- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.637
- 823
izmir de ,çok da ilgili bir merkezde ,15 seanstır haftada 2 gün ,işten koşa koşa gelip çocuğu emanet edip-ki benim için çok zor-kavitasyona gidiyorum. size yetmeyecek diyip 10 seans daha verdiler ben de aldım.artık bundan o kadar umutluydum ki....ama bu da olmadı...hiç bana kalori demesinler..günde 1300 kalori alıyorum,3 litre hem de karbonatlı su içiyorum ama sadece 1 cm incelme oldu. bir gün yiyeyim dedim ama midem kabul etmedi.su içmeyeyim dedim dilim damağım kurudu....hem ben 1500 lira verdim.
halinize şükredin olmuyorsa olmuyor ömrümce uğraşmak istemiyorum artık.... bıktım..yoruldum...biri yapıyor oluyor ben yapıyorum olmuyor
gen mühendisleri şişmanlık genimi alsınlar da bu dert bitsin artık.arkadaşım ne bulursa yemek yiyiyor 36 beden?ben ?
artık bırakıyorum ne olursa olsun şişmansam insan değil miyim?
izmir de ,çok da ilgili bir merkezde ,15 seanstır haftada 2 gün ,işten koşa koşa gelip çocuğu emanet edip-ki benim için çok zor-kavitasyona gidiyorum. size yetmeyecek diyip 10 seans daha verdiler ben de aldım.artık bundan o kadar umutluydum ki....ama bu da olmadı...hiç bana kalori demesinler..günde 1300 kalori alıyorum,3 litre hem de karbonatlı su içiyorum ama sadece 1 cm incelme oldu. bir gün yiyeyim dedim ama midem kabul etmedi.su içmeyeyim dedim dilim damağım kurudu....hem ben 1500 lira verdim.
halinize şükredin olmuyorsa olmuyor ömrümce uğraşmak istemiyorum artık.... bıktım..yoruldum...biri yapıyor oluyor ben yapıyorum olmuyor
gen mühendisleri şişmanlık genimi alsınlar da bu dert bitsin artık.arkadaşım ne bulursa yemek yiyiyor 36 beden?ben ?
Canım kullandıkları alet birinci başlık yağların kopmasını sağlayan ve su ile yağı ayrıştıran başlık, diğeri ise kopan yağ hücresini patlatıp sıvılaştıran başlık ama bir problem var, o ikinci başlığın hiç bir şekilde ısı ve batma hissi vermemesi gerek hatta 2. başlık hiiç ses çıkartmaz.Çok merak ettim nasıl bir makineymiş, bahsettiğin şey aslında radyofrekansa benziyor, radyofrekansta ısı ve batma hissi bulunur bu da vucudu toparlayan iyi bir yöntemdir ama aynı makinede hem kavitasyon hem radyofrekans olma ihtimali olduğunu sanmıyorum bu yüzden 2. başlıkta problem olduğunu söyleyebilirim...Birde aslında burada sonuç alanlar ve alamayanlar kullanılan aletin markasını yazabilse neyin işe yarayıp neyin yaramadığının istatistiği ortaya çıkacak...
ikinci başlık aynı makine üzerindeydi..burada marka ismi verilebiliyormu bilmediğim için bende yazmadım.
