- Konu Sahibi jackanapes
Aman canımmm kovalardan uzak duralım![]()
Uzağım zaten............Olabildiğince uzak.....Canım sıkkın bugün,kendimi hiçbir yere sığdıramıyorum.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman canımmm kovalardan uzak duralım![]()
Uzağım zaten............Olabildiğince uzak.....Canım sıkkın bugün,kendimi hiçbir yere sığdıramıyorum.....
İnan merak ediyorum neler olduğunu üzülme demek istiyorum ama sözde olduğunu biliyorum .![]()
Üzülmek denemez belki de buna.O'ndan çok kendime kızıyorum aslında...
Bende öyleydim ilk günlerde. Ama şu an mutluyum yani sanırım offfffffffff![]()
Olsun canım,sanmak ta birşeydir.en azından bir başlangıç....
Galiba öyledir..
Sanarak başlayıp emin olarak sonuca ulaşmak dileği ile.....![]()
O halde emin olarak sonuca ulaşma zamanın geldi :)
heh,hehhh :))yani,umudumuz bu yönde elbette ama uygulamaya geçince işin rengi anlaşılır canım.Ben şahsen yazabildiğim kadar ve kararlılıkta uyarlayarak hayatıma adapte edebilseydim ihya olurdum çoktan.:44:
benimki de öyleydi ama ne sevgibi olabildik nede arkadaş kaldık bakışları aynen bazen sevgiyle bazen donuktu
bir ara sevdiğini söylücekmiş gibi oldu ama söylemedi sonra mayıs gib en on son görüştük ondan sonra facemde ekliydi ara ara konuştuk nasıl iyim sen iyi falan diye ama ben bazen sitem ediyordum bundan sıkılıp çıkıyordu yazmıyordu gelip yazmadığı çokoldu
saf gibi bakardım yazsın diye
dua ederdim bari rüyalarıma gelsin diye hala bunları yazarken gözlerim doluyor ben hibir çıkar beklemeden sevmiştim ve en büyük hatam bunu sonuna kadar belil ettim tersledi yüzüne güldüm bazemde çok yakın davrandı sahiplendi yani o gitgeller yaşadı ben büyük yüreklilik ile sevdim söyledim hatta ağladım yanında ertesi gün görceğimi bile bile ayrılıp dolmuşa bindiğimde bile ağlıyordum ya birşey olur göremem diye hava soğurdu derdim inş hasta olmaz hatta o sınıfını geçsin ikimizden biri sınıfını geçemezse o kişi ben olayım diye dualar bile ettim haksız olduğu zaman bile kendimi şuçlucak birşey buldum ve sonunda kaybedin ben oldum içim rahat sevdim ve sevgimin arkasında durdum yaşanması gerekeni yaşadım ve o eksik yaşadı yaşıyor seni çok iyi anlayorum yazdıklarında kendimi gördüm bence zamana bırak msneden faceden ordan burdan sil görme imkanın varsa gördüğünden mutlu görün
ve temmuzda ameliyat oldum burnumdan biliyordu ameliyat olcağımı ki günahını almıyım tam günün bilmiyordu ama konuştuğumuzda yani en son ekimden once olacağımı bal gibi biliyordu ve sormadı oldun mu nasıl oldu diye bu kadar vefasız olduğunu bilseydim inan sevmezdim bir gram göz yaşımı dökmezdim kendim gibi sandım ameliyat bu her ne kadar estetik olsada sonuçta ölümle sonuşlana bilirdi beni benim onu sevdiğim saydığım kadar biri çıksa inanın canımı verirdim ama arkadaşlarım kim duysa anlatsam hep diyorlar o pişman olcak diye hatta kendi arkadaşları bile demiş bu kızı bırakma sana başka bakıyor çok iyi diye üstelik insarlar üç saat görmüştü kendi ağzıyla demişti ben senin gibisini bulamam diye ama bende anlamadım neydi ne değildi diye hayırlısı diyelim
haklısın sende üzülme artık olur mu
benimki de öyleydi ama ne sevgibi olabildik nede arkadaş kaldık bakışları aynen bazen sevgiyle bazen donuktu
bir ara sevdiğini söylücekmiş gibi oldu ama söylemedi sonra mayıs gib en on son görüştük ondan sonra facemde ekliydi ara ara konuştuk nasıl iyim sen iyi falan diye ama ben bazen sitem ediyordum bundan sıkılıp çıkıyordu yazmıyordu gelip yazmadığı çokoldu
saf gibi bakardım yazsın diye
dua ederdim bari rüyalarıma gelsin diye hala bunları yazarken gözlerim doluyor ben hibir çıkar beklemeden sevmiştim ve en büyük hatam bunu sonuna kadar belil ettim tersledi yüzüne güldüm bazemde çok yakın davrandı sahiplendi yani o gitgeller yaşadı ben büyük yüreklilik ile sevdim söyledim hatta ağladım yanında ertesi gün görceğimi bile bile ayrılıp dolmuşa bindiğimde bile ağlıyordum ya birşey olur göremem diye hava soğurdu derdim inş hasta olmaz hatta o sınıfını geçsin ikimizden biri sınıfını geçemezse o kişi ben olayım diye dualar bile ettim haksız olduğu zaman bile kendimi şuçlucak birşey buldum ve sonunda kaybedin ben oldum içim rahat sevdim ve sevgimin arkasında durdum yaşanması gerekeni yaşadım ve o eksik yaşadı yaşıyor seni çok iyi anlayorum yazdıklarında kendimi gördüm bence zamana bırak msneden faceden ordan burdan sil görme imkanın varsa gördüğünden mutlu görün
şuan görüşmüyorum telini de faceden de sildim seviyorsa çabalar sevmiyorsa ben hiçbir şey yapmam