Kavitasyon yaptıran var mı?

Peki şunu merak ediyorum seanstan hemen sonra ölçüldüğünde hiç mi incelmediniz? Yanlış anlamayın bunun kilo ile alakası yok ama seanstan hemen sonra bile eğer cm bazında incelme olmadıysa ortada sorun var demektir, vızıldama sesini duydunuz mu? aletin markası neydi ? şeker değerlerine veya insulin direnci olup olmadığına baktırsınız mı acaba?

Son düzenleme:

Saygıdeğer arkadaşım aslanaslan.Ben kavitasyon denen dolandırıcılık içine düşmeden önce burayı çok okudum ama ne yazıkki o zamanlar tecrübeli fazla kişi yokdu.Birde çok dikkat edin sanki kavitasyona gitmiş gibi çok olumlu yorum yapan fakat aslında kavitasyon merkezinde çalıştığını tahmin ettiğim bazı insanlarda var.Habire 3 seans gittim 3 beden inceldim ve artık gerek görmediğim için yarım bıraktım çok memnunum diyen kişiler var.Bunlara kesinlikle inanmasınlar.Bu cihazın o da kaliteliyse işe yarama olasılığı 10da 1.Ben çok iyi bir diyetisyen gözetiminde bu cihaza girdim.Tamam belki benim gibi aşırı yağlı bir insanda bazı kısımlarda çok azda olsa işe yarıyor gibi görünsede daha sonra bu yağların geri dönme olasılığı var.Mühendis eşim kafaya taktığı için bu cihazları araştırdı.Evet sulu dedikleri modeller uzun uğraşlardan sonra yağ kütlelerini parçalayabiliyor ama diyetsiz sporsuz değil tabikide ve çok pahalı.Öyle kuru kavitasyonla uzakdoğu ülkelerinden 3-4bin dolarlara getirtilen cihazlarla değil tabikide.Arkadaşlar Allah aşkına akıl var mantık var yav.Kavitasyon gerçekten bu kadar inceltse ve bi daha yağları aldırmasa dünyada o kadar insan bu cihaza girmezmi.Ne gereği var aylarca spor yapmanın koşmanın.O kadar zengin insan salak bi tek biz akıllıyız.Ben sonuna kadar gittim ama yok.Faydası yok.Hala rejime devam.Oturun evde alın o paraya koşu bantı ve kosun.Sakın bu yalanlara inanmayın.1100 lirada para verdim.Yazık günah.Gitmeyi düşünen herkes inşallah okur bunu ve gözü açılır.Ne yani zayıflayamıyorsam İNSANdamı değilim haksızmıyım aslanaslan.

ikinci başlık aynı makine üzerindeydi..burada marka ismi verilebiliyormu bilmediğim için bende yazmadım.

ikinci başlık aynı makine üzerindeydi..burada marka ismi verilebiliyormu bilmediğim için bende yazmadım.

Merkez adı verme ama makinenin adını yazabilirsin, Eximia iyi bir makinedir geri kalanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...Eğer başlık aynı makine üzerinde ise ve sende o hisleri yarattıysa makinede problem var demektir...

Arkadaşlar aslında herkes gittiği merkezin, bölge ve seans sürelerinin kullanılan aletin ve memnun olup olmadığını yazsa hiç değilse daha sonra aynı merkezlere gidebilecek insanlar için faydalı olabilir o merkezler içinde göz dağı olur ama tabii bunu ekstra yorum katmadan, kötüleme yapmadan işe yaradı veya yaramadı şeklinde yapmak lazım...Bu gün yine forumdan bir arkadaş özel mesaj yazmış 8 seans uygulandı kalça-popo-basen için seansların toplam süresi 25 dakikaydı işe yaramadı diye Bu iş iyice popülerleşmiş anlaşılan...

geçmiş olsun canım keşke iyice bir araştırsaydın fırsat çeki aldım bu sitelerde ordan başlıcam ama bu kadar olumsuz yorum görünce iade etsemmi diye düşünüyorum
sana tavsiyem evde egzersiz yap kipadan ben bilgisayarlı step aleti aldım olduğun yerde sessiz yürüyüş yapıyosun 49,90 tlye düşmüş yaparım dersen bir bak birde diyet yapıcaksın sıkı bir şekilde ben de senin gibiyim ne yapsam veremiyorum lahana çorbası haricinde bende tekrar başladım benden çok yiyen arkadaşlarım benden zayıf sorun metabolizma hızında bence :)kolay gelsin

Kızlar bu arada selülit işini öğrendim, kavitasyon yalnızca bacakların akasına uygulanıyormuş çünkü daha evvel ön bacakta yapılan uygulamalarda alet kasların içerisindeki suyun da çekilmesine sebep olduğu için ağrı, morarma ve hassasiyet kaybına sepep oluyormuş, eh bir çok insanın selült sorunu daha çok bacakların arkasında değil önünde olduğuna göre kavitasyon selülit tedavisi için uygun bir alternatif değil gibi görünüyor, bu iş için gitmeyin...

