Kavitasyon yaptıran var mı?

selam arkadaşlar ben de şu fırsat sitelerinden yararlanıp yararlanmamakta kararsızım çok uygun görünüyorlar ama ya randevu falan alırken sorun yaşarsam diye panik oluyorum

bu şekilde fırsat paketi satın alıp giden varsa yorumlarını yazabilir mi acaba özellikle ankaradan arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Ben aldım bakalım regl dönemim bir geçsin haftaya falan randevu alıp gideceğim göreceğiz olacak mı sorun

merhaba arkadaşlar,
ben fırsat sitesinden 8 seans kavitasyon ve 8 seans radyofrekans aldım ve bugün ilk seansıma gittim...

nişantaşında bir yer..çok kaliteli,bembeyaz tertemiz ve çalışanları güleryüzlü. normalde kavitasyonun seansı 200 tl imiş
neyse.. bana 20 dk kavitasyon,20 dk radyofrekans uyguladılar. ben uygulamayı yapan hanıma "20 dk az değil mi? bu işlem 40 dk sürüyormuş" dedim. " hayır , biz normal seans satın alan kişilere de 20 dk uyguluyoruz "dedi. normalde radyofrekansı farklı günde yapacaktı(yani ben tam 16 hafta gidecektim,bir hafta radyofrekans,1 hafta kavitasyon şeklinde) ama evim uzak diye 20 şer dakika hem kavitasyon hem radyofrekans yaptı. ilk seansta 2 cm incelme gözlemledik,ama önümüzdeki 3-4 gün çok içmem gerekiyormuş yağ atımı için.ve yağ alımını kısıtlarsam iyi sonuç alırmışım.
yani ben şanslıyım sanırım,bana da normal bir müşteri muamelesi yapıldı memnun kaldım. dünya para verecektim,59 tl ye görmüş olacağım kavitasyonun işe yarayıp yaramadığını.

bu aradaçok sert ve hızlı gezdirdi kavitasyon başlığını..karnım çok ağrıyor şuanda..bu normal mi bilemedim ama benim gittiğim yere demet akalın dan tutun birçok ünlü gidiyormuş,heralde işi biliyorlardır...

gecmis olsun canim insallah ise yarar ben de 40 dk diye biliyodum seanslari ama her merkez farkli uyguluyor olabilir tabi..

merkezin adı ne canım ya bende almıştım nişantaşında biyerden orasımı acaba? özel msjda atabilirsin

kızlar bu 20 dk olayı kafamı karıştırdı benim.... bana yaklaşık 1 saat sürüyo 1 seansı dedi burda nerde sorduysam... inş. işe yarar ama bilemiyorum bende yarın gitcm ilk seansıma akşama neler olduğunu yazarım bana şans dileyin nolur çok ihtiyacım var...

ıslak kavitasyon nasılmış canım?

ıslak kavitasyonda bölgeye iğneyle bi ilaç veriyolar yağların kırılmasını kolaylaştırmak için tatlım ama ıslak kavi. kolay kolay herkes uygulayamaıo medkal ilaç söz konusu sonuçta mesela kayseri de hiç bi yerde yok istanbulda fln da ..... hastanesinde fln olabilir ve ya bu konuda uzmanlaşmış doktor temeli bi yerde

alet eximia değil, yani benim gittiğim yerdeki.. kadın çok daha etkili bu dedi, atışları çok kuvvetliymiş ve 20 dakikadan fazla yapıldığında böbreklere ve iç organlara zararlı olabiliyormuş...

ben en etkilisi eximia die okudum heryerde tatlım da o yüzden söyledim tabi başka markalarda var cavi lipo yu duymuştum bi de bi tane daha duydum etkili diye ama en etkili eximia die yazıodu heryerde :S şu merkezin adını atsana bi bana özelden? gerçekten meraklandım şu anda

hımmm bir bunu deneyelimde sonra bence ıslak olana bakarsın birde iğneyle deldirme vücudu :)
bu arada sen bugün başlıcakmışsın izmirdemi başlıyorsun

kızlar gidenler yazsın bakalım 1-2 hafta sonra neler oluyor, takip edelim...

