Kavitasyon yaptıran var mı?

Canım, gerçekte kavitasyonda ağır bir diyet olmaz zaten hiç bir pasif alet için ağır diyet olmaz çünkü vucut alışık olmadığı bir diyete başladığında belki kilo verir ama daha sonrasında normal yaşantıya döndüğünüz ilk an verdiği kilodan fazlasını stok yapar...Cm bazında incelme oldu mu? hangi bölgene yaptırdın ve kaç dakika uyguladılar? verdiin kilo zaten kavitasyondan değil rejimden ötürü, insanlara bunu anlatmaya çalışıyoruz ama hala ısrarla kavitasyonun zayıflamaya yaradığını sanıyorlar! yahu bırakın güzellik merkezlerinin kavitasyon zayıflatır dediğine, hayır efendim kavitasyon zayıflatmaz sadece bölgesel olarak inceltir zayıflamak için spor ve diyet yapacaksınız!

canım sadece göbeğime 4 seans kavitasyon+4 seans lefn dranaj+8 pasif girdim..kavitasyon 1 saatti..benim sinirlendiğim kadına bakın ben şimdi kaç kg vercem kesin 65 olcan ve incelcen..bakın ona göre 500 tl vercem dedim..kesin dedi..spor yuruyus diyet uyguladım..inanın popom bacaklar gitti..karnıma uygullattığım kavitasyondan sonra göbeğimde inmeden gram yok..verdiğim 2 kg diyet ve spordan ötürü oldu..gelelim sonuca şimdi yuzume bile bakmıyorlar..neymiş sen diyeti kesin bozmuşundur o yuzden olmadı...ay şu insanlar...arkadaşlar paranız bolsa verin hava parası..amacım benim durumuma düşmeyin..satış mükemmel..sonuç tınnnn...

arkadaşlar merhaba, ben de yeni üye oldum, istanbul levent e yakın kavitasyon için önerebileceğiniz bir yer var mı, bir de selülitlere iyi geliyor mu benim asıl sorunum selülit çünkü

sakın aksatmayın

merhaba,

doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak, daha doğrusu bir yandan diyet yaparken daha hızlı forma girebilmek için aile dostumuz olan bir estetik cerrahına danıştım. yeni çalışmaya başladığım için liposuction yaptırmak için vaktim olmadığından ona alternatif olarak ne yapabileceğimi danıştım. Kendisi bana kavitasyonu önerdi, hatta kendi tanıdığı bir yere yönlendirdi.

O da seanslar sırasında bol su içmemi, yağı ve karbonhidratı azaltmamı ve protein ağırlıklı beslenmemi söyledi. Sporun şart olmadığını ama yapmanın metodun etkisini doğal olarak arttıracağını söyledi. Bir de seansları asla aksatmamam gerektiğini, atladığım takdirde yine başa döneceğimi söyledi.

Şişli'de çok düzgün bir yerde yaptırdım, seansların başında da gidişattan memnundum ancak korktuğum başıma geldi. İşin yoğunluğundan seansları aksattım! Hatta seanslarımı tamamlayamadım.

Söyleyeceğim şu ki, doğru uygulanırsa etkili bir yöntem ama her şeyde olduğu gibi süreklilik şart!!!

sayın kılıçbalığı sizin karşınızda cahil bir insan yok!! ben gıda mühendisiyim emin olun beslenmeyle, diyetle ilgili şeyleri sizden çok daha iyi bilirim!! madem bu kadar iyide 1 Allahın kulu nie yok, seanslarımı btirdm ve gerçekten inceldim diyen?? 1 kişi dahi mi yok yani bu KOLAY(!) diyeti yapan?
sizi de anlıyorum yöntemi pazarlamak zor tabi!! ama üslubunuza dikkat edin!

kavitasyon 8 seans yapılır sonra sında lenf veya radyo firekans yapılmalıdır ikisi bir paket içindedir ayrı olamaz.bu işi 12 yıldır yapıyorum bursada nilüfer de

xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
zayıflatır diye bir iddaa yokmuş zaten, kavitasyon bana selülit konusunda mantıklı geldi..yağların yakılıp serbest bırakılıp boşaltım yoluyla atılım yapılması mantıklı..
kavitasyon+lenf drenaja gidip selülitlerimden kurtuldum diyen var mı ben onu merak ediyorum..