Son düzenleme:

Vallahi bu fırsat kuponlarından bu güne kadar pek memnun olanını duymadık, inşallah hizmetleri iyidir, eğer memnun kalmazsan kuponu aldığın yere şikayet edeceğini söyle bir silkelensinler... Stepper mı aldın step aleti mi? hep yazdığım gibi bu kilolar bir günde alınmadığına göre 1 gündede verilemez zaten, kilo alınmasının sebebi yaktığından daha çok kalori almak veya insülin dengesizliğidir bu yüzden uzun vadede sıkı ve bıktırıcı bir diyet yerine beslenme alışkanlıklarınıı değiştirip spor ile desteklemek diyelim ki 8 ayda 15 kilo vermek çok daha mantıklıdır bu sayede kilolar geri alınmaz...

Tamam anlıyorum ama neden kilo meselesini bu kadar takıyorsunuz, bu dünyanın sonu değilki önce kafada zayıflayacağım inceleceğim fikrini çıkartıp zaten zayıfım inceyim ideal kilomdayım fikrini sokun lütfen...İster inanın ister inanmayın eğer kilo vermeyi gözünüzde büyütmez nasıl olacak nasıl edeceğim diye düşünmezseniz zaten zayıflayacaksınız yahu...Çekim yasası arkadaşlar, beklenti içerisine girmeyin zaten sahip olduğunuzu düşünün mesela gidip şu anki bedeninizden 2 beden küçük bir etek bluz alın kendinize, kşam yatarken ve sabah kalktığınızda kendinizi o ideal bedene sahip olarak imgeleyin, hatta bunun için bir defter yapın kendinize, beğendiğiniz elbiseleri, imrendiğiniz vucut tiplerinin resimlerini kesin bu deftere yapıştırın, evet biraz komik gibi görünüyor göze ama kızların kafasını kesip kendi kafanızı yapıştırın...Beyin sürekli o imgeleri gördüğünde, sürekli ben zayıfım inceyim mesajını algıladığında bakın neler oluyor...önce kafanızı değiştirin, diyet konusundada zayıflamak için bu kadar yemek zorundayım demek yerine, sağlıklı olmaya devam etmek için bunları yiyorum fikrini yerleştirin azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz...Kısaca beklentiye girmeyin, şu kadar yiyeyim bu kadar kilo vereyim diye düşünmeyin kilonu 70 olmak istediğinz kilo 50 olabilir ama ben 70 kiloyum ve 50 ye inmek istiyorum değil ben zaten 50 kiloyum diyeceksiniz...Diğer bir şeyde kendinizi güzel hissetmek, ben güzelim, dünyadaki hiç bir kadın benden güzel değil diye düşünün bu kadar basit, önemli olan kalem kaşlarınız ceylan gözleriniz veya kalçalarınız değil, siz kendinizi öyle hissederseniz çevreyede o mesajı verirsiniz...İster zayıf olun ister şişman önemli olan özgüvendir, nice incecik güzelim kızlar var ama hiç albenileri havaları yok çünkü özgüvenleri eksik, ama nice dünya çirkini kadınlar var öyle bir özgüven sahibiler ki etraflarındaki herkesi güzel olduklarına inandırmışlar yaydıkları elektirk ile, güzellik görecelilikten öte sizin kendinizi nasıl gördüğünüzle alakalı, kafanızı değiştirin dünyanız değişsin...
öptüm sizi...bu arada kavitasyon konusunda bu artık son mesajım gereken tüm bilgileri sizlere aktardım bunun dışında ekleyebileceğim bir şey yok...

Benim kızkardedeşimdede kilo sorunu var hatta karaciğerinde yağlanma sorunu var yaşıda çok genc bizde sitelerin adını burdan vermek doğrumu bilmiyorum şehirfırsatları,groupfoni,grupanya sitelerini takip ediyoruz kendisine birlikte alalım.com dan 5 er seans Kavitasyon+pressoterapoi+sıkılaştırıcı selülit giderici masaj +yüz liftingi sadece 55 tl ye aldık ama şubat 3 de başlıyacak en azından işe yarayıp yaramadığını görürüz diye 1500 lişra verip bir işe yaramadığını görmektense değil mi ...
Sonuç alırsak yazarım burdan ...

