- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi kelebeklikuzu
-
Bende hep kaçırarak yaparım suzme yapmadım daha bı Bursa da kilermi yapıyor bunu şaşırdım herkes bilir bunu bilmez mı yoksa bende bursadayim bu aynı bizim cantik in meselesi gibi yaa nasıl bilmezsiniz cantigi dedim garsona kuTahya da esim bı bursalar biliyo diyince inanamamistim bu da oyle
Biz de kavurma makarnayı çok severiz.Genelde Bursalılar bilir evet,benim anne tarafım da Bursalı :)
Annem etli de yapıyor tarif edeyim çok nefis oluyor mutlaka deneyin derim.Kemikli eti haşlayıp didikleyin.Makarnayı kavurup et suyuyla pişirin.Suyunu biraz fazla koyacaksınız sulu mantı gibi olacak.Serviste makarnanın üstüne etleri koyun üzerine sarımsaklı yoğurt ve kızdırılmış pulbiberli yağ dökün.Çok lezzetli oluyor.
Biz de kavurma makarnayı çok severiz.Genelde Bursalılar bilir evet,benim anne tarafım da Bursalı :)
Annem etli de yapıyor tarif edeyim çok nefis oluyor mutlaka deneyin derim.Kemikli eti haşlayıp didikleyin.Makarnayı kavurup et suyuyla pişirin.Suyunu biraz fazla koyacaksınız sulu mantı gibi olacak.Serviste makarnanın üstüne etleri koyun üzerine sarımsaklı yoğurt ve kızdırılmış pulbiberli yağ dökün.Çok lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?