geçmiş olsun canım keşke iyice bir araştırsaydın fırsat çeki aldım bu sitelerde ordan başlıcam ama bu kadar olumsuz yorum görünce iade etsemmi diye düşünüyorum
sana tavsiyem evde egzersiz yap kipadan ben bilgisayarlı step aleti aldım olduğun yerde sessiz yürüyüş yapıyosun 49,90 tlye düşmüş yaparım dersen bir bak birde diyet yapıcaksın sıkı bir şekilde ben de senin gibiyim ne yapsam veremiyorum lahana çorbası haricinde bende tekrar başladım benden çok yiyen arkadaşlarım benden zayıf sorun metabolizma hızında bence :)kolay gelsin
Saygıdeğer arkadaşım aslanaslan.Ben kavitasyon denen dolandırıcılık içine düşmeden önce burayı çok okudum ama ne yazıkki o zamanlar tecrübeli fazla kişi yokdu.Birde çok dikkat edin sanki kavitasyona gitmiş gibi çok olumlu yorum yapan fakat aslında kavitasyon merkezinde çalıştığını tahmin ettiğim bazı insanlarda var.Habire 3 seans gittim 3 beden inceldim ve artık gerek görmediğim için yarım bıraktım çok memnunum diyen kişiler var.Bunlara kesinlikle inanmasınlar.Bu cihazın o da kaliteliyse işe yarama olasılığı 10da 1.Ben çok iyi bir diyetisyen gözetiminde bu cihaza girdim.Tamam belki benim gibi aşırı yağlı bir insanda bazı kısımlarda çok azda olsa işe yarıyor gibi görünsede daha sonra bu yağların geri dönme olasılığı var.Mühendis eşim kafaya taktığı için bu cihazları araştırdı.Evet sulu dedikleri modeller uzun uğraşlardan sonra yağ kütlelerini parçalayabiliyor ama diyetsiz sporsuz değil tabikide ve çok pahalı.Öyle kuru kavitasyonla uzakdoğu ülkelerinden 3-4bin dolarlara getirtilen cihazlarla değil tabikide.Arkadaşlar Allah aşkına akıl var mantık var yav.Kavitasyon gerçekten bu kadar inceltse ve bi daha yağları aldırmasa dünyada o kadar insan bu cihaza girmezmi.Ne gereği var aylarca spor yapmanın koşmanın.O kadar zengin insan salak bi tek biz akıllıyız.Ben sonuna kadar gittim ama yok.Faydası yok.Hala rejime devam.Oturun evde alın o paraya koşu bantı ve kosun.Sakın bu yalanlara inanmayın.1100 lirada para verdim.Yazık günah.Gitmeyi düşünen herkes inşallah okur bunu ve gözü açılır.Ne yani zayıflayamıyorsam İNSANdamı değilim haksızmıyım aslanaslan.
merhaba arjkadaşlar, bende kaviyasyon yaptırmayı düşünüyorum. aslında mezoterapi için görüşmeye gittiğim yer bana kavitasyonu önerdi. ama kadınlar kulübündeki yorumları okumadan kesin karar vermek istemedim. bu konuda çok iddalılar ama insanın görmeden inanası gelmiyor. ben zaten şuan diyetisyene gidyrm kavitsyonu sadece diyetimi destekleyip sıkılaşmak için istyrm. fiyat olarak 6 seansı 1.500 tl yanında pasif jimnastikte varmış ama onun kaç seans olduğunu bilmyrm sanırım buda 6 seans buarada bu ücret sadece kalça bölgesi için, diğer yorumları okuyunca fiyat yüksek geldi bana
Benim kızkardedeşimdede kilo sorunu var hatta karaciğerinde yağlanma sorunu var yaşıda çok genc bizde sitelerin adını burdan vermek doğrumu bilmiyorum şehirfırsatları,groupfoni,grupanya sitelerini takip ediyoruz kendisine birlikte alalım.com dan 5 er seans Kavitasyon+pressoterapoi+sıkılaştırıcı selülit giderici masaj +yüz liftingi sadece 55 tl ye aldık ama şubat 3 de başlıyacak en azından işe yarayıp yaramadığını görürüz diye 1500 lişra verip bir işe yaramadığını görmektense değil mi ...
Sonuç alırsak yazarım burdan ...
Vallahi bu fırsat kuponlarından bu güne kadar pek memnun olanını duymadık, inşallah hizmetleri iyidir, eğer memnun kalmazsan kuponu aldığın yere şikayet edeceğini söyle bir silkelensinler... Stepper mı aldın step aleti mi? hep yazdığım gibi bu kilolar bir günde alınmadığına göre 1 gündede verilemez zaten, kilo alınmasının sebebi yaktığından daha çok kalori almak veya insülin dengesizliğidir bu yüzden uzun vadede sıkı ve bıktırıcı bir diyet yerine beslenme alışkanlıklarınıı değiştirip spor ile desteklemek diyelim ki 8 ayda 15 kilo vermek çok daha mantıklıdır bu sayede kilolar geri alınmaz...
