Dün tesadüfen zayıflama cihazları satan biri ile tanıştım. Bu aralar kavitasyon çok moda olduğu için sordum nedir işe yarar mı ve neden buaralar heryerde bu cihazdan var diye. İşte söyledikleri:
* Öncelik bu bu cihazın bu aralar bu kadar çok olmasının sebebimucizevi değil çok ucuz bir cihaz olmaıymış. Yani normalde işe yarayac bir incelme cihazıt 80 -100 bin euro civarlarına satılırken Kavitasyon 5 -6 bin dolara satılıyormuş. Bu yüzden şu anda kuaförlerde bile bu cihazı alıp koymuşlar. Seans ücretleri de 100-150 TL gibi olduğundan ( diğer aletlerde 400-600 dolar civarı imiş) çok revaçta. Hiç kullanıp bütün seanslarını bitirip 6 ay sonra hala durumunu koruyan var mı dedi?
* Cihazın asıl yaptığı şuymuş: Yağ hücrelerini basınçla sıkıştırıp küçültmek. Hücreler basınçla küçüldüğü için özellikle hemen seans sonrası ölçümde muazzam bir incelme oluyormuş. Bu yüzden seans aralıkları kısa imiş. (Diğer cihazlarda 2-3 hafta aralıklarla yapılırken burda haftada 2 seans bile olabiliyormuş). Siz sık aralıklarla gidince her seferinde normal haline gelmeye çalışan hücre basınçla sıkıştırılıyor. E elbet bu seanslarınız bitecek ve eski halinize döneceksiniz.
* Kavitasyonda rejim veriliyor mu bilmiyorum ama işe yaracak cihazlarda ölümcül rejimler verilmezmiş. Sadece sağlıklı beslenme önerilirmiş ki zaten yapmamız gereken bu.
* İyi bir incelme aletinin asıl yapması gereken yağ hücrelerine ses veya radyofrekans dalgaları ile ulaşıp o hücreyi deforme edip karaciğere taşınmasını sağlamakmış. Karaciğere taşındıktan sonra zaten vücut yolu ile atılırmış. Yani hücrenin şeklini değiştirmek değil hücrenin vücuttan atılmasını sağlamak gerekirmiş.
* Bir de kavitasyonla ilgili değil ama yine de aklınızda olsun diye bilgi vermek istiyorum. İncelme için Cryoterapi cihazları var ( ben bir tek zeltig i biliyorum). Yani soğutma yöntemi uygulayarak hücrelerin vücuttan atımını sağlamak. Bu da o bölgeyi soğuturken oradaki bağ dokuları ve en önemlisisinirleri de soğuturmuş. Bu da sinirlere zarar verme olasılığını yükseltirmiş. Bir doktor denemek için kendine yapmış ve 1,5 ay sonra bile yaptığı bölgede sinirler harap olduğu için uyuşukluk yapmış. O nedenle buz ile ilgili zayıflama terapilerinden de kaçının derim. Bu konuda en makul cihazlar radyofrekans ses dalgalarıyla yağ dokusunun en içine işleyebilen cihazlarmış. Hem seans ları kısa 83-4 seans gibi) hem de kalıcı memnuniyet oranı çok yüksekmiş..
ya arkadaşlar bakın bu olay öyle sanıldığı gibi masum bişey değil. böbreklere yakın yapamayız ne demek??? demek ki zarar veriyor...!!! hücrelere, diğer organlara neler yaptığını biliyor muyuz??
sanmayın ki çok zayıfım ve bu yöntemi denemeyi düşünmedim... evet yaptırmak için yer bile araştırdım. ama cesaret edemedim. sonuç olarak vücudunuza ışın alıyorsunuz.
çok çok iyi araştırmadan, iyi bildiğiniz bir yer olmadan böyle birşeye kalkışmayın.sağlığınızla oynamayın. 2 ay geciksin yağlarınızın erimesi ama spor ve rejimle eritin.
ben de 6 seans kavitasyon+radyofrekans aldım ama sadece 40 djk. sürüyormuş toplamda. 30 dk. kavitasyon olacakmış.
sadece bacak bölgelerime uygulanacak. sizce etkili olur mu? incelir mi?
sıkı diyetteyim her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum ama bacaklarım çook kalın
bacaklarıma uygulatacağım, ne diyorsunuz? yaptıranlar faydasını gördü mü?
Kızlar herkeste farklı sonuçlar çıkması çok normal ama denilenlere uyduğumuz sürece yani diyet,su ve spor (ki ben spor yapamadım ) ben de çok işe yaradı diyette de çok kaçırdığım oldu..ama sonuç olarak 4. seans sonunda toplam 6cm göbeğim inceldi ve 3,3.5kg verdim..
ben faydasını gördüm,sizleri bilemem..
ayrıca benim gittiğim yerde çalışanlar da çok güleryüzlü hoş sohbetti
ben de kuponumu iptal ettirttim. toplam uygulama süresi 40 dkymiş. lend dranaj radyofrekans kavitasyon diyorlar sonra 40 dkya sığdırıyorlar ve randevuyu da 10 ocaktan sonra verebilirlermiş falan fıstık.. ucuz etin yahnisi oluyor sanırım :/ aklıma yatmadı. paramı verip sinir olmaktansa gitmemeyi tercih ettim çünkü önceden estet...'dan bilet almıştım, doktor kuponla geldiğimi söyleyince iki atışta beni bıraktı resmen!
Arkadaşlar benim arkadaşımın ablası bu işi yapıyor bir hastanede ve bana söylediği şu.Herkeste farklı sonuç vermesi doğal.Ama bazılarında sonuç verip bazılarında vermemesinin sebebi sonuç vermeyenlerde kavitasyonun ıslak yapılmaması yani gerekli sıvının enjektörle deri altına verilmeyip sadece jel sürülüp aletin bana para tuzağı dendi ve masajdan ibaret dedi arkadaşımın ablası.Kavitasyonda önemli olan ıslak yapılması yani deri altına enjektörle gerekli sıvıların verilmesi dedi uzman.Arkadaşlar arasında farklı sonuçlar doğmasının sebebi de bu bence.Islak yani iğneli kavitasyon yapan yerleri araştırın.
evet arkadaşlar bende şehir fırsatından alcaktım lakin yeri görmek istedim randevu alıp gittim..bana sehir fırsatın tam etkili olmayacağını söyledi..şehir fırsatı 10 -20 eriyor dedi.tanıtım amaclı oluyormuş..ben 1 saat aldım pasıf jımlastik 50 dk..left granaj da 20 dk..hepsine 500 verdim..ama 1 ay sonunda kesin 5 kg verceksin..tabi diyet ve yuruyus verdiler...ve bol su oda yağları atmak için...
galiba biraz öyle cnm bana da yaptırdığım yer değilde önceden görüştüğüm başka bi yer 10 seansta 1,5-2 beden incelirsin demişti sonra da ama kavitasyon yağları kırıyo yerine yenisini koymamak için sıfır yağ diyeti yapman lazım demişti bende kendi kendime dedim ki ben zaten 1 hafta sıfır yağ diyeti yapsam 2 kg fln veririm ztn 5 kg bi beden incelmek demek :S boş bunlar artık hiç bi böyle müdahelelere güvenmem liposuction dışında önce yemekleri düzeltip spor yapmak lazım ztn uzun vade de olsa eriyo yağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?