- 1 Kasım 2014
- 251
- 170
- 48
- Konu Sahibi Hazarprensesi
-
aynen alismis .. alistirdim yani.. suc bende.. bide ben tripli birisi deyilimdir kusemem kusmeyide sevmem.. oda benim tam tersim.. yengec burcu iste.. hatayi ilk basta ayrildiginda aff ederek yaptim en azindan bi sure surundurmeliydim ama cocuktum iste tecrubem yoktu.. o aman yaptigim hatalar karsima cikiyor.. simdide hatalarimi duzeltmeye calsiiyorum..Kendi duygunuzdan emin olabilirsiniz ama, karsinizdaki insanin sizi sevdiginden asla emin olmayin derim ben
Benden ayrilan sevgilimde ayriligimizdan 3 gun onceki bulusmamizda, ayni sizin dediginiz gibi bana bakarken gozleri gulerde, oyle bir sarilirdi ki bana yanimizdan gecen sevgililer bak bak ictenlik budur derlerdi.
Ama ne mi oldu, beni birakti
Sorunuza gelicek olursakta
Onun surekli sizden ayrilmasi beni dusundurdu
Normalde hep kizlar ayrilir sizde tam tersi olmus
Bence size alışmış sevgiliniz
Ayriliyor ama bu sefer de ozluyor
Bende seninle ayni durumdayim, bende suan pismanliklar yasiyorumaynen alismis .. alistirdim yani.. suc bende.. bide ben tripli birisi deyilimdir kusemem kusmeyide sevmem.. oda benim tam tersim.. yengec burcu iste.. hatayi ilk basta ayrildiginda aff ederek yaptim en azindan bi sure surundurmeliydim ama cocuktum iste tecrubem yoktu.. o aman yaptigim hatalar karsima cikiyor.. simdide hatalarimi duzeltmeye calsiiyorum..
simdiki aklim olsa asla oyle hatalar yapmazdim.. bi kere ne olursa olsun kendinden taviz vermiyceksin.. birisi hatami yapti odetip sonra affedeceksin.. insan oglu boyle iste.. deyer veririsin simarir..Bende seninle ayni durumdayim, bende suan pismanliklar yasiyorum
Bende eger onun ilk yalaninda tepkimi gosterseydim suan boyle olmazdim
Anliyorum seni :)
Şimdi bırakın o dil döksün, uzun bir süre dönmeyin bence. Çünkü her seferinde giden taraf o olmuş ve döndüğünde kabul edilen. Bu kez bittiğini düşünsün, sizi kaybettiğini. Bir daha ayrılıp gidemeyecek kadar korkutun yani. Tabiri caizse ölümü gösterip sıtmaya razı edin. Pişman olsun.Merhaba :) benim bi sikintim var kizlar.. bi el atarsaniz sevinirim :) 4 yillik iliskim var.. sevgilimden ayrildik.. ayrilma sebebimiz cok basit bi sey.. benim sorunum tamda bu.. aramizda kucucuk bi sorun ciktigi zaman hemen benden ayriliyor.. ne kadar dil doksemde fayda etmiyor.. kendi ayriliyor sonra da kendi ariyor barismak icin.. bende cok uzatmiyorum barisiyorum maalesef ki.. ben bu durumdan acayip sikildim.. bi cozum ariyorum.. ama nasil bi cozum? baskasina akil verirken sorun yok ama kendime gelince beyin iptal.. bu sefer aradigi zaman acmiyim diyorum ama ze zamana kadar acmiycam? gercekten dersi hak etti.. ha konusun cozun sorununuzu dediginizi duyar gibiyim.. fakat baristigimiz zaman sevgi pitircigi oluyoruz ya, tamam diyor sonra tartistigimizda ayni tas ayni hamam.. beni kaybetme korkusu yok galiba.. iste bu yuzden cok rahat.. peki nasil kaybetme korkusu yasaticam ki ona? beni sevmedigini dusunmuyorum cunki his ediyorum sevgisini.. 4 yil olmus hala heyecanlanir yanimda .. dusun dusun isin icinden cikamadim.. akliniza ihtiyacim var canlar :)
evet aynen oyle yapmayi dusunuyorum.. zaten yapilmasi gerekeni biliyorum.. benim asil sikintim sesini duydugum zaman yada uzuldugunu his etdigim zaman yelkenleri indirmem.. tas kalpli olmak istiyorum bi sure.. arkadaslarimla paylasmiyorum normalde kapali kutuyumdur aslinda :) burada ilk kez size icimi actim yardim bekliyorum beni gaza getirin o aradigi zaman yazicam buraya bana gaz verin :))Şimdi bırakın o dil döksün, uzun bir süre dönmeyin bence. Çünkü her seferinde giden taraf o olmuş ve döndüğünde kabul edilen. Bu kez bittiğini düşünsün, sizi kaybettiğini. Bir daha ayrılıp gidemeyecek kadar korkutun yani. Tabiri caizse ölümü gösterip sıtmaya razı edin. Pişman olsun.