Son düzenleme:
doğru dürüst kimse sonuna kadar gidemiyor sonuçta kimse bir hakta idda edemiyor bu en çok güzellik merkezlerine yarıyor:)yarım gidilen her seans para verip incelemeden gidenler burada yalnızca inceldim diyen tek kişi çıktı okadar . sırf burda kaç kişi başladı. bir kaç seansta vazgeçiliyor aslında o paraya eve bir koşu bandı al hergün dizi seyrederken yürü carolıne hürreme kızzarken bakarsın 1 saat olmuş :)))

Ah be güzelim resmen pazarlama hilesi yapmışlar işte, üstelik göbek bölgesine 1 saat kavitasyon yapmak ne demek yahu,bu o kadar fazla ki! Ben anladım durumu 1 saat yapıyorlar çünkü alet tırışka elalem alışverişte görsün diye yapmış sözde Yürüyüşle sporla dediğim gibi zaten olması gerektiği gibi zayıflamışsın ama profesyonel bir yer olsaydı göbişinde küçülecekti, terbiyesiz insanlar bunlar...işte kastettiğim bunlar, böyle ciddiyetsiz yerler yüzünden işini gerçekten iyi yapan merkezlerde zan altında kalıyor yazık...

Merhabalar...Ben bu kavitasyonu televizyonda doktorlarda duydum.Sonra okulda öğretmen arkadaşım çok iyiymiş gidelim mi diye sordu aaa eve geldim mailimde bir indirim sitesinden lüx bir güzellik merkezinin indirim kuponları gelmiş.Dedim heralde bu bana kainatın bir mesajı :))

Neyse çok uzattım.Arkadaşımla aldık kuponları salı günü ilk seansımıza girdim.Bu arada burdan da takipteydim.Arkadaşım regl döneminde olduğu için yaptıramadı.Sırt ve kol bölgesi istiyordu.Ama sırt olmaz dediler.Olur deselerdi çıkacaktık.
Sanırım Serpil hanım sırt olur diyen yerden kaçın demişti.20 dakika yaptılar.Çok igilendiler. Parasını vererek lenf olayını yaptırmak istedim.Ordaki çalışan öğretmeni çok severmiş.Bize boşuna para vermeyin 1 saat yürüyün burdan çıkışta hemen hemen aynı etkiyi görürsünüz dedi .Paramızı harcatmadı.Arada isterseniz girin dedi.Valla artık psikolojik mi yoksa gerçekten mi bilmem sanki 1 seansta bile etki etti gibi geldi.Su içememe sorunumu halledersem bu yöntem işe yarayacak gibi görünüyor.1 seansta fikir yürütmek anlamsız olabilir ya da çok iyi bir pazarlama stratejisinin kurbanı olmuş olabilirim ama moral olarak çok iyi hissediyorum.En azından işe yaramazsa psikoloğa para ödemiş sayıcam kendimi :))

