merhaba arkadaşlar,
ben fırsat sitesinden 8 seans kavitasyon ve 8 seans radyofrekans aldım ve bugün ilk seansıma gittim...
nişantaşında bir yer..çok kaliteli,bembeyaz tertemiz ve çalışanları güleryüzlü. normalde kavitasyonun seansı 200 tl imiş
neyse.. bana 20 dk kavitasyon,20 dk radyofrekans uyguladılar. ben uygulamayı yapan hanıma "20 dk az değil mi? bu işlem 40 dk sürüyormuş" dedim. " hayır , biz normal seans satın alan kişilere de 20 dk uyguluyoruz "dedi. normalde radyofrekansı farklı günde yapacaktı(yani ben tam 16 hafta gidecektim,bir hafta radyofrekans,1 hafta kavitasyon şeklinde) ama evim uzak diye 20 şer dakika hem kavitasyon hem radyofrekans yaptı. ilk seansta 2 cm incelme gözlemledik,ama önümüzdeki 3-4 gün çok içmem gerekiyormuş yağ atımı için.ve yağ alımını kısıtlarsam iyi sonuç alırmışım.
yani ben şanslıyım sanırım,bana da normal bir müşteri muamelesi yapıldı memnun kaldım. dünya para verecektim,59 tl ye görmüş olacağım kavitasyonun işe yarayıp yaramadığını.
ıslak kavitasyon nasılmış canım?
kanım gelişmeleri bizimle paylaşırsan çok sevinirizbu aradaçok sert ve hızlı gezdirdi kavitasyon başlığını..karnım çok ağrıyor şuanda..bu normal mi bilemedim ama benim gittiğim yere demet akalın dan tutun birçok ünlü gidiyormuş,heralde işi biliyorlardır...
ıslak kavitasyonda bölgeye iğneyle bi ilaç veriyolar yağların kırılmasını kolaylaştırmak için tatlım ama ıslak kavi. kolay kolay herkes uygulayamaıo medkal ilaç söz konusu sonuçta mesela kayseri de hiç bi yerde yok istanbulda fln da ..... hastanesinde fln olabilir ve ya bu konuda uzmanlaşmış doktor temeli bi yerde
selam arkadaşlar ben de şu fırsat sitelerinden yararlanıp yararlanmamakta kararsızım çok uygun görünüyorlar ama ya randevu falan alırken sorun yaşarsam diye panik oluyorum
bu şekilde fırsat paketi satın alıp giden varsa yorumlarını yazabilir mi acaba özellikle ankaradan arkadaşlar varsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?