Kavitasyon yaptıran var mı?

Dr.Serpil Hanım ben İstanbul dışında yaşıyorum ancak bulunduğum şehirde bu dediğiniz uygulamaların hiç birini yapan bir merkez yok zorda olsa Eskişehir'e ulaşabileceğim oradada kavitasyon+lenf drenaj+ powerplate dediler benim kilo fazlam çok ve bölgesel olarak korkunç durumdayım sizce bu uygulama işe yarar mı önerirmisiniz birde sulu kavitasyon daha iyi şeklinde bir iki yorum okudum bu nedir doğrumudur vakit ayırabilirseniz sevinirim teşekkürler

Bölgesel yağlanmanızın oldukça fazla olduğunu belirtmişsiniz. Ancak bu göreceli fazlalığı hekimsel olarak değerlendirmek gerekir. Yani bir vücut analizi ya da en azından vücut kitle endeksinizin bilinmesi gerekir. Bu sayede tedavinin medikal olarak mı ya da farklı bir yöntemle mi çözülmesi gerektiğine karar verilebilir. Beslenme konusunda diyetisyen görüşmeleri, spor, cerrahi yöntemler gibi...

İlginiz için teşekkürler.
Bi sorum daha olacaktı size;hipertansiyonu olan kişiler için kavitasyon vb uygulamalar sakıncalımıdır?
Saygılar,

Serpil Hanım ;
Kavitasyondan sonra vakum tedavisi yani lenf drenaj dediğiniz işlem nasıl uygulanıyor ?

Vakum terapi farklı cihazlarla uygulanabilen kavitasyon sonrası bir işlemdir. Cihazlarda bulunması gereken en büyük özelliği etkinlik ve konfordur. Tedavinin amacına uygun bir başlık seçilerek vücutta yumuşak işlemler gerçekleştirilir. Başlıklarında tercihen döner bilyeler olan bir cihazla vücudunuzdaki lenf nodları vakum ile uyarılır. Böylelikle lenf yollarında drenaj sağlanır. Son derece konforlu, ağrısız ve hatta masaj etkisi olan rahatlatıcı bir uygulamadır.

Serpil hanım benim de aklımı karıştıran bir konu var
ben 4 ay önce karın bölgemden ameliyat oldum
doktorum mezo yada kavitasyon yaptırabilrsin sorun olmaz diyor
bir kaç merkezle görüştüm kimisi sorun yok diyor kimiside olmaz en az 6 ay diyor

Size doğru biçimde cevap verebilmem için ne operasyonu geçirdiğinizi bilmem gerekir. Bunu belirtirseniz daha iyi şekilde yardımcı olabilirim.

Merhaba Serpil Hanım

Benim ne basenim ne de karnım var. Ancak çok korkunç görünen devasa simitlerim var
Sizce kavitasyon bu simitlerde işe yarar mı?

Merhaba Serpil Hanım

Benim ne basenim ne de karnım var. Ancak çok korkunç görünen devasa simitlerim var
Sizce kavitasyon bu simitlerde işe yarar mı?

Online olduğum için Serpil Hanım'dan önce ben cevap veriyorum...Evet kavitasyon simit bölgesinde iyi sonuç veren bir uygulama ama bununla birlikte o bölgeye yönelik egzersizde yapmanız çok daha iyi sonuç almanızı sağlar...

Merhaba

Bende kavitasyon yaptıracağım. Bu hafta içi ilk seansıma başlıyacağım.
Yazdıklarınızın çoğunu okudum ama okuyamadıklarımda olmuştur.
Spor ve diyet yapıyorum.

Kavitasyondan sonra lenf drenaj gibi bir yöntem şartmı? Kavitasyondan sonra hızlı tempolu bir şekilde yürüyüş ve egzersiz yapacağım.

Bende sizlere sonuçlarımı yazabilirim.

Lenf drenaj gibi bir yöntem serbest halde dolaşan yağın vucuttan uzaklaştırmaya hazır hale getirilmesi için şart tatlım.sporla yağın bir kısmını yakarsın lenf drenaj ile de boşaltım yolu ile yağların bir kısmını atmayı sağlarsın...

dr hanıma benimde bir sorum var benimde kilolarım var maalesef ama diyet için pek istekli değilim heveslenemiyorum hiç işe yaramayacak gibi geliyor önce kiloda bir kıpırdanmalar olsun istiyorum.bu yüzden karboksiterapiyi önerdiler çünkü kavitasyonun diyeti ağır yapamazsın dediler ama karboksinin yanında başka hiçbir uygulaa yok sizce benim azda olsa sonuç almam ve isteklenmem mümkünmü 13 seans için 500 tl istediler bana çok gibi geldi cevabınız için şimdiden teşekkürler

arkadaşlar 500 tl havaya uctu 2 kg verdim oda yaptığım diyet ve yürüyüşler sayesinde..o kadar morelim bozuk ki..başta gittiğimde kesin 4 seans sonucunda 5 kg vercen dediler..yanında yuruyus+bol su+ve ac kalınacak bir diyet .zaten insan bunları yaptımı verir istediği kiloları..eee 4 seansa bitti dedim ben de tık yokk..neymiş diyeti bozmuşum neymiş az su içmişim...hep bir gerekçeleri vardır mutlaka..yalancılar..tamamen ticeret..belkide heryer böyle değildir..ama bu yer resmen beni kandırdı..ve ben resmen ac kaldım..sonucuda 2 kg..kavitasyona bağlamadım yanii..

arkadaşlar, kız kardeşimin göbeğinde ciddi yağlanma var ve çok yumuşak. kilosu normal sayılır ama basen ve göbek sorunu var. temmuz gibi hamile kalmayı istiyor. kavitasyon düşünüyor ama doğumdan sonra mı önce mi yaptıracağına karar veremiyor. hamile kalmadan önce yaptırsa kavitasyonu nasıl olur sizce? 15 seans yeter demiş görüştüğü yer.

ben daha önce de söyledim.. ama bazı arkadaşlar tepki gösterdi(!) tüm bunlar yapıldığında zaten zayıflıyor ve İNCELİYORUZ. ben hiç bir etkisi yok demiyorum ama bahsedildiği kadar olduğuna da inanmıyorum. boşuna verilen 400 tl benim için...

Kavitasyonun diyetinin ağır olduğunu kim söyledi allah aşkına? yapmanız gereken biraz karbonhidrat ve yağı azaltıp daha fazla protein tüketmek olacak aç kalmanıza bile gerek yok günde 2-2.5 litre su içtiğinizde zaten otomatikman zayıflamaya başlıyorsunuz. Yediklerine dikkat etmediğin sürecede ister kavitasyon olsun ister karboksiterapi olsun sadece su kaybedersin ve seansları bıraktığın an geriye alırsın...Bence biraz heveslensen iyi olur diyetsiz hiç bir yöntem işe yaramaz...

Tabii ki tepki göstereceğiz çünkü işin mantığını hala anlayamamışsınız KAVİTASYON ZAYIFLATMAZ! KAVİTASYON KİLO VERDİRMEZ! VERILEN KİLONUN SEBEBİ DİYET VE SPOR YAPMANIZ! Kavitasyon sadece bölgesel inceltir hepsi bu, bölgesel olarak incelmenizde rejimsiz ve sporsuz kilo kaybedeceğiniz manasına gelmez.Zaten akıl var mantık var, pasif bir alet nasıl kalori yakıp sizi zayıflatabilir ki!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…