Kaybetme Korkusu

O korku insanon içinden gelen bir şey sanırım.
Benimkinde kaybetme bilinci var ama korku yok mesela... salonda yattığımda kaçtım falan zanneder, kavga etsek kimliğimi falan alır bir yere gitmeyeyim diye, sen benden sıkılınca bırakırsın der...Der ama öyle korkuyla ekstradan özendiği bir şey yok...

biz kadınlar sevdiğimiz zaman erkeğe garantiyiz mesajını biraz fazlaca veriyoruz sanırım. bunu ortadan kaldırsak kafi diye düşünüyorum.

seni gerçekten seviyorsa,zaten kaybetmekten korkuyordur .. :KK14:

Kesinlikle. Adamlarda bir süre sonra bu benim elimde zaten diye düşünüp olan korkularını da yitiriyorlar maalesef.

Bunu başaran kadın lal oldu o yüzden kimse öğrenemedi:KK53::KK53:

Selam kızlar ..
Sizlere bir sorum olacak. Bir erkeğe kaybetme korkusunu nasıl verirsiniz, kaybetmeme rahatlığından nasıl çıkartırsınız? Kendini geri çekme yönteminden başka yöntemleriniz var mı mesela. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu konuda bildiğim bir şey varsa o da şudur:

İlk tavizde kaybedersin.

Misal ben. Her kavgada senden ayrılırım bak diye tahdit ederdim.

Bir kere ayrılmadım, küstük ben aradım, evlendik bile.

Şimdi bu adam benim boş tehditlerimi niye ciddiye alsın?

İlk taviz var ya, orda kaybediyoruz işte.

Ya iddialı cümlelere son ya da iddialar hakikate varacak ki gözü korksun.

Selam kızlar ..
Sizlere bir sorum olacak. Bir erkeğe kaybetme korkusunu nasıl verirsiniz, kaybetmeme rahatlığından nasıl çıkartırsınız? Kendini geri çekme yönteminden başka yöntemleriniz var mı mesela. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

kıçını kaldırmayacaksın uzatmayacaksın evlisin olmuyorsa boşanalım demesini sevgiliysen uzatmayalım demesini bileceksin ve ona göre davranacaksın

Selam kızlar ..

Asıl olay ne biliyor musun o senin yanından hiç ayrılmayacak ve hiç terketmeyecek diye düşün ve buna emin ol. Bu kafadayken o kadar rahat oluyorsun ki zaten halin tavrın doğru şekilde değişiyor ve kaybetmek bi yana onun senin üzerinde ilgisi artıyor. Korkarsan başına gelir unutma.

Hata yaptığında sizin gideceğinizi, arkanıza bakmayacağınızı bilmesi
Paha biçilemez eşi benzeri olmayan bir kadın olduğunuzu,çok iyi insanların sizi hakettiğini hissetmesi lazım ki
Kaybetmemek,o kadını haketmek için çaba sarfetsin:KK66:

her taktik her insanda işe yaramaz..
onu sen tanıyosun ne yaparsan tepki gösterir sen bilirsin..
kıskanılmak istiyosun anladığım kadarıyla..
bu durumda;
fazla kilon varsa zayıfla
sürekli bakımlı ve makyajlı ol (makyajı abartma tabi)
güzel ve uyumlu giyin
cool ol
açıkça savun fikirlerini

Back
X