kaybetme korkusu yok mu ? ..

Bir de ben 1 hafta kadar tatile gittim ondan ayrılıp. Tam anlamı ile çıldırdı ondan sonra da ayrılalım diyemedi

Anlattığına göre adam çocuk oyuncanığına çevirmiş bu ilişkiyi.

en ufak problemde ayrılan evlenince neler yapmaz

ayni takyik diyosun yani :) ola bilir tabi mantikli.. bu sefer acmiycam barisacaksamda surundurup sonra barisicam ondan sonra bu dedigini yapa bilirim :)

ya soyleki mesaj atar yada yazar bi behanyle.. bende cevap veririm.. sonra konuyu kavgaya getirir bende soyleyeceklerimi soylerim oda utaniyorum lutfen yuzume vurma der icime bosalttiktan sonra tamam dikkat ederim bi daha olmaz der ama yine yapar ..

ya soyleki mesaj atar yada yazar bi behanyle.. bende cevap veririm.. sonra konuyu kavgaya getirir bende soyleyeceklerimi soylerim oda utaniyorum lutfen yuzume vurma der icime bosalttiktan sonra tamam dikkat ederim bi daha olmaz der ama yine yapar ..

allah allah huylu huytundan vazgecmıyor ıste bu benı ıcınde gecerlı su anda kaybetme korkusu yok kesınlıkle o bellı bısey :S canım sen kendnı uzak tut mesaj cektıgınde cevap verme sessız kal bıraz yanı tamam 4 sene ama hep ayrıl barıss ınsanın ıcıne fenalık gelıyor valla su anda oylemı ben onu sormustum acıkcası su anda nasıl davranıyor sana karsı ??

aynilar aynii.. yani ayrildik dimi benim face sifremden sana ne.. ama yok bunu anlamiyor.. gercektende dedigin gibi ayrilik gibi algilamiyor kusmek gibi ara vermek gibi algiliyor.. ayrilsakta yine gozu ustumde.. soylede bi durum var mesela bir seye ihtiyacim olsa ben arasam mesela hastayim desem hiiic ayrilmisiz gibi konusmaz normal sevgilim gibi davranir benim keyfim yerine gelsin diye cirpinir.. ayriliyoruz ayriliyoruz amaa bi telefon etsem barisir yani uzatmaz oda ayni sekilde telefon etse ben uzatmiyorum.. garip dimi?

Bir de ben 1 hafta kadar tatile gittim ondan ayrılıp. Tam anlamı ile çıldırdı ondan sonra da ayrılalım diyemedi
vaaay guzelmis bende kizlarla tatilemi gitsem acaba?
Anlattığına göre adam çocuk oyuncanığına çevirmiş bu ilişkiyi.

en ufak problemde ayrılan evlenince neler yapmaz
iste onu bilemiyorum.. evlenmeye daha var zaten huyundan vaz gecmezse evlenmiycem..

su anda hic aramadi.. whatsapda askli meskli seyler yazmis durumuna facebokktada sarkilar paylasmis.. baskada bi sey yok..

Hiç değil, söz konusu olan bi yengeç erkeği ise.
Sen sakın arama onu, sürünsün. Geri adım atma o arayacak.

su anda hic aramadi.. whatsapda askli meskli seyler yazmis durumuna facebokktada sarkilar paylasmis.. baskada bi sey yok..
yemın edıyorum bu erkeklerın ergenlıklerı bıtmıyor canım sen tut kendını arama bıraz anlaması lazım bıseylerı ne kadar kolay ayrılmak barısmak emın olunca bıde nasıl olsa 3*4 senemız var aman bısey olmaz dıyeee ıyıce cantada keklık oluyoruz ıyı nıyetıne bıey dıyemem cocugun bellı sevıyor ztn sevmese coktan bu kadar ayrıl barısa gıderdı ama sasırmıs o sen tut bıraz kendını

canım burclarla degılde karakterle alakalı galıba bırazda benımkı boga burcu ama aynı trıpler kıskanclıklar eeee yanı yukselenı falan mı acaba onuda bılmıyoruz annesı saatını bılmıyor

sevdigine bende inaniyorum.. ama boylede omur boyu surmez ya o yuzden aramiycam ilgilenmiycem ya duzelicek ya duzelicek baska yolu yok :)
biliyorum ariycak zaten hep aradi:) ama bi daha yapmasin sitiyorum canim :)

ayy bılmıyorum valla hıc duygusal degıldır okuz burcu dıyorum ben ama galıba bıraz melonkolık olmayı sevıyolar yanı zor olsun ugrasıyım modundalar yoksa hersey monotona baglıyor
ola bilir ben dunde yazmistim benimkini surundurmustum ilk basta ve gecenlerde itiraf etti cok beyenmis onu surundurmemi ne yaptiysam vaz gecmedi o zamanlar.. ondan sonra yapmadim diye kendisi ayriliyor galiba .. ola bilir mi acaba? bi heyecan olsun adrenalin olsun diye bi de ben tripli degilimdir uzatmam hic bes dakka surer en fazla.. ilk zamanlardan beri hic ugrastirmadim bundan ola bilir mi acaba?

Korku ve sevgi aynı yerde yaşamaz.
Korkuyla bir şey yaptırılmaz. Başından tezat zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…