Stepper aldım sanırım adı bilgisayarlı step aleti işte resim bulamadım ekleyim :) adımlarını gösteriyor :)
Ben 6 ay düzenli spor salonuna gittim zaten düzgün bir beslenme şeklim var sporla istediğim kiloya inerim dedim sonuç 1 ay sıkı rejim 6 ay spor sadece 1-2 kg verip sıkılaştım ama kilo veremedim nasıl bir bünye bendeki bilmiyorum çok kolay kilo alıp çok zor kilo veriyorum :)
bakalım şu fırsattan ne görücem bende şubata randevum var hala düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi
Vallahi tatlım sen açık isim vermeden burda şehir ve bölgeyi paylaş, eğer oraya giden bir üye varsa sana memnun olup olmadığını söyler zaten :) Birde forumda henüz 3-5 mesajı olan üyeleri dikkate alma ...forumun egzersiz bölümüne bak stepper için, kızlar koalisyonu kuruldu birlikte çalışıyoruz, bizim evden zaten 3 kişi, 2 arkadaşımız daha var sende katıl...bu arada kas yağdan daha ağırdır o yüzden
bir ara araştırmıştım bu aleti uygun fiyata bulursam alayım diyordum denk geldi :))) evde koşu bandımda var taşınma telaşından sonra düzene koymayı planlıyorum :)inşallah işe yarar bir bakayım bu aleti kullanan var mı?
Koşu bandı ile genel sağlık, stepper ile kalça-basen-bacak diyorum sana :))) İyi bir seçim olmuş...Dediğim gibi bendede var stepper ama tembelliğimden pek başlayamadım onun yerine powerplate'imsi egzersiz aletimle çalışıyorum yeterince canıma okuyor haha :)
stepper ile ilgili konuları buldum paylaşım az olmuş sen iyi alışveriş yapmışın spor aletinden :) onla çalışıyosan sorun yok bende bir heves stepper ile takılıyorum akşamları inşallah işe yarar nisana düğün yapcazzaten sorun kalça basen bacakta inşallah işe yarıcak :)
Forumda daha evvel açılan konulara ve benim kendi çevremin deneyimine göre işe yarıyormuş diye bir rivayet var ama daha tecrübe edemedim...Sus hiç sorma, inşallah bir kaç ay içinde birde koşu bandı düşünüyorum, koşu bütün sporların anasıdır :)
OF OF OF bu kadar uğraşcağına git yağlarını aldır aynı paraya gelicek inan koşu bandı kullanılmıyor ben çok zorladım kendimi dizlerime baskı yapınca bıraktım kullanamıyorum şimdi baya ara verdim düzenli yormadan kullanayım diyorum birde stepper ile işi çözücem bu arada diyette yapıom biraz moral olur bana :O:96:
Dizlerini ısıtmadan çalışma, birde manyetik dizlikler var onlardan edin, ağrı sızı olmuyor :) hep yazdım eski sporcuyum, sporu bırakma sebebim menisküs ama koşu bandı kullanabiliyorum buna rağmen yeterki ısıtmayı bil yoksa ciddi ciddi sakatlanırsın...Kız benim yağım yok ki neyimi aldırayım çöp şiş gibi kıçsız bir şeyim :) benim olayım sporla kas şişirip biraz iricene görünmek, ha alttaki çizelgeye ve dukan diyeti konusuna bakarsan ordaki yorumlar sevgili kardeşcağızıma ait, hatun 1.78 kilosu 52ydi buna rağmen rejime başladı ya sabır, işte delilik çeşit çeşit tek çeşit olsa tedavisi olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?