Kaybolduğumu hissediyorum

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Yine mutsuz, depresif ve ziyadesiyle obsesif olduğum bir döneme girdim. Hayatımla ilgili her şeyi sorguluyorum. En çok da ilişkimi.

Kısaca bir özet geçmek gerekirse ilişkimiz 2 yıl önce başladı. Bir eski nişanlı tebelleş olmuştu ilk başlarda. Gerçi sevgilim de onu unutamamıştı bence. Cüzdanında fotoğrafını bulmuştum kavga kıyamet çıkarttırmıştım. Sonracığıma benim dış görünüşümle ilgili hep resmen hakaret ederdi kilolusun bacakların şöyle şuran böyle diye. Oysa keresinde eski sevgilisiyle ilgili kadın gibi kadındı çok çekiciydi demişti bana. Bana bir kez güzelsin dediğini bile duymamıştım o sıra henüz.

İlk başlarda bunları yaşıyor olmayı inkar ettim. Şaka yapıyordur falan diye inandırdım kendimi çünkü bu duyduklarımın gerçek olması benim için daha kötüydü. Sonrasında baktım yediklerimi kusuyorum, aynaya bakarken öğürüyorum. Ayrıldım. Çok ağladı çok zırladı barışalım diye ama bir müddet direndim.

Sonra aradan zaman geçti ve benim ona karşı olan özlemim bir türlü dinmek bilmedi aksine ivme kazanarak arttı. Tabi araya zaman girince çektiğim çileleri de tam unutmamakla beraber önemsememeye başladım ve barıştım.

Barıştıktan sonra en ufak bir hatası oldu mu derseniz, hayır olmadı. Hep samimi bir biçimde beni sevdiğini hissettirdi bana. Hatta bu sefer çabalayan, daha çok seven taraf o oldu gibi bir şey.

Beni sorarsanız seviyorum. Barıştığın için pişman mısın derseniz buna hiçbir cevap veremem. Nedeni son zamanlarda yaşanan olumsuz herhangi bir şey değil, çünkü yaşanmadı. Ama öncesinde duyduklarım nöbet misali dönem dönem aklıma geliyor ve içim öfke doluyor.

Bu dönemlerde bazen ona çok kötü davranıyorum. Onun bana yaptığı gibi inanılmaz acımasız eleştirilerde bulunuyorum. İstiyorum ki kalbi kırılsın ama buna rağmen yanımda dursun. Öyle yapıyor nitekim. Kinim bir süre diniyor sonra geri diriliyor. İstiyorum ki onun bana yaptığı gibi hayatı ona bir müddet zindan edeyim. Evet pişman ama iyice pişman olsun, yaşamadan bilinmez çünkü.

Sonra da bu davranışlarım ve düşüncelerim yüzünden kendimden utanıyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu çünkü. Madem sindiremeyecektim olanları neden barıştım?

Ayrıca kadını da obsesyon haline getirdim. Fotoğraflarını ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim. Ama şimdi belirli aralıklarla bakıyorum ve sürekli asla böyle olamayacağım, beni asla çekici bulmayacak, beni seviyor olabilir ama beni çekici bulmuyor diye düşünüyorum. Gerçekten %100 eminim. Seviyordur beni elbette -belki kişiliğimi, belki onu sevmemi- ama kesinlikle fiziğimi değil.

İşin içinden bir çıkış yolu bulamıyorum. Doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor. Farkındalık beni boğuyor. Bazen dünyanın en mutlu kadını oluyorum bazen de işte böyle ortaya karışık bir şeyler. Çözüm nedir? Bileniniz varsa sakınmasın benden.

Çözüm ne mi?bi insanla yapamıyosanız sizi üzecek kıracak anılar aklınıza getiriyosa ayrılmalısınız sizin yaptığınız daha önce incinmiş egonuzu tamir etmekten başka bişey değil ve üzgünüm ama bunun hem kimseye faydası yok hem de ben burdan bu işin içinde hiç sevgi göremedim şahsen.

