- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
- Konu Sahibi nazlihilal
-
ne guzel ıste ,demek kı asıksın .asık oldugun bırıyle eleneceksın .ya sevmedıgın bırıyle evlenseydın ya kaybetmekden korkmasaydın .. ıcınde kocaman bır bosluk olsaydı ne olucaktı .bombos bır duygu .ne guzel asıksın ve onu kaybetme korkusuyla bürünmüş benliğin.
Evet aşığım hem de çok :) iki duygu da cok güzel aslında ve abatmamak kaydıyla.
hersey yolundaysa kendini bu iskenceyi yapmamalisin bence güzel seyler düsün:)
korkma canım bırak o senı kaybetmekten korksun . korkma ıcını ferah tut hep ıyı dusun...
Haklısınız bu korkuyla yaşanmaz yani:)Düşünecek çok daha güzel şeyler varken bunları hiiç düşünme bencee...nişanlancaksın evleneceksin onları düşün ve hayal et bencee
birini kaybetmekten ne kadar çok korkarsan o kadar çabuk kaybedersin derler ben bu söze inanırım kendi adıma...oluruna bırak herşeyi seninle mutluysa herşey yolundaysa neden bu korkuyla kendini mutsuz ediyorsun ki?herkes sevdiği insanı birgün bir şekilde kaybedebilir sonuçta bunu düşünerek hayat geçmez...bende eşimi kaybetmek istemem ama her gün bunu düşünmüyorum isteyen benimle kalır istemeyen gider ne yapabilirimki öyle bir durumda ...boşuna huzursuz etme kendini birşey olmaz üzülme
herşey yolunda gidiyorsa zaten herkes korkar nazar değip bozulmasından. bizim öyle olmuştu kaynanam ayırmıştı daha söz yapmadan 3,5 sene ayrı gibi göründük ama ayrılamadık tabiiki sonra evlendik 5 sene olmasına rağmen hala çekemeyen kişiler araya nifak sokmaya çalışarak ayırmaya çalışıyorlar. evet korkuyorum ama bol bol dua ederek hayatımı yaşıyorum mutlu ve huzurlu. sende korktuğun anlarda duanı et hayatına devam et tabiki ara bozucular olur heryerde olduğu gibi ama sevginizle aşamıyacağınız şey yoktur buna inan.
İşte sırf bu kaybetme korkun ve sonrası yüzünden gerçekten kaybettiğini ama yine de hayatına devam ettiğini düşünmelisin.Yoksa korktuğun başına gelir,sende bunu bizzat tecrübe ederek öğrenirsin.
Zira hayatta başa gelen her şeye dayanacak gücü vermiş Allah bize.Ağlıyorsun,kahroluyorsun,yalnız kalıyorsun ama gün geliyor,yeniden seviyorsun,yeniden gülüyorsun,hayata sımsıkı sarılıyorsun.O halde neden bu korku?
Biz sandığımızdan çokkkk daha güçlüyüz...
Bi şey Olmaz dmi :) evet benimle mutlu her şey de yolunda cok şükür. Zaten eğer Allah kısmet etmişse ben kaybetmekten korksam da korkmasam da o benim olacak ve inşallah öyle olur :)
kork, kork ama bunu sevgiline yansıtma sakın
yoksa nasılsa korkuyo beni bırakamaz der poposu çok fena kalkar
Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun içim rahatladı :)