ben kayserideyim... bugün ilk seansıma gittim ve vazgeömeyi düşünüyorum... alet eximiaydı nerdeyse 1 saat kız bastıra bastıra yaptı iki bacağıma da arkalı önlü tabi nasıl yapılır bilmiyorum ama baya bastırdı ve dolaştırdı makineyi sonra bi 15 dk fln da vakum terapi dediği şeyi uyguladı yine eximia cihazıyla.... pasif cimnastiğe de alcaktı normalde ama bugün biraz geçtiğimden oranında kapanma saatine gelindiğinbden cumartesi alıyım dedi 2.seans için cmt çağırdı ama bu seans sonunda ölçülerim alındığında hiç umduğum gibi dveğildi... bacağı 5 yerden birden ölçmüştü 3 yerin ölçümü hiç değişmemiş 2 yerinki toplam 1,5 cm gitmiş ölçmeden bile kaynaklanıo olabilir o da.... bana başka bi yere sorduğumda ordaki kadın en yüksek incelme ilk seansta görülür işe yarayıp yaramayacağı o zaman belli olur demişti diğer eximia uygulayan yerdeki kadın.... 250 tl peşin verdim bugün normalde 1 seans 150 ymiş yarın gidip iptal edicem geri alcam 100 tl mi en iyisi yürüyüş yaparak inceltmek bacaklarmı eve koşu bandı olırım o paraya daha iyi hem ne zaman kilo alsam sürekli elimin altında durur

offf canım yaaa acaba yapanda mı iş yok aslına bajkarasn sadece bu cihaza güvenip zayıflıcam demek doğru değil bacak inmceltmenin en iyi yolu yürüyüş iyi hemde uygun bir karar vermişin bende koşu bandı almıştım ama dizlerimde sorun oldu çok zorladığım için ara verdim

bence bu kavitasyonu alan kişilerin hem diyet hem spor da yapmaları lazım ki işe yarasın bu çözümler geçici sonuçta
bende gideyim bakalım bende sonuçalr nasıl olucak

benimde kız kardeşim almış bana hediyee göndermiş mailden.... fırsatt gruplarından..

.içeriği;

Bayanlar için 3 Seans Kavitasyon + 3 Seans Vakum Terapi + 3 Seans Proslim 850 TL Yerine Sadece 49 TL!

bu ne kadar doğru ne akdar etkilidir bende bilmek istiyorumm..

gerçeklik payı varmı acabaaa:44:

deneme amaçlı uygun fiyatlı oluyor canım burdaki çoğu kişi öyle aldı zaten :) bende 5 seans kavitasyon 5 seans pasif cimnastik aldım 45 tlye :)

canım kusura bakmayınnn pek bilgim yokk..araştırma vaktimde olmadı..
kız kardeşim abla sana bir hediye gönderdim dedi mailine bakk..
sizleri ara sıra takip ediyordu faydalımı deilmi diyee..

deneme amaçlı derken 3 er senaslık birr kür sanırımm....

normalda deneme amaçlı olmayan normaller nasıl oluyorr..

maruz görün pek bilgim yokk..teşekürler..

canım normal de fiyatları pahalı o parayı verip denemektense böyle uygun fiyatlı alıp deniyoruz madem böyle bir imkanımız var ucuz yoldan hallediyoruz yane normal veya deneme farkı diye bişey yok indirimli aldık :)
bir an evvel ara randevunu al derim bu çeklerin bir süresi var :)

ben de bir siteden 4 seans aldım geçen hafta da erkek arkadasım baska bir yerden 2 seans almış. birleştirip iyi olan yer ile 8 seansa tamamlayacağım. yakın bir ark estetik cerrahı o da beni yönlendiriyor, işe yarayacak sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…