Ya takinti yapmayacaksiniz bunları ya da bitireceksiniz.Böyle ikisi birden olmaz.Yorulursunuz,yorarsınız..
Deniyorum ama doğru yöntemi bulamıyorum. Ya da bunun bir yöntemi var mı emin değilim. Mesela arkadaşlarımla vs o kadınla ilgili hiç konuşmamaya çalışıyorum. Ama kendi kafamdaki düşüncelerden bir türlü sıyrılamıyorum

Anlattıklarım görece uzun bir ilişkinin bir bölümü yalnızca. Aslında barışırken aklıma hiç bu noktaya geleceğimiz gelmemişti. Dediğim gibi sevildiğimi düşünüyorum ama sevgilimin beni fiziksel olarak beğendiğine de kendimi inandıramıyorum asla. Ayrılayım desem somut olarak her şey o kadar yolunda ki aklımda dönüp duran bu düşünceler haricinde hiçbir neden yok şu an

Hatırlıorum seni.Sevgilinin sana yaptığı aptalca yorumları.Seni çok incitmiş olucakki butun bunları hatırlıosun sindiremiosun.Aynını yapmanı beğendim.Ben mesela kimseyı kıramıorum.Zira her seferınde paramparca oluyorum.Madem çok sevıomus nısanlısını neden barışmamışlar.Birazcık zaman tanı kendıne.Görme duyma.Bu arada çabalarına bak.Senın bu yaptıkların benı cok yıprattı evet ozledım affettım ama içim almıo de.Bırazcık zaman verelım de.O aşamada bi psıkologa git.Olanları anlat.Ve bır cozum yolu muhakkak vardır uzman ellerde.

sizi fizikende beğenmese birlikte olmazdı...bence seni kıskandırmak istemiş, sende kıskanmayı geçtim takıntı yapmışsın...bazı erkekler karşısındakini kızdırmayı severler...senin o kızgın hallerin, onun hoşuna gidiyordur eminim:)

Bu kadar mutsuz olduğunuz bir ilişkinin içinde olmayın bence. Şuan değerinizi bilmesi geçmişte size ettiği hakaretleri unutturmaz.

Bir insanın, bu kişi arkadaşınız veya sevgiliniz olabilir fark etmez, yaptığı bir kötülüğü veya olumsuz bir davranışını unutamıyorsanız, o insanla ilişkinize son verin. Aksi halde kendinizi yıpratırsınız.

Eğer bu olay duygusal bir ilişkiyse sizde olduğu gibi, nerede patlayacağınızın ve o kişiyi sileceğinizin hiçbir garantisi yoktur. Şunu demek istiyorum... Bu aklınızdan çıkmayan şeyler belki de en mutlu olduğunuz anda ortaya çıkacak, evli veya nişanlıyken, ve sevgilinizi bir daha geri dönmeyecek şekilde terk edeceksiniz.

İnsanın kabullenemediği, aşamadığı şeyler içini kurt gibi öyle bir kemirir ki... Bir anda bıkıp silip atarsınız. Kendimden biliyorum.

Ben ona bu cümleleri sarf ederken çok mutlu oluyorum içimi bi rahatlama kaplıyo sonra pişman oluyorum dediklerime. Üzülüyorum biraz. Ama çok da değil açıkçası. Psikolog yolunu su yolu ettim zaten bir de bunun için gideyim

Evet olayın başlangıcı bu .Sizi çok ıncıtmıs.Çok guzel olabılır manken gıbı fızıgı olabılır.Be yapalım canım.Neden ayrılmışlar çok merak ettim.

şu an, yazdıklarınızı okurken aslında karşınızdaki kişiyi sevmediğinizi ve sadece ondan intikam almak için, empati yapabilmesi için onunla barışmışsınız gibi düşündüm.
Çok gel gitli düşünceleriniz var. Bir şey ya siyahtır, ya da beyazdır diye bir söz var siz griye kaçıyorsunuz. Bu şekilde mutlu olamazsınız, karşınızdaki insanın çehresine baktığınızda size söylediği kötü sözler aklınıza geliyorsa bir şeylerin çok da oluru yok bence.