Öncelikle sakin ol çünkü bir gıda mühendisi olarak belki gıdaları biliyor olabilirsin ama bu kilo almana veya bölgesel fazlalıklarının oluşmasını engellemeye yetmemiş olması ve senin bu yüzden kavitasyon başlığını okuyor olman hatta kavitasyon yaptırmış olman sanıyorum diyet ,beslenme, spor hakkındaki farkımızı ortaya koyuyor...Bu güne kadar hiç kilo sorunum olmadı, fazlalığımda hiç yok, kan değerlerim çok normal burdan yola çıkarak size beslenmeyi ve sporu bu kadar iyi bilipte nasıl olabiliyorda fazlalığınız olduğunu açıklamanızı istiyorum buna göre yeniden tartışabiliriz.Sizin anlayacağınız bu iş sizin sandığınız gibi değil, bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz ki bunlardan kurtulma ihtiyacı hissetmişsiniz, buna diğer kızlarda dahil, buna benim annemde dahil! O yüzden bir dahaki sefere bu şekilde agresifleşmek yerine ilk olarak mesleki bilgilerini doğru kullanıp kullanamadığına bakacaksın sonra size burada işin doğrusunu anlatamaya çalışan bir insana yöntem pazarlama kelimesi kullanacaksın! Ben liseden mezun olduktan sonra yalnızca 1 yıl estetisyenlik yaptım ve başka başlıklardada yazdığım gibi çoğu şey bana sahte geldiği için ve sahtekarlıktan para kazanmak istemediğim için devam etmedim bunuda her yerde söylüyorum elbette...Yinede bir kadın olmamdan dolayı elbetteki sektördeki gelişmeleride takip ediyorum ama bu demek değil ki inanmadığım bir şeyi savunayım.evet kavitasyon etkilidir, doğru uygulandığında, doğru diyet ve doğru spor yapıldığında kilo kaybı sağlar ama bunu sağlayan spor ve diyettir kavitasyon değil! kavitasyon sadece incletir o da açığaçıkan yağı yakabiliyorsan...Bana söyler misin, ben anlatmazsam, burada doktor hanım anlatmazsa işin doğrusunu bilmeden daha kaç kişi dünya para verip kazıklanacak? Bunu mu istiyorsun yani, tamam çekilelim siz kendi aranızda toplaşın...Yok öyle yağma, öğreneceksiniz ve burada ben şuyum ben buyum muhabbeti yapmayacaksınız hesap ortada.Son olarak ben bu foruma görebileceğin gibi 2007 den beri üyeyim, az konuya cevap veririm bilmediklerime karışmam beni eskiler tanır bu yüzden bence bir dahaki sefere bir üyeyi ticaretle suçlayacaksan üyelik tarihine bak araştır ona göre mesaj yaz olur mu?

DİP NOT: Aşağıdaki kilo çizelgesi bana değil kızkardeşim Emre'ye aittir zaten bilen bilir :)

Son düzenleme:

Kuzucuk, bizim deli veteriner avukat bozması (kedi forumunda sana yazan profil ortağı kardeşim)kavitasyon için grupanyadan kupon almış benden gizli, kalçasında fazlalık varmış(89 cm) diye gitmiş ama kalça için kabul etmemişler haliyle.sanırım yarın bacakları için gidecek elindeki kuponu harcamak için az biraz selüliti var hareketsizlikten dolayı, eğer işe yararsa yazarım ama mantıksal olarak daha beter bir hale getirebilir üstten mudahale, hani sporla yağları alttan yakmaya başlasa işe yarar ama üstten tedavi çukurları daha fazlada belirginleştirebilir...bu arada Serpil hanım'da yağların drenaj ile atılabileceğini söylüyor bizede zamanında böyle öğrettiler ama bu gün bir uzman drenaj ile sadece vucuttan su uzaklaştırılır yağı uzaklaştırabilmek için yakmak gerekir dedi.Bilemiyorum kafa karıştırıcı bir durum...

Son düzenleme:

Tatlım, ilk seanslarda işe yaradı gibi görünebilir ama gerçekte incelmenin sebebi suyun ayrışması ve bu suyun vucuttan atılması, yani aldatıcı bir durum henüz.2. Seanstan itibaren yağ hücreleri yerinden kopmaya ve likitleşmeye başlayacak ondan sonrasında sana çok iş düşüyor...umarım umduğun sonucu alırsın bu arada hangi bölge için girdiysen spor bölümünden o bölgeyi çalıştıracak ekstra hareketleri araştır ve uygula, daha çabuk sonuç alırsın...tabii ki komple yürüyüş spor vs haricinde...

