• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kavuşamıyoruzzz

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
merhaba arkadaşlar.. 20 yaşındayım 3 senelik bir ilşkim var ama ailem erkek arkadaşımı istemiyor konuşmasına kendini tanıtmasına izin vermeden yok diyor.. sebebi ise ailesi.. ailesi bizim evin karşısında oturuyor yeni taşındıklarında çok iyilerdi gidip geliyorlardı fakat son 1 senedir bu durum çok değişti..erkek arkadaşımın anesinin ikinci evliliği ve kocasının içki sorunu var bu yüzden istemiyorr yani ailesi yüzünden... sizce ne yapmalıyım arık böyle gizli olmuyor bana bir çare gösterin lutfenn:43::43::43:

Karşı taraf kaç yaşında okuyor mu,çalışıyor mu,siz okuyor musunuz ya da çalışıyor musunuz.

Ailesi hakkında (alkol dışında )kötü duyumlar veya olaylara mı şahit olmuşlarda soğumuşlar..?

23 yaşında yanı yakında 24 olcak evet çalışıyor ben okumuyorum çalışmıyorum...

yazılan cevapların sağ alt köşesindeki alıntı ile cevapla kısmına tıklayarak alıntı yapabilirsiniz...

ailesi ile yaşamıyor yani işe girdikten sonra ayrı evde kalıyor 4 saat uzaklıkta eğer evlenirsek ayrı kalıcaz maddi durumu çalıştığı için var zaten ailesinin pek fazla yardım etmeyeceğini kendiside bildiği için çabalıyor..

Back
X