kızlar bende sehir fırsatında kavitasyon+pasif jimlastik aldım şehir fırsatında..lakin benim istediğim kiloyu veremeyeceğim için daha fazla paket ve uygulama aldım..c.tesi günü ilk seansa girdim..5 kavitasyon+8 pasif+4 lenf dranaj aldım...diyet programı verdiler..verdikleri diyet programı hiç açıktrmıyor..ve bol su içmek gerekiyor..hergün 40 dk yuruyuş..70 kiloyum 1 ay sonunda 65 kg olacağım taahhu edildi..umarım vereceğim..sizleri gelişmeleri yazarım kızlar.
canım motivasyonunu takdir ettim inan. Bende bu ctesi baslıyorum su olayına şimdiden basladım:)
su çok önemliii patlayana kadar iç dediler..ve cabasında diyet çok önemli canım
Merhaba ilk defa katılıyorum aranıza. Nişanlım askerden geliyor ve gitmesinden bu yana 9 kilo kadar verdi. Geldikten sonra düğün telaşı, gelinliğin için de güzel durabilmek için incelmem gerektiğine karar verdim. 10 gün önce sigarayı bıraktım. iştahım çok açıldı. hergün ebru şallıyla beraber ekran karşısında pilates yapıyorum.kilolu biri değilim ama baldırlarım çok kalın, bacaklarım kalın üstüm falan ince. hep ince bacakların hayalini kurarım hiç olmadı aileden yadigar. etrafımda olan 2 kız arkadaşım da habire lpg, powerplate vb şeylere gidiyorlardı. Fiyatları çok pahalı diye heves etmedim ama bu fırsatlarla ilgili sitelerde bu tür şeylerin uygun olduğunu öğrendim arkadaşlarımdan. az evvel 6 seans powerplate aldım. gidip sonuçlarını mutlaka sizlerle paylaşacağım.umarım benim de normal ya da ince baldırlarım olur :97:
kilo derdim yok benim doğumdan sonra göbeğimde yumuşaklık sarkıklık vardı sıkılaştırmak için kavitasyona başladım
şuana kadar 3 seans gittim ,hafta iki kez gidiyorum,
10 dakika Power Plate sonra yarım saat kavitasyon sonra yarım saat lenf drenaj
kavitasyonda jel sürüyorlar ya karnınıza bana loreal in sıkılaştırıcı kremi sürülüyor,
ve gerçekten çok farketti göbeğimdeki sarkıklık yumuşaklık bayağı sıkılaşmış görünüyor
ama her sabah ve akşam mekik çekiyorum kavitasyona destek için.
ben sadece sıkılaştırma için gidiyorum ve çok memnunum
kilo derdim yok benim doğumdan sonra göbeğimde yumuşaklık sarkıklık vardı sıkılaştırmak için kavitasyona başladım
şuana kadar 3 seans gittim ,hafta iki kez gidiyorum,
10 dakika Power Plate sonra yarım saat kavitasyon sonra yarım saat lenf drenaj
kavitasyonda jel sürüyorlar ya karnınıza bana loreal in sıkılaştırıcı kremi sürülüyor,
ve gerçekten çok farketti göbeğimdeki sarkıklık yumuşaklık bayağı sıkılaşmış görünüyor
ama her sabah ve akşam mekik çekiyorum kavitasyona destek için.
ben sadece sıkılaştırma için gidiyorum ve çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?