Kaybetmekten korkmak...

Evet aşığım hem de çok :) iki duygu da cok güzel aslında ve abatmamak kaydıyla.

hersey yolundaysa kendini bu iskenceyi yapmamalisin bence güzel seyler düsün:)

korkma canım bırak o senı kaybetmekten korksun . korkma ıcını ferah tut hep ıyı dusun...

Düşünecek çok daha güzel şeyler varken bunları hiiç düşünme bencee...nişanlancaksın evleneceksin onları düşün ve hayal et bencee
Haklısınız bu korkuyla yaşanmaz yani:)

Bi şey Olmaz dmi :) evet benimle mutlu her şey de yolunda cok şükür. Zaten eğer Allah kısmet etmişse ben kaybetmekten korksam da korkmasam da o benim olacak ve inşallah öyle olur :)

kork, kork ama bunu sevgiline yansıtma sakın
yoksa nasılsa korkuyo beni bırakamaz der poposu çok fena kalkar

haklısın canım bunların popoyu kaldırmaya gelmez
Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun içim rahatladı :)

korkma içini ferah tut bak her şey yolundaymış bunun tadını çıkar korkarak kendini üzme iş olacağına varır sen yeterki dua et iste allah verir

birini kaybetmekten korkuyorsan ona çok aşıksındır, bu duyguyu hepimiz yaşıyoruz ki seven insan oda sende yaşarsınız sende şu sıra daha baskın olabilir bu durum

normalde bu durum hep bende olurdu erkek arkadaşım hisseder ve hep kendinden emin davranırdı hafif mutlu olurdu ama ben yıpranıyordum genelde, şu sıralar her telefonu kapatığımızda beni bırakma diyor rüyasında görmüş ayrılıyormuşuz diye sen bırakıyordun beni diyor, ama emin ol bana yansıtması beni bencileştiriyor çoğu zaman, gerçi hepimiz insanız böyle hissedebiliriz bende bencilliğimin ve şımarıklığımın farkındayım

Evet hem de çok aşığım :) O zaman ben ona cok fazla yansıtıp onu bencilleştirmeyim, o da beni kaybetmekten korksun ki hata yapma ihtimali düşük olsun.
Senin adına sevindim tatlım Allah bozmasın . Yorumun için de teşekkür ederim

korkma içini ferah tut bak her şey yolundaymış bunun tadını çıkar korkarak kendini üzme iş olacağına varır sen yeterki dua et iste allah verir

Haklısınc anım dua ediyorum zaten Allah sevenleri ayırmasın . Yorumun için teşekkür

bir şeyi ne kadar çok düşünürsen gerçekleşme şansı o kadar yüksek olur. bu tarz şeyler düşünmeye başladığın an hemen kendini başka şeylerle oyala ve uzaklaş...

Ben sevgilimi, yakında sözlüm ve ilerde hayat arkadaşım olacak kişiyi kaybetmekten çok korkuyorum...

Allah' a şükür her şey yolunda ama korkuyorum işte ve bundan kurtulmak istiyorum yardım edin lütfen

Sakınan göze çöp batarmış.Olumsuzu çağırmazsan olumsuz gelip seni bulmaz.Pozitif düşün bence ve oluruna bırak ve rahat ol.Kimse senden kıymetli değil.Yanındaysa senindir ama yok eğer gidiyorsa zaten senin hiç olmamıştır.Sonuç olarak ne düşünürsen o gelir başına.İyi şeyler düşün.Dikkat et kendine

Evet olumlu düşünmem lazım ve artık öyle düşünüyorum yani dediğin gibi yanımdaysa benim. Teşekkür ederim yorum için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…