Karaciğerinde yağlanma varsa bu yöntem kardeşinize göre değil sıvılaşan yağ eğer yakılmazsa karaciğerde daha fazla yağlanmaya sebep olabilir, yaptırmanızı tavsiye etmem...Kardeşinizin düzenli spor yaparak çok yavaş bir biçimde kilo vermesi gerek...Kardeşinizde şeker hastalığı veya hepatit var mı?

Son düzenleme:

Stepper aldım sanırım adı bilgisayarlı step aleti işte resim bulamadım ekleyim :) adımlarını gösteriyor :)
Ben 6 ay düzenli spor salonuna gittim zaten düzgün bir beslenme şeklim var sporla istediğim kiloya inerim dedim sonuç 1 ay sıkı rejim 6 ay spor sadece 1-2 kg verip sıkılaştım ama kilo veremedim nasıl bir bünye bendeki bilmiyorum çok kolay kilo alıp çok zor kilo veriyorum :)
bakalım şu fırsattan ne görücem bende şubata randevum var hala düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi

Vallahi tatlım sen açık isim vermeden burda şehir ve bölgeyi paylaş, eğer oraya giden bir üye varsa sana memnun olup olmadığını söyler zaten :) Birde forumda henüz 3-5 mesajı olan üyeleri dikkate alma ...forumun egzersiz bölümüne bak stepper için, kızlar koalisyonu kuruldu birlikte çalışıyoruz, bizim evden zaten 3 kişi, 2 arkadaşımız daha var sende katıl...bu arada kas yağdan daha ağırdır o yüzden

Son düzenleme:

bir ara araştırmıştım bu aleti uygun fiyata bulursam alayım diyordum denk geldi :))) evde koşu bandımda var taşınma telaşından sonra düzene koymayı planlıyorum :)inşallah işe yarar bir bakayım bu aleti kullanan var mı?

Koşu bandı ile genel sağlık, stepper ile kalça-basen-bacak diyorum sana :))) İyi bir seçim olmuş...Dediğim gibi bendede var stepper ama tembelliğimden pek başlayamadım onun yerine powerplate'imsi egzersiz aletimle çalışıyorum yeterince canıma okuyor haha :)

stepper ile ilgili konuları buldum paylaşım az olmuş sen iyi alışveriş yapmışın spor aletinden :) onla çalışıyosan sorun yok bende bir heves stepper ile takılıyorum akşamları inşallah işe yarar nisana düğün yapcaz zaten sorun kalça basen bacakta inşallah işe yarıcak :)

Son düzenleme:

Forumda daha evvel açılan konulara ve benim kendi çevremin deneyimine göre işe yarıyormuş diye bir rivayet var ama daha tecrübe edemedim...Sus hiç sorma, inşallah bir kaç ay içinde birde koşu bandı düşünüyorum, koşu bütün sporların anasıdır :)

OF OF OF bu kadar uğraşcağına git yağlarını aldır aynı paraya gelicek inan koşu bandı kullanılmıyor ben çok zorladım kendimi dizlerime baskı yapınca bıraktım kullanamıyorum şimdi baya ara verdim düzenli yormadan kullanayım diyorum birde stepper ile işi çözücem bu arada diyette yapıom biraz moral olur bana :O:96:

Dizlerini ısıtmadan çalışma, birde manyetik dizlikler var onlardan edin, ağrı sızı olmuyor :) hep yazdım eski sporcuyum, sporu bırakma sebebim menisküs ama koşu bandı kullanabiliyorum buna rağmen yeterki ısıtmayı bil yoksa ciddi ciddi sakatlanırsın...Kız benim yağım yok ki neyimi aldırayım çöp şiş gibi kıçsız bir şeyim :) benim olayım sporla kas şişirip biraz iricene görünmek, ha alttaki çizelgeye ve dukan diyeti konusuna bakarsan ordaki yorumlar sevgili kardeşcağızıma ait, hatun 1.78 kilosu 52ydi buna rağmen rejime başladı ya sabır, işte delilik çeşit çeşit tek çeşit olsa tedavisi olurdu :)

işte bilinçizliğimin cezasını çektim neyseki doktora gittim bişi çıkmadı :) zayıflıcam die nasıl bir hırsla yaptıysam hehe :) 1.78e 52 mi ben 1.68im 52 olsam ölür biterim onu düşünemedim bi annn allahım öl duruma düşürme beni zaten veremiom 69 kiloyum 60 olup spor yapsam yeter çok şeyde gözüm yok 38 beden bana yetiooo önemli olan korumak heheh çöpşiş haa çok güldüm ya niye yoruon kendini bu kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…