Kavitasyon yaptıran var mı?

burda o türden bi yer var mı bilmiyorum ama anneannem sebze-meyve aldığı pazarcıyı senelerdir tanıyo sanırım o konuda bi şüphe yok benim aklımda ama tuz u kesmek uzun vade de çok etkili diyebilirim beyaz peynir in dışında tuz kullanmamak lazım

burda o türden bi yer var mı bilmiyorum ama anneannem sebze-meyve aldığı pazarcıyı senelerdir tanıyo sanırım o konuda bi şüphe yok benim aklımda ama tuz u kesmek uzun vade de çok etkili diyebilirim beyaz peynir in dışında tuz kullanmamak lazım

Vucut ihtiyacı olan iyotu karşılayamadığındada bu seferde guatr problemine yol açıyor yalnız, dengeyi iyi korumak gerek, canınız tuzlu şeyler yemek istediğinde anlayınki sinyal veriyor :) Herkes kendi vucudunu bilir elbette, senin tuza yaptığın muameleyi bende şekere karşı yapıyorum mesela...Tatlı ile hiç aram yok

ben şekerli ve özellikle çikolatalı şeyleri çok severim aslında ama basit şeker kullanmamaya çok dikkat ediyorum hazır meyve sularından bile içmiyorum o yüzden çünkü ailemde yaygın ib şeker hastalığı var bende daha çıkmadı ama şimdiden dikkat etmezsem %99 bende de çıkar tuz istemez ztn cnm pek severim aslında tuzlu kurupastalar fln ama alıştım artık hiç kullanmıyorum özellikle hem kalın hem selülitli bacaklı olmak istemiyorum

Şeker hastalığı çağın hastalığı, Diyabet 1 Diyabet 2, Hipoglisemi...Yeni yetişen nufusun çoğunda Tip 2 Diyabete yatkınlık varmış, işte bunların hepsi zaten bir evvelki mesajda dediğim gibi yediğimiz şeylerden, fastfood çıktı mertlik bozuldu...Eskiden genetik rahatsılığı olanlar dışında diyabet hastalarının sayısı çok azdı, şu an rakamlar her 10 kişiden 6sında diyabet2 riski olduğunu veya diyabet hastası olduklarını belirtiyor bu korkunç bir rakam...Kahvaltı etmeden dışarı çık, öğlen hızlı hızlı tıkıştır 2 lokma fastfood, akşamda derindondurucudan çıkartıp pişirdiğin kış türlüsünden yemek yap tamam işte, tez zamanda yeni bir şeker hastası daha yolda! Hata yapıyoruz, konservelerden, rafine gıdalardan uzak durmak gerek...Diyeceksin sen niye bu kadar dertlisin, ailemde hiç diyabet hastası olmamasına rağmen 4 ay evvel hipoglisemi teşhisi kondu, tokluk şekerim 2 saat sonunda 43 e falan düşüyordu ve bu hastalık bende ezelinden beri varmış ama stressle birlikte tetikleniyormuş...İlginç bir tür...İyi haber atlatıyorum çok şükür sık aralıklarla yemek yiyorum...Böyle işte, kavitasyon topiğinide karıştırmayayım şimdi :)

bende izmirdeyim. grupfoni den aldım 5 kavitasyon + 5 pasif.. 16 şubata ikk seansım..
internette zararları hakkında çok şey okudum korktum biraz...

hormanal bozukluklar, ciltte kızarıklıklar... dna yapısını bozabiliyor diyee..
ne bileyim korktummm

nerden aldın canım? bende izmirdeyim aldım bornovadan :)

bende ordan aldım ik fırsattan aldım ama kasımda almıştım sanırım gittim çok yoğun diye şubata verdi banada inşallah güzel çıkar

kızlar selam. ben de alacaktım, fazla ucuz olduğu için güvenemedim. 500-1000 tl'lerden bahsedilirken 40 liraya satıyorlar. çok sallama bir uygulama olabilir diye düşündüm güvenemedim. şimdi yine başka bir merkezde var kampanya aynı sitede. zaten ara ara çeşitli merkezlerin oluyor kampanyaları. yaptıran olursa buraya fikirlerini yazsın da bari ben de denemek için o kampanyalardan almak istiyorum.
çok kısa mı yapacaklar? hangi bölge ya da bögeleri yapacaklar? normal bir müşteri gibi özen gösterecekler mi yoksa baştansavma mı olacak? kullandıkları aletler çok mu dandik etki edecek mi? gibi sorularım var bu kampanyalı kavitasyonlarla ilgili....

kızlar ben ilk 2 seansıma girdim memnun kaldım. sonra devam edeyim diye başka bir yere girdim ama farklı bir uygulama yaptılar. belirlenen bölgeye 4 adet sac duzlestiricisine benzer makianlar taktılar (pad diyorlar sanırım bunlar) ısınıyor vucudunuzda.

sonrada masaj vardı. bakalım sonuc ne olacak

senin şubatın kaçı benim 16 şubat.
ben aradığımda sordum. 30 dk kavitasyon+ 30 dk pasif miş..
sallamıyorlar yani.. yoksa iptal edecektim..

2 seanslık mı almıştın..

bana çok iyi davrandılar.. hatta 2 kere değiştirdim çalıştığım için randevuyu
çok sıcak davrandılar..
kesin 1 beden incelirsiniz dediler...

ben denemek için aldım o kadar para vermeyi düşünmüyorum açıkçası :) bakalım kimi yer iyi çıkıyor kimi yer kötü :) şans artık
senin şubatın kaçı benim 16 şubat.
ben aradığımda sordum. 30 dk kavitasyon+ 30 dk pasif miş..
sallamıyorlar yani.. yoksa iptal edecektim..
şubatın başında başlıo martın başında bitiyor ama yer yok diye hafta içi ladım ben işe yakın gider gelirim dedim haftasonuna almayı düşünüyorum yer varmıdır acaba hala
bana çok iyi davrandılar.. hatta 2 kere değiştirdim çalıştığım için randevuyu
çok sıcak davrandılar..
kesin 1 beden incelirsiniz dediler...

banada çok güzel açıkladılar bakalım nasıl olucak

hafta sonu aksam saatleri kalammıştı..
ben de sabah 8,30 a aldım 5 hafta nasıl alacaksam izin bilmiyorum..konakta isyerim
gidene kadar 10,15 olur..

hafta sonu aksam saatleri kalammıştı..
ben de sabah 8,30 a aldım 5 hafta nasıl alacaksam izin bilmiyorum..konakta isyerim
gidene kadar 10,15 olur..

oyyy sen de bendensin ben de sabah gidemem demiştim öğle saatleri aldım bende hep bizim rahat olduğu hgalde çok zor üst üste nasıl olcak bilmiyorum :)

2 kere olas anlasılmaz ama 5 kere olunca dikkat çeker.. bizim de rahat işyeri ama üst üste olması kötüü:))

2 kere olsa anlasılmaz ama 5 kere olunca dikkat çeker.. bizim de rahat işyeri ama üst üste olması kötüü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…