Makarnalar Kavurma makarna

aaaa ilginç valla güzele benzio..yapan olursa resim ekleisn kıslar görmeden yapamıyorumda tarifleri:)

bende denedim bugün :) et bulyon salça ve pul biberde ilave ettim güzel oldu ama biraz diri oldu sanki onu nasıl ayarlıcam kızlar

vallhi benimde favorimdir makarna salatası yapmıycaksam sürekli böyle yaparım bir arkadaş suyunu sormuştagöz krarı ayarlarsın bikaç denemeden sonra diğer makarnaya kıyas götürmez lezzeti bende yarı margarin yarı sıvı yağ koyarım ve haşlanmış nohut ilave ederim ohh misss
emeğine sağlık cnm

bende denedim bugün :) et bulyon salça ve pul biberde ilave ettim güzel oldu ama biraz diri oldu sanki onu nasıl ayarlıcam kızlar

rose cnm benim elim alışmış artık heralde ölçüsüne. göz kararı yapıyorum. makarnaları güzel kavuruyorum. sonra üstünü biraz geçicek şekilde su ekliyorum tam pişiyo. o yüzden ölçü veremedim. bilmiyorumkismile

afiyet olsun kızlar. ben çok severek yiyorum gerçekten bazen iş yerinde aklıma geliyo zor duruyorum vallahi. genelde ton balığı ile yiyorum ben. çok mu oburum ne kaydirigubbakcemile3

Ben erişteyi bu şekilde yaparım, ev eriştesini tereyağında kavurunca mmm müthiş bir lezzet çıkıyor.
makarnayıda deniycem bir ara, güzel olacağından eminim

ellerine sağlık ,annem birkaç kez yapmıştı ama bana sanki makarna hep süzülerek
yapılan bir şeymiş gibi geldiğinden denememiştim yapıyım en yakın zamanda makarnaya bayılırım

bende makarnayı böyle yapıyorum çok güzel oluyor.
ellerinize sağlık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…