Böyle bir şey yapsam sanki ona haksızlık olur gibi. Çünkü barışmayı ben kabul ettim. Hatrı sayılır süredir de hayatını tamamen beni mutlu etmeye adadı gibi bir şey. Belki de rahat batıyordur bana

Bence yaşadıklarınızı sevgilinize yaşatmaya çalışmayın. Eğer onun sizin yaşadıklarınızı yaşaması size iyi gelecekse siz onu sevmiyorsunuzdur. Sadece amacınız intikamdır. O sizin gibi mahvolsa, kussa, ağlasa o zaman ilişkiniz yoluna girecek mi? Bence hayır. Sonrasında daha çok üzüleceksiniz. Kimse artık düşman değilse sevdiği insana kötü şeyler yaşatmaz. Kötülük yapmak iyi bir insana iyi gelmez aksine daha da yıpratır. Yaraları sarmak için sevmek ve sevilmek lazım.

Benimde eski sevgilim adam gibi adamdı senin gibi yapmazdı diyip tekmeyi o an basman lazımdı. Sonrada affetmemen lazımdı ama yapmamışsın duygularına yenik düşüp affetmemen gerektiği halde affettiğin için aslında kendine kızgınsın kendine olan kızgınlığın arttıkça ona laf sokarak rahatlamaya çalışıyorsun ama bu böyle gitmez. Ya seni artık sevmiyorum eskisi gibi çekici bulmuyorum soğudum diyip son intikamını böylece al yada artık önce kendini sonrada onu tamamen affet.

Evet sizi hatırladım konunuzla ilgili detayları..
Ben bu beraberliği bitirip kaldığınız yerden devam ediyorsunuzdur diye düşünmüştüm.
Beraberlik,araya belli bir ayrılık süreci girdikten sonra eskisi gibi olmuyor.
Belki alışkanlık, belki eski nişanlıya karşı oluşan hırs sizi şuan onun yanında tutan bence.
Muhakkak arada sevgi vardır ama anladığım kadarıyla baskın olan kavram bu değil..
Bir de merakımı mazur görün,fiziki olarak onda olup sizde olmayan ne ??

Çözümü biz bilemeyiz doktor en sağlıklısı.
Ama benim eşim her gün söylüyor kilo ver diye o dedikçe ben alıyorum. Zayıf kadınlara hayranlık duyuyor. Umurumda değil söyledikleri. İşine gelmezse kapı orada. Şeklim için evlendiyse zaten evli kalmaya gerek yok. Hoş şekilci bir insan çok iyi biliyorum bazen bende ayna karşısında kendime bakınca moralim bozuluyor. Ama sonra gidip bi tane çikolata yiyorum ve unutuyorum :)

Bence aynadan bakınca kendimizi beğenmeli “oo bu ne güzellik gız” diye aynadaki yansımamıza kafa atmalıyız. Ama bunun yanında hayatımızdaki insanın da bize kendimizi güzel hissettirmesi gerek. Tavırlarıyla olur sözleriyle olur yani bir şekilde beni fiziksel olarak beğendiğini bileyim. Beni beğenmediğini düşündüğüm bir insanla yapamam sanırım. Güzellik göreceli çünkü kendime göre güzelim tamam ama onun güzellik anlayışına da uyuyor muyum bilmek isterim. Yalan söylese de olur, inanırım Eğer böyle düşüncelere kapılıyorsan bu karşındaki insanın hatası. İnsan vücudu değişken yani. Seveceksen her halimi sev yoksa dükkanın önünü kapatma

Beğenmediği hissine kapılman dışındaki sorunlar küçük sorunlar. Mesela takıntı haline getirdiğin kızı ilişkin güzel gittikçe unutup gideceksin. Ama beğenilmeme hissi çok çirkin.

Durumunuz bana normal geldi. Çünkü değer verdiğim biri tarafından bir konuda çok incindiysem, onu aynı yerden incitmeden yapamıyorum. Sağlıksız mı? Kim bilir? Bu da bir çeşit rahatlama methodu bana göre. Kinciliğime "Empati öğretiyorum." diye pembe bir başlık da buldum. Mis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…