Konuya ilk yorumumu yaparken Yengeç burcu mu acaba demiştim. Bir benzerini yaşadım. Çok iyiyken hersey bir sorun çıkarıp ayrılıp kuzu kuzu dönen bir Yengeç geçmisti benim hayatımdanda.acı çekmeyi seviyor Yengeç burcu erkeği.yengec burcu kendisi.. gel gitleri var yanii.. tartistigimiz zaman kabuguna cekiliyor beni dinlemiyor bile.. ha bundan eminim biliyor ki beni biraktigi yerde bulacak.. zaten bu yuzden kaybetme korkusu yok diyorum ya. konustum ama ise yaramiyor.. tartisma sirasinda gozu hic bir sey gormuyorrr
evet oyle :) biz ilk tanistigimizda baya surundurmustum kisin ilk kez gorusecektik geldim oda gelmisti gorusmekten vaz gectim dedim telefonda.. yanima gelmesine izin vermedim:) gecenlerde aslinda o hareketimi cok beyendiyini soyledi :) bu kadarda garip bir insan kendisi :)Konuya ilk yorumumu yaparken Yengeç burcu mu acaba demiştim. Bir benzerini yaşadım. Çok iyiyken hersey bir sorun çıkarıp ayrılıp kuzu kuzu dönen bir Yengeç geçmisti benim hayatımdanda.acı çekmeyi seviyor Yengeç burcu erkeği.
Benimdr ilk iliskimdi o 3sene surdu dedigim ve heniuz lise 1dim bazi seylere fazla duygusal bakma uzulen sen olursun daha fazla bunun yasla olkle sonla alakasi yok ben kendimi ezdirmeyi oldim olasi sevmedim oyuzden 15yasimda dahi gozum kor olmadi bol sansben iliskiye basladigimda universite 1deydim.. yani ilk kez iliski yasiyordum.. bilemedim o zamanlar.. tecrubem yoktu.. yaptim bi hata simdi hatalarimi duzeltemeye calisiyorum.. bakalim basara bilecekmiyim..
Benimdr ilk iliskimdi o 3sene surdu dedigim ve heniuz lise 1dim bazi seylere fazla duygusal bakma uzulen sen olursun daha fazla bunun yasla olkle sonla alakasi yok ben kendimi ezdirmeyi oldim olasi sevmedim oyuzden 15yasimda dahi gozum kor olmadi bol sans
konustugum zaman tamam diyor fakat kizinca gozu hic bir sey gormuyor..Ben bir ilişkide ayrılmanın tabu olmasından tarafayım. Ayrılmak bu kadar basit olmamalı. En ufak kavgada ayrılıyorsanız o ilişki biraz yalama oluyor ve eninde sonunda bitiyor.. Bence bunu konuşman lazım erkek arkadaşınla bence. Sürekli ayrılıp barışmak kötü bir izlenim bırakıyor.
buyumuyo ki :)..aslinda karakterini beyeniyorum cok merhametlidir fakat bu huyunu sevmiyorum..Cocuk gibi...boyle gidersiniz sizz
son cabalamalarim aslinda..Cevabını yazmışınız zaten.dil dökmeyin ozaman
Böyle giderse ömür boyu üzülen siz olursunuz malesef
Buyumez çünkü sen annesin oda cocuk...alismis...aytilmaz korkma..buyumuyo ki :)..aslinda karakterini beyeniyorum cok merhametlidir fakat bu huyunu sevmiyorum..
oylemi diyorsun?Buyumez çünkü sen annesin oda cocuk...alismis...aytilmaz korkma..
O kiz sen erkeksin sanki..roller degismis..simdiki cogu erkek kiz gibi zatennn nazli ilgincvoylemi diyorsun?suc bende aslinda kendim ettim kendim buldum..ben alisdirdim ..
yoook inat ettim bu sefer yuz vermiycem.. benden emin o yuzden bu kadar rahat.. cunki biliyoki ayrilsakta ben onu unutmamis asla baska birini hayatima almam.. her seyim ortadadir.. oda bundan emin.. bu sefer acmayi dusunmuyorum.. madem ayrildik bi daha barismak yok diycem.. seviyorsa zaten duzelir beni kaybetmekten korktugu icin bi daha yapmaz sevmiyorsa zaten ugrasmaz yoluna gider..O kiz sen erkeksin sanki..roller degismis..simdiki cogu erkek kiz gibi zatennn nazli ilgincv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?