Bu arada daha önce kavitasyon yaptırıp selülitlerden kurtulan ve sıfır selüliti kalan arkadaşlarımda oldu ama yanında pilates yaptıklarını bilmiyordum,haliylede ben işi kavitasyona bağladım ama işin içine pilates girince işin rengi değişti tabii bu yüzden artık selülit konusunda biraz çekimserim ve mantığıma biraz ters gelmeye başladı selülit konusunda...

birde komik olan şöyle birşeyde var arkadaşım göbeğim dururken bacaklarım kalcalarım o kadar zayıdladı ki..ki bu bölgelerime kavitasyon yapmadım bol yuruyus ve diyetlen gitti..içim yanıyor bir arkadaşımızın dediği gibi keşke kşu bandı alaydım ..500 tl gitti...kendilerini öyle bir satış yaptılar ki bana 5 kg verceksin dediler incelceksin demediler..ve şimdi yuzume bile bakmıyorlar..neymş diyetimi yarım yapmışım..kısa kazıklandım..ama şunuda duydum kimseden duymadım diyetsiz sporsuz ben kavitasyonlan zayıfladım diye..hepsi fiyasko...

izmir de ,çok da ilgili bir merkezde ,15 seanstır haftada 2 gün ,işten koşa koşa gelip çocuğu emanet edip-ki benim için çok zor-kavitasyona gidiyorum. size yetmeyecek diyip 10 seans daha verdiler ben de aldım.artık bundan o kadar umutluydum ki....ama bu da olmadı...hiç bana kalori demesinler..günde 1300 kalori alıyorum,3 litre hem de karbonatlı su içiyorum ama sadece 1 cm incelme oldu. bir gün yiyeyim dedim ama midem kabul etmedi.su içmeyeyim dedim dilim damağım kurudu....hem ben 1500 lira verdim.
halinize şükredin olmuyorsa olmuyor ömrümce uğraşmak istemiyorum artık.... bıktım..yoruldum...biri yapıyor oluyor ben yapıyorum olmuyor
gen mühendisleri şişmanlık genimi alsınlar da bu dert bitsin artık.arkadaşım ne bulursa yemek yiyiyor 36 beden?ben ?
artık bırakıyorum ne olursa olsun şişmansam insan değil miyim?

arkadaşlar forumun hepsini okudum okadar çok kavitasyon yaptıran var ama sonucu yazan doğru dürüst kimse yok arkadaşlar nereerdsiniz......

