 dk dediler zaten fırsat çekiyle aldım :)
ben 2 seans bir yerden aldım 8 seans bir yerden. birleştireceğim kimbilir ne zamana bitecek:)
kaç santim inceldin ? bi de hangi bölgene yaptırıosun şekerim?
normalde bacak, basen yaptırıyodum. arka bacağa uyguluyolardı ama bu sefer çift seans olduğundan karına da yaptılar. ya ilginçtir ama ölçüm almıyolar! dedim almıycak mısınız yok dediler. bir dahakine kesin aldırcam ama açıkçası ben 400 tlmi çöpe attığıma inanıyorum. o anda sıkılaşıyosun oyüzden ölçüm sonuçları öyle çıkıyo ama sonra... yani ödem attıryo ona eminim çünkü işlemden sonra hemen tuvalete gidiyosun hatta zor tutuyorum ben, düşün orda kaldığım 1,5 saatlik süre içinde 3 kere tuvalete gidiyorum. kadın ödem atıldığı için herkesde böyle olduğunu söyledi.. herşey bizde bitiyo.. yağı, şekeri, unu kısabilsek olay tamam ama nerdeeeeeeeeee
normalde bacak, basen yaptırıyodum. arka bacağa uyguluyolardı ama bu sefer çift seans olduğundan karına da yaptılar. ya ilginçtir ama ölçüm almıyolar! dedim almıycak mısınız yok dediler. bir dahakine kesin aldırcam ama açıkçası ben 400 tlmi çöpe attığıma inanıyorum. o anda sıkılaşıyosun oyüzden ölçüm sonuçları öyle çıkıyo ama sonra... yani ödem attıryo ona eminim çünkü işlemden sonra hemen tuvalete gidiyosun hatta zor tutuyorum ben, düşün orda kaldığım 1,5 saatlik süre içinde 3 kere tuvalete gidiyorum. kadın ödem atıldığı için herkesde böyle olduğunu söyledi.. herşey bizde bitiyo.. yağı, şekeri, unu kısabilsek olay tamam ama nerdeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?