kaybetme korkusu yok mu ? ..

aynen alismis .. alistirdim yani.. suc bende.. bide ben tripli birisi deyilimdir kusemem kusmeyide sevmem.. oda benim tam tersim.. yengec burcu iste.. hatayi ilk basta ayrildiginda aff ederek yaptim en azindan bi sure surundurmeliydim ama cocuktum iste tecrubem yoktu.. o aman yaptigim hatalar karsima cikiyor.. simdide hatalarimi duzeltmeye calsiiyorum..

Bende seninle ayni durumdayim, bende suan pismanliklar yasiyorum
Bende eger onun ilk yalaninda tepkimi gosterseydim suan boyle olmazdim
Anliyorum seni :)

Bende seninle ayni durumdayim, bende suan pismanliklar yasiyorum
Bende eger onun ilk yalaninda tepkimi gosterseydim suan boyle olmazdim
Anliyorum seni :)
simdiki aklim olsa asla oyle hatalar yapmazdim.. bi kere ne olursa olsun kendinden taviz vermiyceksin.. birisi hatami yapti odetip sonra affedeceksin.. insan oglu boyle iste.. deyer veririsin simarir..

Şimdi bırakın o dil döksün, uzun bir süre dönmeyin bence. Çünkü her seferinde giden taraf o olmuş ve döndüğünde kabul edilen. Bu kez bittiğini düşünsün, sizi kaybettiğini. Bir daha ayrılıp gidemeyecek kadar korkutun yani. Tabiri caizse ölümü gösterip sıtmaya razı edin. Pişman olsun.

evet aynen oyle yapmayi dusunuyorum.. zaten yapilmasi gerekeni biliyorum.. benim asil sikintim sesini duydugum zaman yada uzuldugunu his etdigim zaman yelkenleri indirmem.. tas kalpli olmak istiyorum bi sure.. arkadaslarimla paylasmiyorum normalde kapali kutuyumdur aslinda :) burada ilk kez size icimi actim yardim bekliyorum beni gaza getirin o aradigi zaman yazicam buraya bana gaz verin :))

Konuya ilk yorumumu yaparken Yengeç burcu mu acaba demiştim. Bir benzerini yaşadım. Çok iyiyken hersey bir sorun çıkarıp ayrılıp kuzu kuzu dönen bir Yengeç geçmisti benim hayatımdanda.acı çekmeyi seviyor Yengeç burcu erkeği.

evet oyle :) biz ilk tanistigimizda baya surundurmustum kisin ilk kez gorusecektik geldim oda gelmisti gorusmekten vaz gectim dedim telefonda.. yanima gelmesine izin vermedim:) gecenlerde aslinda o hareketimi cok beyendiyini soyledi :) bu kadarda garip bir insan kendisi :)

ben iliskiye basladigimda universite 1deydim.. yani ilk kez iliski yasiyordum.. bilemedim o zamanlar.. tecrubem yoktu.. yaptim bi hata simdi hatalarimi duzeltemeye calisiyorum.. bakalim basara bilecekmiyim..
Benimdr ilk iliskimdi o 3sene surdu dedigim ve heniuz lise 1dim bazi seylere fazla duygusal bakma uzulen sen olursun daha fazla bunun yasla olkle sonla alakasi yok ben kendimi ezdirmeyi oldim olasi sevmedim oyuzden 15yasimda dahi gozum kor olmadi bol sans

evet baya duygusalimdir o yuzden bu yasadikalrim

Ben bir ilişkide ayrılmanın tabu olmasından tarafayım. Ayrılmak bu kadar basit olmamalı. En ufak kavgada ayrılıyorsanız o ilişki biraz yalama oluyor ve eninde sonunda bitiyor.. Bence bunu konuşman lazım erkek arkadaşınla bence. Sürekli ayrılıp barışmak kötü bir izlenim bırakıyor.

konustugum zaman tamam diyor fakat kizinca gozu hic bir sey gormuyor..

Cevabını yazmışınız zaten.dil dökmeyin ozaman
Böyle giderse ömür boyu üzülen siz olursunuz malesef

O kiz sen erkeksin sanki..roller degismis..simdiki cogu erkek kiz gibi zatennn nazli ilgincv
yoook inat ettim bu sefer yuz vermiycem.. benden emin o yuzden bu kadar rahat.. cunki biliyoki ayrilsakta ben onu unutmamis asla baska birini hayatima almam.. her seyim ortadadir.. oda bundan emin.. bu sefer acmayi dusunmuyorum.. madem ayrildik bi daha barismak yok diycem.. seviyorsa zaten duzelir beni kaybetmekten korktugu icin bi daha yapmaz sevmiyorsa zaten ugrasmaz yoluna gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…