ben geçtiğimiz hafta cuma günü ilk seansıma girdim.20 dakika normal kavitasyon,20 dakika yine aynı cihazdan diğer kolu alıp ısı,sıcaklık veren ve iğne gibi batmalar hissettiren bir işlem ardından da 10 dakika vakum uygulaması yaptı.işlemi hissettiğim şekilde tanımlıyorum maalesef yaptığı işlem hakkında bilgi vermediği için..kavitasyonu yaptı tamam işleminiz bitti,önümüzdeki hafta şu saatte gelin dediben internetten okuduğum ve edindiğim bilgilere göre diyet listesi,yapılacaklar-yapılmayacaklar listesi bekliyorum ama tık yok.sonra kendim sordum ve sadece yiyin istediğiniz şeyi ama dozunu kaçırmayın normal hayatınızda yediğinizin yarısını yiyebilirsiniz.idrarınızda köpüklenme olabilir dedi sadece telaşlanmayın.birde ölçümünüde beğenmedim ama zaten işlemden sonra otomatikman siz görüp hissedebiliyorsunuz sıkılaştığınızı.ben nisan ayında 74 kiloydum kızım 3 yaşına geldi ama doğumdan sonra kalan kilolarımı hiç atmak için çaba sarfetmedim,zor geldi diyet yapmak.temmuzda ablamın nikahı vardı ve giydiğim hiçbirşeyi kendime yakıştıramadım her defasında ağlayarak döndüm çarşıdan ve en sonunda kilo vermeye karar verdim ve ablamın nikahına kadar 13 kilo verdim.hala 61 kilodayım şu anda koruyorum.sadece yine sezeryan doğumdan kaynaklı sarkmalar ve yağlanmalar var o yüzden kavitasyona başvurma ihtiyacı duydum.ama şunu söyleyim,kavitasyondan donraki gün vucudumda tuhaf şeyler olmaya başladı.sağ karın bölgemde ağrı,o bitiyor sol karın bölgeme geçiyor alt karın bölgeme derken aradım merkezi ve normal olduğunu 2 gün bu şekilde devam edebileceğini söylediler.2.gün yine aynıydı sadece daha da şiddetlendi ağrılar.3.gün yine devam.4.gün belime öyle bir ağrı girdiki 2 gün kendime gelemedim.daha sonra başka bir güzellik uzmanı arkadaşımı aradım ve durumdan bahsettim.kullandıkları cihazın markasını falan sordu.ve hemen bırak dedi,belirtiler hiç normal değil ki zaten baştan diyetini falan sana bildirmemekle baştan tacrübesizliklerini ortaya koymuşlar dedi.ve aradım merkezi bel ağrımdan diğer ağrılarımdan bahsettim,telaşlandılar.sizin normalda sağlık probleminiz varmıydı dediler ki buda baştan yapılması gereken bir çalışma ama şükür ki ben girerken kavitasyona herhangi bir sağlık problemim olmadığını biliyordum.ve bırakmak istediğimi söyledim.başka bir paketle değiştirdik seanslarımı.benim izlenimim ve yaşadığım durum budur..belki de bana yanlış uygulanmış olabilir,yada benim bünyem-vucudum kaldıramamış olabilir.bunuda bilemeyiz.Sevgiyle kalın

Duyamazsında zaten çünkü zayıflatan diyet ve spordur daha öncede yazmıştım...Hiç kimse şu kadar vereceksin bu kadar inceleceksin diye taahhütde bulunamaz yani şunu anlamıyorum netice itibarı ile senin durumunda olan bir çok insan var ve bu merkezler resmen pazarlama taktiği uyguladaıkları gibi birde aslında verdikleri taahütle işin yasal boyuta uzandığının farkında değil mi acaba? Gittiğin yerde diğer müşterilerle aran nasıl, onların durumu nedir bunları öğrenebilirsen ve hepsi seninle aynı durumdaysa neler yapılabileceğini tahmin bile edemezsin nihayetinde maddi olarak sizi zayıflattığı yetmediği gibi manevi olarakta yıpranmanıza sebep oluyor...Yüzüne bakmayan merkeze bu bilgiyi ilet çünkü dediğim gibi tek bir seansta anında 1-5 cm aralığında(yağ oranına göre) bir incelme sağlanır bu anında incelme içinde o sırada rejim vs yapmana gerek yok zaten, senasa girmeden ölçülür diyelim 95 dir seansdan çıkar tekrar ölçersin ve kaç cm inceldiğine bakarsın(yapay incelme) bunu net bir biçimde göremediysen bu adamlarda sorun var demektir.

Canım kullandıkları alet birinci başlık yağların kopmasını sağlayan ve su ile yağı ayrıştıran başlık, diğeri ise kopan yağ hücresini patlatıp sıvılaştıran başlık ama bir problem var, o ikinci başlığın hiç bir şekilde ısı ve batma hissi vermemesi gerek hatta 2. başlık hiiç ses çıkartmaz.Çok merak ettim nasıl bir makineymiş, bahsettiğin şey aslında radyofrekansa benziyor, radyofrekansta ısı ve batma hissi bulunur bu da vucudu toparlayan iyi bir yöntemdir ama aynı makinede hem kavitasyon hem radyofrekans olma ihtimali olduğunu sanmıyorum bu yüzden 2. başlıkta problem olduğunu söyleyebilirim...Birde aslında burada sonuç alanlar ve alamayanlar kullanılan aletin markasını yazabilse neyin işe yarayıp neyin yaramadığının istatistiği ortaya çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…